Práce v Penny, zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já jsem bývalý zaměstnanec Penny. Ale byla jsem spokojená, ono záleží na vedoucím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hrůzu měj, nic horšího jsem nezažila. Vydržela jsem tam jeden den!
Prosím o udržení anonymity (je to pro mě důležité) ![]()
- Citovat
- Upravit
@lucky.girl píše:
Já jsem bývalý zaměstnanec Penny. Ale byla jsem spokojená, ono záleží na vedoucím.
Právě vedoucí mi přijde jako fajn ženská. ![]()
- Citovat
- Upravit
O Penny jako zaměstnavateli jsem slyšela jen to nejhorší (např. neplacené přesčasy) a asi ale záleží na kolektivu, co tam je. U nás v Penny jsou ale x let pořád ty stejný ženský, tak těžko říct. A taky určitě záleží na tom, co jseš schopná snést (těžká fyzická práce, ve stresu…).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já se tedy zakladatelce nakonec rozepíši. (Opravdu prosím o udržení toho anonymu)
První den jsem tam přišla celá natěšená, fakt jsem se těšila do práce. Měla jsem tam být od osmi do čtyř. Dostala jsem tričko z nějaké krabice, které hromadně nosí VŠICHNI a perou se někde společně, žádná vlastní trička.
První polovina dne vykládka zboží, ano i to mě bavilo, měla jsem fakt radost z toho, že pracuji.
Pak najednou bum, někdo, že odchází domů a někdo chytrý vymyslel, že hned první den půjdu na kasu, ok docela jsem se těšila. Pak peklo, na kase mě nechali já neuměla nic, lidi na mě řvali, když jsem zvonila o storno nikdo nešel, na kase jsem nevěděla vůbec žádný kod, žádný sešit s kody tam nebyl. Na krámě nikdo a já sama, sama na celý obchod s kasou. Na zvonek nereagoval nikdo.
Lidi nadávali já se hroutila…
Ok, ještě jsem neházela flintu do žita, pak jsem chtěla jít na wc, nebyl čas, neměl kdo jít na kasu, nakonec jsem slezla z kasy a šla - byla jsem tak vyřízená, že jsem omylem zakopla o jeden stojan ( nic se mu nestalo ) a nějaká ** asi zástupka vedoucího,,jaké idioty to tady zaměstnáváme,,
Padla čtvrtá, nikdo se nehlásil, že bych měla jít domů, tak jsem se připomněla a bylo mi řečeno, že dokud nebude méně zákazníků nikam nejdu.
Pauza žádná, když jsem přišla s výpovědí a chtěla po nich svůj zdravotní průkaz, tak se nenašel - prý ho někdo ztratil.
Už nikdy za nic. Teď dělám taky pokladní, je to makačka, ale je to NORMÁLNÍ podnik, kde se chovají k lidem jako k LIDEM, někdy je každá práce těžká, ale mě to tam, kde jsem teď fakt baví na to, že je to obchod.
( a to jsem si říkala, že po tomto už do obchodu NIKDY)
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak já se tedy zakladatelce nakonec rozepíši. (Opravdu prosím o udržení toho anonymu)
První den jsem tam přišla celá natěšená, fakt jsem se těšila do práce. Měla jsem tam být od osmi do čtyř. Dostala jsem tričko z nějaké krabice, které hromadně nosí VŠICHNI a perou se někde společně, žádná vlastní trička.První polovina dne vykládka zboží, ano i to mě bavilo, měla jsem fakt radost z toho, že pracuji.
Pak najednou bum, někdo, že odchází domů a někdo chytrý vymyslel, že hned první den půjdu na kasu, ok docela jsem se těšila. Pak peklo, na kase mě nechali já neuměla nic, lidi na mě řvali, když jsem zvonila o storno nikdo nešel, na kase jsem nevěděla vůbec žádný kod, žádný sešit s kody tam nebyl. Na krámě nikdo a já sama, sama na celý obchod s kasou. Na zvonek nereagoval nikdo.
Lidi nadávali já se hroutila…
![]()
Ok, ještě jsem neházela flintu do žita, pak jsem chtěla jít na wc, nebyl čas, neměl kdo jít na kasu, nakonec jsem slezla z kasy a šla - byla jsem tak vyřízená, že jsem omylem zakopla o jeden stojan ( nic se mu nestalo ) a nějaká ** asi zástupka vedoucího,,jaké idioty to tady zaměstnáváme,,
Padla čtvrtá, nikdo se nehlásil, že bych měla jít domů, tak jsem se připomněla a bylo mi řečeno, že dokud nebude méně zákazníků nikam nejdu.
Pauza žádná, když jsem přišla s výpovědí a chtěla po nich svůj zdravotní průkaz, tak se nenašel - prý ho někdo ztratil.
![]()
Už nikdy za nic. Teď dělám taky pokladní, je to makačka, ale je to NORMÁLNÍ podnik, kde se chovají k lidem jako k LIDEM, někdy je každá práce těžká, ale mě to tam, kde jsem teď fakt baví na to, že je to obchod.
( a to jsem si říkala, že po tomto už do obchodu NIKDY)
To je sice smutný, ale zase jde o lidi… to píšu hlavně kvůli zakladatelce, aby neměla z toho hned strach. To, že je to Penny, vůbec neznamená, že je to všude stejný. Když se ale narazí na debily, tak je to špatný no ![]()
- Citovat
- Upravit
Určitě to jdi zkusit za to nic nedáš, já jsem teď v pondělí začínala v nové práci, taky v obchodě, měla jsem z toho taky hrůzu, ale je to den ode dne lepší, když se člověk trochu rozkouká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak. Vše záleží na vedoucím, jeho zástupci a na celém kolektivu. Já jsem opravdu byla spokojená, bláhová jsem šla na poštu v domě ní, že na poště to bude lepší. Práce je to fyzicky náročná, psychicky taky. Já nikdy neměla problém si dojít na záchod, v té době jsem ještě kouřila a taky nebyl problém si jít zakouřit, samozřejmě že to bylo nad rámec půlhodinové pauzy na svačinu. Byli dny kdy jsem o svačině musela jít na kasu, protože tam nikdo jiný nebvyl, ale bývalo to vyjímečně. Jako mladá a bezdětná jsem chodila víkendy a mělo volno v týdnu. Třeba u nás to bylo rozděleno i tak, že mladí jdou na Štědrý den a ty starší ženský zase šli na Silvestra. Ale opravdu záleží na tom, jakým stylem to tam vedoucí povede. Jinak kdo nic nezkusí nic nezíská, zkus to, odejít můžeš vždycky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky moc vám děkuji za názory. Doufám že to nebude zase tak hrozné. Asi opravdu hodně záleží na vedoucí, ale mluvila semnou narovinu, tak snad to nebude tak děsné. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj segra si moc nestezuje… Maximalne na to ze musi rikat lidem o ukazani tasek… duchodcum o vytahovani krabic ( tezkych kartonu na pas) kteri json na ni kvuli tomu neprijemni a podobne… casto jiim tam posilali taove kontroly co si schovavali ruzně zboží… A kdyz to nezlistií tak jsou pokutováni. Ted jim zmenili taky vedeni tak nadsená moc neni… No uvidi casem.
Na penize si nestezuje… Ale asi zalezi na kraji… Tezko rict jestli by za to nekdo delal v Praze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Delala jsem zastupce vedouci. Bavilo me to ale mela jsem hodne neproplacenych prescasu.. ale jako svobodny bezdetn, mi to nevadilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikkolla jojo kontrolni nakupy… ale to se delavskoro vsude…
@indri u nas se pokladnim prescasy proplacely ale vedeni ne… taky tam byly porad t, same zenske a i ted tam to jadro je stejne. Jeste k tem prescasum-na jine pobocce kde jsem byla na vypomoc si to vedouci otganizovala tak, aby ani vedeni prescas, delat nemuselo
Holky maj pravdu vsechno je to o vedeni a organizaci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosím je tu někdo kdo pracuje v Penny? Mám tam nastoupit, ale jak tak čtu ty recenze a názory tak z toho začínám mít hrůzu. Opravdu je to tak hrozné?