Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Jestli ti můžu skromně poradit, hledej přivýdělek radši jinde. Nebo si projdi jejich stránky a hledej rpsn u jejich půjček. Prodávat tohle, nemohla bych klidně spát ![]()
http://www.expresscash.cz/…inky-pro-oz/ všechny informace najdeš tady..
@Anonymní píše:
pracuješ pro ně? nepracuješ? Proč odpovídáš? Jsou nebankovka a anoa mají vysoké uroky, ale nejde o žádnou levárnu…sama jsem měla u podobné společnosti půjčku- u providentu. Přeplatila jsem hodně, ale věděla jsem o co jde a nutně jsem to potřebovala…já si brala pujčku s tím, že jí splatím a já nedělala problémy jima oni zase mě…
Provident je solidní firma, tedy aspoň bývala, já přímo zkušenost nemám, ale kamarádka pro ně pracovala a vím, že nejsou žádná hovada. Jinak s profi creditem neporadím… ![]()
@Anonymní píše:
pracuješ pro ně? nepracuješ? Proč odpovídáš? Jsou nebankovka a anoa mají vysoké uroky, ale nejde o žádnou levárnu…sama jsem měla u podobné společnosti půjčku- u providentu. Přeplatila jsem hodně, ale věděla jsem o co jde a nutně jsem to potřebovala…já si brala pujčku s tím, že jí splatím a já nedělala problémy jima oni zase mě…
Tady je zakázáno odpovídat? Nebo co? Jsem ve svobodné diskusi ![]()
@Anonymní píše:
jasně je super inteligentní na dotaz zda si koupit čokoládu nebo chipsy odpovědět at jdu ven že neprší…
Hele, s tebou je to asi těžký, co?
Na něco se ptáš a pak máš problém s odpovědí.. Ale nic, měj se ![]()