Pracovní pohovor mBank
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ka2ka píše:
@123Soňa proč jsou rifle v pátek povolený?
Zrcadlo už ti odpověděla, koukám.
A pak to taky tak má kamarádka, co dělá na ministerstvu obchodu a pak ještě jedna, co měla takovou vysokou pozici v Avonu. Nějak se to tu rozmohlo
Jo a ty džíny mají být prý tmavší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Nechápu, jak se někdo může s prominutím tak hloupě ptát, co na pohovor do banky.Buď má nulovou sociální inteligenci nebo je líný elementárně uvažovat.
Ze? Na pohovor vzdy chodim v kostymu, nebo v podobnem stylu a to se v mem zamestnani zadny dress code opravdu nedodrzuje. Resp. vlastne ano, ale v jinem smyslu. Jen jednou jsem dorazila v kalhotach a dzinove bunde, ale to me sekretarka zastihla v busu jedoucim nahodou zrovna do mista pohovoru ( asi 100km) a rekla, ze by bylo fajn, kdybych se stavila, az dorazim. I tak byla moje prvni vetou omluva, ze jsem nevhodne oblecena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem jednou byla do spořky a tam to bylo formou assessment centre - tzn. lidi byli do 2 týmů a řešili se různé úkoly (jaké to už nevím), každý tým si vybral kapitána a mluvčího. Ostatní fungovali jako křoví, pak se vybralo 5 „finalistů“ a s těmi už byl užší soukromý pohovor (já se tam nedostala, nejsem typ „trhače“, takže jsem neuspěla). Nicméně mě už tenkrát odradilo, že budu asi 3 nebo 5 měsíců mimo domov na školení, kde si ještě budu muset platit jídlo já, jen ubytování mi hradí budoucí zaměstnavatel…
Takže jsem to pak měla na háku a asi i moc nesnažila být dostatečně průbojná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V bance pracuji a klasické džíny nejenže nejsou povoleny v pátek, ale obecně je to vnímáno zhruba jako kdyby jsi přišla do práce v županu. A to nepracuji na pobočce a nejsem v kontaktu s klienty. Tolerovány jsou kalhoty z džínové látky jiné než modré barvy (nedejbože kdyby to mělo mít takové ty „ošoupané“ efekty), co prostě na pohled nevypadají jako džíny. Pokud někdo do práce párkrát dorazí v klasických džínách, je mu jeho nadřízeným zpravidla pak jasně připomenuto, že chodí v rozporu s dress kódem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klára-z-Prahy kamarádka dělá v KB a v pátek tam tak chodí většina. Musí být tmavé. Jiné dny to nelze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit