Pracuješ v logistice?

naked.potatoe
3.12.20 14:09

Pracuješ v logistice?

Ahoj, máte někdo zkušenost s prací v logistice? Budu moc ráda za každý komentář. :) Nemám nějaký konkrétní dotaz, ale zajímalo by mě celkově, jaká to je práce, zda stresující, náročná, co je (obecně) náplň vaší práce a tak dále. Předem díky! :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21068
3.12.20 14:13

A pozice je jaka? V logistice je kazdej od skladnika, ridice, dispecera, disponent atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16274
3.12.20 14:20

Známej dělá ve vedení logistické firmy, je to náročná práce, ale výborně placená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.12.20 14:23
@naked.potatoe píše:
Ahoj, máte někdo zkušenost s prací v logistice? Budu moc ráda za každý komentář. :) Nemám nějaký konkrétní dotaz, ale zajímalo by mě celkově, jaká to je práce, zda stresující, náročná, co je (obecně) náplň vaší práce a tak dále. Předem díky! :)

Pokud máš na starosti objednávky dílů, tak věř, že stres bude tvým denním chlebem. Lidi tě budou otravovat klidně v noci. A ty chceš přece cestovat 😎

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
3.12.20 14:32

Pro jasnejsi info je potreba napsat v jake casti procesniho retezce je nabizena pozice a taky jaky typ firmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
naked.potatoe
3.12.20 14:33

@Cenarius Zatím neřeším konkrétní pracovní pozici, ale přemýšlím nad pokračováním ve studiu logistiky a tak bych ráda o tomto oboru věděla něco “z praxe”.

A Resset, ty si můžeš to bezdůvodné rýpání do mě už v druhém tématu odpustit, já tu chci řešit věci týkající se mé budoucnosti, na tebe vážně nejsem zvědavá.

• Citovat
  • Upravit
14938
3.12.20 14:33

Nevim, o jakou pozici ti jde, ale zkušenost mám a byla to velmi různorodá práce, která mě velice bavila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
3.12.20 14:34

Promiň, ale ten dotaz je položený fakt naivně. :nevim: V „logistice“ běžně pracují lidi z Ukrajiny za minimum prachů. Zrovna tak tam pracují manažeři vysokoškoláci s vysokou odborností za těžký prachy. A jo, pracovala jsem v logistice, ale to je asi jedno.

Příspěvek upraven 03.12.20 v 14:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21068
3.12.20 14:38
@naked.potatoe píše:
@Cenarius Zatím neřeším konkrétní pracovní pozici, ale přemýšlím nad pokračováním ve studiu logistiky a tak bych ráda o tomto oboru věděla něco “z praxe”.A Resset, ty si můžeš to bezdůvodné rýpání do mě už v druhém tématu odpustit, já tu chci řešit věci týkající se mé budoucnosti, na tebe vážně nejsem zvědavá.

To je ale nesmysl. Uplne stejne muzes premyslet o praci ve zdravotnictvi. Kde mas prace od uklizecek az po reditele nemocnic. Logistika jsou desitky pozic, ktere muzou byt naprosto odlisny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.20 14:50

Obecně bych řekla, že logistika je spojená se stresem, prací i v noci a o svátcích, v podstatě nonstop. Ale jak píšou ostatní, záleží dost na pozici a i na firmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37206
3.12.20 15:03

Můžu ti nabídnout můj pohled na práci kolegů dispečeru se kterými jsem úzce spolupracovala v rámci firmy, společně obědy, akce atd. Byli neustále na telefonu - na obědě, po pracovni době. Když se někde zasekla dodavka chodili jim nadávat nakupci/ochodaci jak se to mohlo stát. Když špatně spočítali palety a zásilka se nevešla do kamionu byl problém, muselo se to předělávat takže náklady navíc za co dostali vynadáno, byli bez prémií apod. Práce je to zajímavá, různorodá ale stres a tlak tam je. Ale to je na těchto pozicích bezne. Čím vyšší funkce, tím větší stres a odpovědnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16274
3.12.20 15:04
@Capretta píše:
Pro jasnejsi info je potreba napsat v jake casti procesniho retezce je nabizena pozice a taky jaky typ firmy.

Podle toho, jak je položen dotaz, tak to vidím na pozici uklízečky v logistické firmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.12.20 18:48
@naked.potatoe píše:
@Cenarius Zatím neřeším konkrétní pracovní pozici, ale přemýšlím nad pokračováním ve studiu logistiky a tak bych ráda o tomto oboru věděla něco “z praxe”.A Resset, ty si můžeš to bezdůvodné rýpání do mě už v druhém tématu odpustit, já tu chci řešit věci týkající se mé budoucnosti, na tebe vážně nejsem zvědavá.

Já nejsem Resset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.12.20 18:49
@Zumpa píše:
Podle toho, jak je položen dotaz, tak to vidím na pozici uklízečky v logistické firmě.

Prosím tě, nerýpej. To je studentka a uvažuje o vhodné vysoké škole :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat