Pracovní pohovor mBank
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
prac.pohovor mbank
Potrebuju radu, byl jste nekdo na prac. pohovoru v mbance co po Vas chteli a jak se má vhodně obléct, dekuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Podle dress code vhodného do banky či pozice, na uklízečku asi nebudeš potřebovat ukázat kostýmek
Promiň, ale pokud nejsi schopná zvolit vhodné oblečení na pohovor, tak nevím, jak zvládneš běžnej provoz tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nowuka2 píše:
Podle dress code vhodného do banky či pozice, na uklízečku asi nebudeš potřebovat ukázat kostýmekPromiň, ale pokud nejsi schopná zvolit vhodné oblečení na pohovor, tak nevím, jak zvládneš běžnej provoz tam
ale vím, jenom me prave udivuje ze potom na pobocce sedí v tricku a v dzinach
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A na co se me tam budou ptat a tak nevite, jsem skoro 6let mimo tak jsem jak blb
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alig píše:
Jenže ti už mají své jisté. Na pohovor, i kdyby to bylo na uklízečku, jsem vždycky šla a vždycky půjdu, v něčem pěkném, protože první dojem je prostě důležitý. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacise píše:
Jenže ti už mají své jisté. Na pohovor, i kdyby to bylo na uklízečku, jsem vždycky šla a vždycky půjdu, v něčem pěkném, protože první dojem je prostě důležitý.
jj, plne souhlasím. myslite že tmave kalhoty, kosile a svetrik by mohlo být, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alig píše:
Tak zrovna v mBank jsem nikdy nikoho v tričku a džínách sedět neviděla, chlapi košile a kalhoty (někdy i sako), ženské kostýmek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mohlo, svetřík bych raději nahradila sakem a svetřík schovala, až to budeš mít jisté, jak tu někdo pravil:-)
Čekej otázky typu jestli jsi někdy pracovala v bankovnictví nebo finančnictví, proč máš o dané místo zájem, jaké jsou tvoje silné a slabé stránky. Na tohle se ptají skoro všude. Ostatní otázky se mohou dost lišit, záleží hodně na pozici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a hlavně přijď včas a pokud si budete třást pravicemi, tak nepodávej leklou rybu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A něco si zjisti z netu o té bance. Aspoň pár věcí. Jak dlouho existuje atd. Na to se ptali kamarádky při pohovoru v jiné bance. namaluj se jen trochu, na nehty nenápadný lak. Ty rifle na pobočce může kamarádka nosit v pátek, to tam mají povolené, ale na pohovor si je určitě neber.
Držím palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
@123Soňa proč jsou rifle v pátek povolený?
Některé (obzvlášť zahraniční) firmy mají v rámci pravidel oblékání tzv. Casual Friday (Free Friday), kdy v pátek zaměstnanci mají uvolněná pravidla (např. proto, že často ze zaměstnání už někam jedou, většina důležitých jednání se na pátek neplánuje apod., jak je to konkrétně v mBank nemám tušení).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo aha díky za vysvětlení, já chodím do jiné banky a tam rifle v pátek nemají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nowuka2 píše:
Podle dress code vhodného do banky či pozice, na uklízečku asi nebudeš potřebovat ukázat kostýmekPromiň, ale pokud nejsi schopná zvolit vhodné oblečení na pohovor, tak nevím, jak zvládneš běžnej provoz tam
Nechápu, jak se někdo může s prominutím tak hloupě ptát, co na pohovor do banky
.Buď má nulovou sociální inteligenci nebo je líný elementárně uvažovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit