Zmrzlinová brigáda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101531
13.3.14 19:14

@Gina108 Jojo, myslím hmotku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.3.14 19:17
@j.a.n.i1 píše:

Njn, tak to je risk majitele stánku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
13.3.14 19:17

Ja som pracovala v lete v cukrárni pri zmrzlinovom pulte a bola to príjemná práca, aj keď makačka. Jediné nepríjemné bolo to, že po týždni som bola cukrárne totálne prečucháná a nejaké myšlienky na pojednanie zmrzliny a sladkostí sa teda absolútne nedostavili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
13.3.14 19:18
@j.a.n.i1 píše:

No vidíš to mi nikdy nedošlo třeba je ta ještě nějak upravené je fakt že v supermarktech a kamenných obchůdcích jsem nikdy mladý neviděla ale v hospodě a třeba za tou zmrzlinou ANO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
13.3.14 19:19

Pracovala jsem v cukrárně a pohoda… jak točit tak kopečková zmrzka je fakt pohodička :palec: Dokud tedy šéfik omylem nepootočil při mytí kolečkem a pak byla zmrzlina jak beton a to fakt bylo na ulámání ruk nebo jak to tam píšeš :mrgreen: :mrgreen:

Jinak nějak moc nechápu pointu diskuse, jako aby náhodou 16letá holka nedělala něco namáhavého nebo? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
13.3.14 19:20

Tuhle praci jsem delala a rozhodně mě nic nebolelo. Naopak, byla to velmi pohodová brigáda, byla jsem na sluníčku, na vzduchu, když nebyli lidi, tak jsem si četla, občas šel okolo někdo známej. Zima mi taky nebyla. Jedna z nejlepších brigád co jsem měla. Dělala jsem třeba i na poli a sbirala zeleninu, deset hodin a to mě pak bolel celej člověk. Neřešila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
13.3.14 19:20

To sice nevím, ale určitě to nemůže být větší rasovina, než když jsem v 17 měla brigádu na poli, sklízet okurky a pak jahody :roll: A to ještě na kole tam a zpátky 20km 8o Někdy si říkám, že jsem v mládí byla fakt hooodně odolná, teď bych byla bez šance :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
13.3.14 19:21

@natiova Tak v hospodě taky většinou kasíruje jen jeden, tedy ne ti nezletilci, ale u zmrzliny nepředpokládám, že tam budou dva lidi… i když možná se majiteli vyplatí zariskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424

@CokeLady Jako zní to hezky no i když asi po celém dni už se ti nechce ani smát na ty lidi ale je fakt že když je to placený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
@natiova píše:
No vidíš to mi nikdy nedošlo třeba je ta ještě nějak upravené je fakt že v supermarktech a kamenných obchůdcích jsem nikdy mladý neviděla ale v hospodě a třeba za tou zmrzlinou ANO

Tak oni to třeba zkontrolujou po každém dni a kdyby náááhodou, tak přijít o celodenní tržbu v blbém pidistánečku nebude pro majitele zrovna likvidační. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
13.3.14 19:22

No tak prodavat muze, smlouva taky ok, ale hmotku mit nemuze, takze jde o odvahu zamestnavatele a spolehlivost brigadnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
13.3.14 19:22
@suik píše:
Tuhle praci jsem delala a rozhodně mě nic nebolelo. Naopak, byla to velmi pohodová brigáda, byla jsem na sluníčku, na vzduchu, když nebyli lidi, tak jsem si četla, občas šel okolo někdo známej. Zima mi taky nebyla. Jedna z nejlepších brigád co jsem měla. Dělala jsem třeba i na poli a sbirala zeleninu, deset hodin a to mě pak bolel celej člověk. Neřešila bych to.
:pankac: :pankac:…a vkolika letech si to dělala? :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
13.3.14 19:25

Jinak teda bych zadnou legalni brigadu nerozmlouvala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
13.3.14 19:33
@natiova píše:
@Ambriel Já právě zmínila před známou a ta mi hned začala říkat abych jí to vymluvila že je to hrozná práce že člověka bolí ruka z kleští a sedí tam jak vůl dle mého názoru je lepší sedět ve stánku se zmrzlinou v létě venku než běhat třeba po place v hospodě nebo pracovat ve fabrice apod.

A co dela ta znama? By me zajimalo, jakou ma praci ona, kdyz ji tohle pripada jako otrocina :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
13.3.14 19:36
@mroe píše:
A co dela ta znama? By me zajimalo, jakou ma praci ona, kdyz ji tohle pripada jako otrocina :mrgreen: ;)

Ne ne ta co to chce dělat vůbec neví o tom že mi tohle někdo řekl o té práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat