Razítka a vizitky - učitelka

Anonymní
5.5.19 17:31

Razítka a vizitky - učitelka

Ahoj, jak se díváte na používání razítek a vizitek ze strany učitele? Setkala jsem se s tím u kolegyně. Učí na druhém stupni a má speciální razítko, kde má napsáno škola, jméno, aprobace. Př: Základní škola xy, Mgr. Renáta Dvořáková, Český jazyk - dějepis. Myslíte, že to mohu také používat? Velmi se mi to líbí, ale prý to nemůže být na závěrečných testech. A ti vizitky si myslím, že je dobrý nápad. Rozdala je vždy na první rodičovské schůzce. Děkuji za názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.5.19 17:34

A ještě mám jeden dotaz. Jak nosíte kolegyně pomůcky na výuku? Máte nějaký kufřík, krabici nebo jen v ruce?

• Citovat
  • Upravit
15419
5.5.19 17:45

V životě jsem se s tím nesetkala, maximálně měla paní učitelka nakopírovaný papírky se jménem, telefonem a e - mailem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.19 17:58

A jak byste to hodnotila z pohledu rodiče?

• Citovat
  • Upravit
09Veronika09
5.5.19 18:00

Mě by to nikdy ani nenapadlo, v naší profesi se mi to zdá zbytečné, stačí napsat rodičům kontakt na tabuli. a pro pomůcky mi občas chodí děcka a nebo si je nosím sama, vlastně mám jen počítač, učebnice a penál, málokdy něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
26270
5.5.19 18:00

Já teda určitě pozitivně :)
Na pomůcky mám taštičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.19 18:03

Ohlasy u kolegyně byly velmi pozitivní. Nejlepší byl jeden rodič: Hm, tak tady někdo hodně žere svoji profesi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.19 18:07

A ještě ohledně písemných prací. Když je rodiče chtějí vidět, tak jak to mám řešit? Domů je poslat nemohu. Protože je musíme archivovat. Napadlo mě posílání přes Scan. Ale nevím jaké by to bylo v praxi. Rodiče vůbec nechtějí do školy chodit. Nedivím se kvůli času.

• Citovat
  • Upravit
09Veronika09
5.5.19 18:09
@Anonymní píše:
A ještě ohledně písemných prací. Když je rodiče chtějí vidět, tak jak to mám řešit? Domů je poslat nemohu. Protože je musíme archivovat. Napadlo mě posílání přes Scan. Ale nevím jaké by to bylo v praxi. Rodiče vůbec nechtějí do školy chodit. Nedivím se kvůli času.

u nás musí přijít do školy, já mám práce u sebe a na třídních schůzkách se mohou podívat

• Citovat
  • Upravit
30408
5.5.19 18:10

Razítko používám, vizitky taky - ale ne až tak kvůli učitelské profesi. Můj kontakt mají stejně všichni rodiče v mobilu. Když učím někde mimo svou kmenovou třídu, používám ty skládací košíčky od Vietnamců, vejdou se mi tam hračky a hudební nástroje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65120
5.5.19 18:10
@Anonymní píše:
A ještě ohledně písemných prací. Když je rodiče chtějí vidět, tak jak to mám řešit? Domů je poslat nemohu. Protože je musíme archivovat. Napadlo mě posílání přes Scan. Ale nevím jaké by to bylo v praxi. Rodiče vůbec nechtějí do školy chodit. Nedivím se kvůli času.

Záleží na tom, jak jsou to staré děti. U nás si to můžou nafotit do mobilu, jinak se může přijít rodič podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
5.5.19 18:15
@Anonymní píše:
Ohlasy u kolegyně byly velmi pozitivní. Nejlepší byl jeden rodič: Hm, tak tady někdo hodně žere svoji profesi.

tohle považuješ za pozitivní reakci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65120
5.5.19 18:17
@ka2ka píše:
tohle považuješ za pozitivní reakci?

taky mě to zarazilo :mrgreen:. Já bych to teda brala jako posměšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
5.5.19 18:17
@vokishka píše:
taky mě to zarazilo :mrgreen:. Já bych to teda brala jako posměšek.

taky a nebo těžkou ironii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.19 18:19

Mně to nevadí, když někdo říká, že svoji profesi „žeru“. A kolegyně to má stejně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat