Zmrzlinová brigáda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zmrzlinová brigáda
Ahojky,
Holky potřebuji poradit. Známá si už tak trochu našla na léto brigádu (16let) no a je to ve stánku s kopečkovou zmrzlinou v docela známém takovém jakoby parčíku. Ale teď abych došla k věci. Jde o to že mi někdo říkal že je to brigáda nic moc a že od těch kleštiček nebo jak se tomu nadává bolí strašně ruka z toho mačkání kopečků. Kdo jste to dělali tak určitě posoudíte jestli je to fakt tak hrozný nebo jestli jsem slyšela jenom nějákej špatnej fám nebo co
… Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak já bych se spíš obávala toho, že bych se tý zmrzliny přežrala k prasknutí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mijah píše:
tak stašný to opravdu není
Já jsem si řikala že to nemůže bejt zas až tak na ulámání ruk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě někdy z práce bolí celé tělo a taky tam chodím.
Kdo si vydělat chce, tak nehledá výhovorky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@natiova No, mě by spíš zajímalo, jak může 16 letá prodávat
Proč ne? Jakože odpovědnost za peníze, hmotka? Já se sestřenkou, pravda, před dvaceti lety
prodávaly u stánku běžně coby neplnoleté.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@natiova No, mě by spíš zajímalo, jak může 16 letá prodávat
Já nevím jo ale v zmrzlinovejch stáncích u nás v létě je snad v každém holka mladší 18 let
a ten zaměstanavatel taky neřikal že by měl být problém a to tam má už léta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natiova Záleží asi dost na vybavení. Já to dělala kdysi, před mnoha a mnoha lety, a ano, měla jsem ruku samej mozol a natažený šlachy, ale jenom proto, že chlaďák byl nějaká vykopávka a na jedné straně chladil tak, že se ta zmrzlina nedala po chvilce vůbec vydolovat.
Dneska předpokládám, že je vybavení (byť ve stánku) na trochu jiné úrovni a že tahle práce bude sice namáhavá, protože je jednak manuální, jednak jednotvárná, ale nic, co by zdravá mladá holka neměla zvládnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ambriel Já právě zmínila před známou a ta mi hned začala říkat abych jí to vymluvila že je to hrozná práce že člověka bolí ruka z kleští a sedí tam jak vůl dle mého názoru je lepší sedět ve stánku se zmrzlinou v létě venku než běhat třeba po place v hospodě nebo pracovat ve fabrice apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bersaba No tam maj už takovej ten specl stánek od tuším Algidy přímo pro zmrzlinu asi takový tři roky ho tam mají takže ji ten chlaďák by měl bejt ok já tam chodím na zmrzku a vždyckY to tam tak měli těch posledních pár sezon ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natiova no tak jako ono opravdu záleží na vybavení, upřímně bych žádné mladé holce brigádu nevymlouvala, mě to rodiče taky nedělali a to jsem si třeba našla jednu česání třešní kam jsem dojížděla každý den na 6 ráno 15km tam, celý den na štaflích a zase 15km na kole zpět, no byly to tvrdě vydělané peníze, ale o to víc jsem si jich vážila. Jestli tě někdo pověřil abys jí to rozmluvila tak na to bych se vyprdla, toto je ještě lehká práce, jsou horší
- Citovat
- Upravit