Pracujete někdo u T-mobile?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Iustitia omnibus píše:
Tak to je nesmysl, spíš z toho pak bude mít víc „bodíků“
No, tak to je možný. Já tam volala už asi před třemi týdny, kdy jsem zjistila, že mi bude smlouva zrušena (byl to zaměstnanecký tarif a už jsem ho nemohla dát používat) a paní na lince mi řekla, že až ta smlouva skončí, tak mi zavolá. Já tam ale včera radši volala znovu a bylo mi řečeno to samé. Že dřív ne, že až toho 21. Já z toho taky nejsem nadšená, ten den jedu pryč a nebudu mít asi možnost se s někým vybavovat po telefonu. Nehledě na to, že potřebuju funční telefon, kdyby se mi stalo něco s autem nebo tak. A nebudu si kvůli tomu kupovat nějakou dobíjecí kartu či co.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetraJ píše:
No, tak to je možný. Já tam volala už asi před třemi týdny, kdy jsem zjistila, že mi bude smlouva zrušena (byl to zaměstnanecký tarif a už jsem ho nemohla dát používat) a paní na lince mi řekla, že až ta smlouva skončí, tak mi zavolá. Já tam ale včera radši volala znovu a bylo mi řečeno to samé. Že dřív ne, že až toho 21. Já z toho taky nejsem nadšená, ten den jedu pryč a nebudu mít asi možnost se s někým vybavovat po telefonu. Nehledě na to, že potřebuju funční telefon, kdyby se mi stalo něco s autem nebo tak. A nebudu si kvůli tomu kupovat nějakou dobíjecí kartu či co.
Tak u těch zaměstnaneckých to bývá vše jinak, takže tam bych jim i věřila vyjimečně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mimis2017 píše:
Taky si myslím, ne-li ještě dřív, ale určitě ne v den kdy končí smlouva… To ti tak akorát řeknou ať přijdeš za rok…
Ne, to nemůžou. Ze zákona se už smlouvy nemůžou automaticky prodlužovat. Ale spadne ji ta výhoda cenová, kterou tam měla díky tomu, že byla upsaná. Takže měsíc bude platit více. Na pobočkách lžou strašně!!! Vždy s tím byly problémy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iustitia omnibus Mám ten nejlevnější, platím 159kč,50 min do všech sítí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem zvědavá, když mi řekl to datum, tak mi údajně končí smlouva až za měsíc. Byla jsem se ptát začátkem dubna, tak uvidím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arada píše:
Jsem zvědavá, když mi řekl to datum, tak mi údajně končí smlouva až za měsíc. Byla jsem se ptát začátkem dubna, tak uvidím.
Jdi tam co nejdříve, výpověď můžeš podat kdykoliv dopředu, nenech se odbýt. A tady u toho by jsi platila pak po vypršení smlouvy 299 Kč měsíčně, pokud nepodáš včas výpověď. Ale pokud bys ji podala např. 15 dní před koncem smlouvy, tak zaplatíš půl měsíce starého a půl měsíce dražší variantu. Takže co nejříve podej, at neplatíš zbytečně navíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iustitia omnibus Právě jsem tam šla dřív a odkázali mě na toho 17.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arada píše:
@Iustitia omnibus Právě jsem tam šla dřív a odkázali mě na toho 17.
A smlouva ti tedy končí 17/5 nebo 17/6?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iustitia omnibus píše:
A smlouva ti tedy končí 17/5 nebo 17/6?
Já nevím, byla mi prodlužovaná v prodejně, možná někde smlouvu mám, ale jistá si nejsem. Těch dokladů mám spoustu a přiznám se bez mučení, že co se jich týká, mám v nich drobet chaos.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arada píše:
Já nevím, byla mi prodlužovaná v prodejně, možná někde smlouvu mám, ale jistá si nejsem. Těch dokladů mám spoustu a přiznám se bez mučení, že co se jich týká, mám v nich drobet chaos.
Tak se přihlaš na můj t-mobile jednorázově pomocí sms a koukni se do T-boxu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nalezení telefonu u T-Mobil
Zdravím. Má někdo možnost najít pozici telefonu v síti T-Mobile? Nějak se dohodneme. Jde o odcizený telefon, který je ale zapnutý a v síti. Kdyžtak sem, nebo do osobky. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit