Zmrzlinová brigáda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja som pracovala v lete v cukrárni pri zmrzlinovom pulte a bola to príjemná práca, aj keď makačka. Jediné nepríjemné bolo to, že po týždni som bola cukrárne totálne prečucháná a nejaké myšlienky na pojednanie zmrzliny a sladkostí sa teda absolútne nedostavili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Gina108 Jojo, myslím hmotku…
No vidíš to mi nikdy nedošlo třeba je ta ještě nějak upravené je fakt že v supermarktech a kamenných obchůdcích jsem nikdy mladý neviděla ale v hospodě a třeba za tou zmrzlinou ANO
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracovala jsem v cukrárně a pohoda… jak točit tak kopečková zmrzka je fakt pohodička
Dokud tedy šéfik omylem nepootočil při mytí kolečkem a pak byla zmrzlina jak beton a to fakt bylo na ulámání ruk nebo jak to tam píšeš
![]()
Jinak nějak moc nechápu pointu diskuse, jako aby náhodou 16letá holka nedělala něco namáhavého nebo?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tuhle praci jsem delala a rozhodně mě nic nebolelo. Naopak, byla to velmi pohodová brigáda, byla jsem na sluníčku, na vzduchu, když nebyli lidi, tak jsem si četla, občas šel okolo někdo známej. Zima mi taky nebyla. Jedna z nejlepších brigád co jsem měla. Dělala jsem třeba i na poli a sbirala zeleninu, deset hodin a to mě pak bolel celej člověk. Neřešila bych to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To sice nevím, ale určitě to nemůže být větší rasovina, než když jsem v 17 měla brigádu na poli, sklízet okurky a pak jahody
A to ještě na kole tam a zpátky 20km
Někdy si říkám, že jsem v mládí byla fakt hooodně odolná, teď bych byla bez šance ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natiova Tak v hospodě taky většinou kasíruje jen jeden, tedy ne ti nezletilci, ale u zmrzliny nepředpokládám, že tam budou dva lidi… i když možná se majiteli vyplatí zariskovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady Jako zní to hezky no i když asi po celém dni už se ti nechce ani smát na ty lidi ale je fakt že když je to placený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natiova píše:
No vidíš to mi nikdy nedošlo třeba je ta ještě nějak upravené je fakt že v supermarktech a kamenných obchůdcích jsem nikdy mladý neviděla ale v hospodě a třeba za tou zmrzlinou ANO
Tak oni to třeba zkontrolujou po každém dni a kdyby náááhodou, tak přijít o celodenní tržbu v blbém pidistánečku nebude pro majitele zrovna likvidační. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak prodavat muze, smlouva taky ok, ale hmotku mit nemuze, takze jde o odvahu zamestnavatele a spolehlivost brigadnice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suik píše:
Tuhle praci jsem delala a rozhodně mě nic nebolelo. Naopak, byla to velmi pohodová brigáda, byla jsem na sluníčku, na vzduchu, když nebyli lidi, tak jsem si četla, občas šel okolo někdo známej. Zima mi taky nebyla. Jedna z nejlepších brigád co jsem měla. Dělala jsem třeba i na poli a sbirala zeleninu, deset hodin a to mě pak bolel celej člověk. Neřešila bych to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natiova píše:
@Ambriel Já právě zmínila před známou a ta mi hned začala říkat abych jí to vymluvila že je to hrozná práce že člověka bolí ruka z kleští a sedí tam jak vůl dle mého názoru je lepší sedět ve stánku se zmrzlinou v létě venku než běhat třeba po place v hospodě nebo pracovat ve fabrice apod.
A co dela ta znama? By me zajimalo, jakou ma praci ona, kdyz ji tohle pripada jako otrocina
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
A co dela ta znama? By me zajimalo, jakou ma praci ona, kdyz ji tohle pripada jako otrocina![]()
Ne ne ta co to chce dělat vůbec neví o tom že mi tohle někdo řekl o té práci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit