Založení lahůdek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.3.14 03:27

Založení lahǔdek?

Zdravim :) chtěla bych v malém prostoru v domě vedle nás, ve městě střední velikosti, uďelat něco mezi cukrárnou/lahůdkami no prostě obchod s podobymi mňamkami. Mám zkišenost s podnikáním i v tomto oboru, ale tak nějak je mi. Je mi jasné, že to neni na nějake zbohatnutí, spíš mi jde o to, aby mi vyloženě nehrabalo doma už a nájem je za veelmi přijatelniu cenu. Takě je mi ale jasné, ze zařizení tohoto typu musí mít hlavně lidově řečeno „ksicht“, nápad. Co byste uvítaly holky? Napadlo mě udělat vyloženě obchudek s chlebíčkama-velký výběr, domácí výroba nebo naopak mox- chlebíčky, par dortů pus třeba dělat kafe a ít tam stolky?
Díky za tipy a prǔzkum :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.3.14 03:28

Omluvám se za překlepy to ne já, ale můj mobil :zed: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5724
13.3.14 06:18

Já mám ráda klasické české chlebíčky, mnohem víc než dorty, ale to nevadí, spoustu lidí má spíš rádo sladké. Nicméně nemusím takové ty cizí předražené „bageterie“, tam nikdy nechodím. Alespoň dva stolky bych tam určitě udělala, a jeden pult „na stojáka“. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
13.3.14 06:52

Nejdřív bych si zjistila kolik musím vrazit do prostor, aby vyhovovaly z hlediska hygieny. A co třeba kombinace chlebíčky a palacinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
13.3.14 06:56

Ja treba ted vyhledavam mista, kde maji detske koutky a nevadi jim tam kocarky… Myslim, ze kdyz se zameris na maminky s detma, budes mit treba dortiky i chlebicky, kafe i bez kofeinu a i par sklenicek detske vyzivy, muze to mit uspech…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
13.3.14 07:16

Tak co jsme se bavili, tak lidi hrozne radi vzpominaji na „mlicnaky“. kdyby to bylo v lehce retro stylu a v nabidce vyborne chlebicky, zakusky, mlecne koktejly, tak by lidi chodili.
ALE - uvodni naklady jsou vysoke, mesicni taky a na kvalitnim chlebicku se vysoka marze udelat moc neda… takze hoodne dobre pocitej. ale jinak drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.3.14 07:39

Chlebíčky, domácí zákusky (z másla, cukru, vajec…), domácí štrůdl a koláče, opravdový vlašák a vajíčkový a hermelínový salát s čerstvýma rohlíkama, to by byla paráda. Palačinky, vafle nebo něco extra rychlého by taky šlo. Zaměření na dětskou a mateřskou klientelu je cesta do pekel (matky ti obsadí celý prostor, koupí si max vodu, budou tam tvrdnout v hloučcích s uřvanýma děckama hodiny a ostatní zákazníci půjdou jinam), lepší je to opravdu pojmout jako retro pro labužníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
13.3.14 07:52

Já bych se zaměřila na klientelu matky s dětmi, z mé zkušenosti vždy v takovém zařízení nechám minimálně 300 kč za 1 hodinu (taky takhle chodím 1 měsíčně :,( ),dětský koutek, domací babičkovské moučníky, klasické české chlebíčky a ty dobré a nezdravé saláty k tomu vícero druhů kávy a čaje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
13.3.14 08:02

Když píšeš, že to není na zbohatnutí, ale spíše na nezblbnutí… počítáš s vysokou cenou hlavně na zařízení kuchyně?
Jinak - pokud bych objevila jakýkoliv obchod, kde by měli DOMÁCÍ koláček, zákusky, buchty, chlebíčky, určitě bych tam občas nakupovala - absolutně nesnáším cokoliv z obchodů a pekáren - je to hnusné, suché, bez chuti - dají se jíst pouze rohlíky, housky a koblihy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
13.3.14 08:07

S tím mlíčákem souhlasim… U nás ve městě ho zrušili a místo toho udělali super moderní kavárnu s bagetama apod a už to stojí za kulový… Mlíčák byl skvělej, dalo se s dětmi i bez, kafčo, koktejl, salát s rohlikem nebo zákusek a káva, no prostě pecka… Chybí to u nás strašně moc, byl tam spoustu let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
13.3.14 08:08

@Cosmos Přesně, taky si dám radši chutný chlebíček než se ládovat sladkým… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
13.3.14 08:28
@Anonymní píše:
Zdravim :) chtěla bych v malém prostoru v domě vedle nás, ve městě střední velikosti, uďelat něco mezi cukrárnou/lahůdkami no prostě obchod s podobymi mňamkami. Mám zkišenost s podnikáním i v tomto oboru, ale tak nějak je mi. Je mi jasné, že to neni na nějake zbohatnutí, spíš mi jde o to, aby mi vyloženě nehrabalo doma už a nájem je za veelmi přijatelniu cenu. Takě je mi ale jasné, ze zařizení tohoto typu musí mít hlavně lidově řečeno „ksicht“, nápad. Co byste uvítaly holky? Napadlo mě udělat vyloženě obchudek s chlebíčkama-velký výběr, domácí výroba nebo naopak mox- chlebíčky, par dortů pus třeba dělat kafe a ít tam stolky?
Díky za tipy a prǔzkum :)

To byl vždycky můj velký sen, nemám ale podnikatelského ducha :( Kdybych ho měla, udělala bych čistě jen lahůdkářství nebo cukrárnu, nemám moc ráda to míchání lahůdky, dorty. Buď to a nebo to. A nebo pak ten mlíčňák, ale to chce pak udělat i to posezení třeba s dětským koutkem. Taky vzpomínám na mlíčňáky :mrgreen: Držím palce, ať to vyjde :palec: jo a za mě tedy lahůdky s chlebíčkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
13.3.14 08:46

Kamarádka ma cukrárnu-vlasni vyrobnu, ma tam i chlebíčky, ted nove i stacene vino, dela i ketering, vanocni cukrovi, na vanoce vanocky, na velikonoce mazance
mlícnak je dobrej napad :palec:
jen pozor-sladke a slane musí byt zvlast v chladaku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
13.3.14 08:52

Jé, já teď dostala ale chuť na chlebíček :oops: Miluju je. :mrgreen:
Jinak takový obchudek bych milovala a navštěvovala. Určitě bych to udělala slané i sladké. Žádná hra na cizinu, ale fakt domácí české chuťovky:-) chlebíčky třeba 5 druhů, zákusky a mini zákusky ničím nešizené. Mini zákusky si dávám ráda, protože si dám 2 druhy místo jednoho, prostě na co mám chuť. Určitě malé posezení, 2-3 stoly. Stolek pro děti s regálem pár hraček, co je zaujmou. Žádný v bedně naházený stoletý rozbitý hračky po dětech všech známých. Krásně čisto, příjemná výzdoba. Třebas ráda chodím do květinářství, kde furt hrajou české soundtracky:-) nějak mě to tam přiláká:-) prostě vše hezky česky vč třeba kakaa, bílé kávy, čerstvě mletý turek, zmíněné koktejly:-)
První skoč na hygienu, jestli to v tom objektu půjde a co vše budou chtít změnit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.14 09:04

Dekuju moc holky za Vase reakce :hug: Sama podobny typ obchudku postradam, napr. Minule jsem marne premyslela, kde si objednam dvacet chlebicku na oslavu, nakonec jsem je udelala sama, protoze vsude kolem se nedaji jist :zed: :zed: Jo a napad s mlicnakem je supr to ja miluju a vubec mne to nenapadlo :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat