Pracovnice v sociálních službách
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Záleží, kde budeš pracovat. Jestli přímá obslužná péče, což je třeba i pečovatelka nebo základní nepedagogická činnost, což může být třeba v azylovém domě apod. Plat dle tabulek + teda příplatky za směnnost, víkendy, svátky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kfětoslava píše:
Záleží, kde budeš pracovat. Jestli přímá obslužná péče, což je třeba i pečovatelka nebo základní nepedagogická činnost, což může být třeba v azylovém domě apod. Plat dle tabulek + teda příplatky za směnnost, víkendy, svátky.
Budu pracovat v charitě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, háčkuju se. Chtěla jsem se zeptat, zda tu konkrétně někdo pracuje jako pracovník v soc. službách, konkrétně ne v přímé obslužné péči u důchodců, ale jako nepedagogicka činnost. ( nízkoprahová zařízení, azylové domy…). Zda je o tuto pozici také poptávka. Dále, odrazuje mě dost známá, která konkrétně pod charitou pracovala a raději vezmou člověka na dotace a na rok. Pak buď přeřadí na úplně jiný zařízení (příklad od dětí k bezdomovcům), nebo se prostě rozloučí. A já prostě váhám, zda do toho jít. Jsem celkem držák, co se týče práce. Nerada bych pak, aby se mi třeba někde líbilo a musela bych opouštět zařízení. Tak jestli tu někdo pracuje v jednom zařízení několik let, budu ráda
- Citovat
- Upravit