Vytěžování dodávek, jak sehnat dobrou firmu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vytěžování dodávek
Zdravím, mám dotaz - nevíte o někom, kdo nabízí vytěžování dodávek? Od února t. r. jsme přišli o stálou práci v regionu Jižní Čechy, tak zkouším i touto cestou. Na trhu je spousta podvodných firem, pokud byjste měli kontakt nebo doporučení na někoho seriozního, budeme rádi za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co takhle zadat nabidku do Raalu (nebo jak se ten program jmenuje)?
Tam by jste vytezeni najit meli. A pokud ne, tak je dnes tolik overenych prepravnich spolecnosti, chce to jen hledat, volat a nabizet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakuve píše:
Co takhle zadat nabidku do Raalu (nebo jak se ten program jmenuje)?Tam by jste vytezeni najit meli. A pokud ne, tak je dnes tolik overenych prepravnich spolecnosti, chce to jen hledat, volat a nabizet
V Raalu jedeme už od dob, co jsme měli kamiony… Tam je to už taky k ničemu. No, musí se něco vymyslet, co a jak dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakuve píše:
A kolik mate k dispozici aut a jakych?
Máme 2× Fiat Ducato, 1× Renault Master, vše nsn. 1,5t, 5EUP / 13cbm… Byl by nějaký tip
?? Jezdíme jak vnitro, tak i státy EU
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sisi 1111 píše:
Máme 2× Fiat Ducato, 1× Renault Master, vše nsn. 1,5t, 5EUP / 13cbm… Byl by nějaký tip?? Jezdíme jak vnitro, tak i státy EU
Mas SZ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všichni! Najde se mezi vámi človíček, který by mi poradil a snad pomohl
? Hledám člověka, který se pohyboval na nějaké větší spedici. Potřebovala bych pár obecných informací, nic víc. Předem moc děkuji za ochotu a všem přeji hezký den. Veronika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Queen sped je dobra spedice jezdim u nich a vse bez problemu a hlavne plati tady je cislo **** ![]()
Editováno adminem 9.8.2015 10:06 - odstranění kontaktu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, hledam dispecerku na materske na vypomoc s kontakty na vytezovani pouze jednoho auta. jsem z jizni moravy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit