Pracovnice v sociálních službách

14936
6.5.19 21:30

Záleží, kde budeš pracovat. Jestli přímá obslužná péče, což je třeba i pečovatelka nebo základní nepedagogická činnost, což může být třeba v azylovém domě apod. Plat dle tabulek + teda příplatky za směnnost, víkendy, svátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
118
6.5.19 21:56
@Kfětoslava píše:
Záleží, kde budeš pracovat. Jestli přímá obslužná péče, což je třeba i pečovatelka nebo základní nepedagogická činnost, což může být třeba v azylovém domě apod. Plat dle tabulek + teda příplatky za směnnost, víkendy, svátky.

Budu pracovat v charitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.19 22:09

Holky, háčkuju se. Chtěla jsem se zeptat, zda tu konkrétně někdo pracuje jako pracovník v soc. službách, konkrétně ne v přímé obslužné péči u důchodců, ale jako nepedagogicka činnost. ( nízkoprahová zařízení, azylové domy…). Zda je o tuto pozici také poptávka. Dále, odrazuje mě dost známá, která konkrétně pod charitou pracovala a raději vezmou člověka na dotace a na rok. Pak buď přeřadí na úplně jiný zařízení (příklad od dětí k bezdomovcům), nebo se prostě rozloučí. A já prostě váhám, zda do toho jít. Jsem celkem držák, co se týče práce. Nerada bych pak, aby se mi třeba někde líbilo a musela bych opouštět zařízení. Tak jestli tu někdo pracuje v jednom zařízení několik let, budu ráda

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat