Vaše zkušenost s prací v účtárně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Na to bych si nedovolila ani pomyslet, jsou to děvčata, jejichž práci respektuji jako oni mou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V účtarně nepracuji, ale můžu potvrdit že některé ženské se chovají jako slepice
Hele, měla jsem v práci kdysi „kamarádku“, vídaly jsme se i mimo zaměstnání, přišlo mi že si super rozumíme. Dva roky jsme chodily na kafe, na nákupy, všude, prostě normální kamarádky. Pak jsem zjistila, že mě v práci drbe takovým nechutným způsobem, že jsem se s ní okamžitě přestala bavit a dodnes kvůli tomu nevěřím lidem. A i v současné práci jsme měli jednu, která s každým hrozně kamarádila a za zády všechny pomlouvala. Prostě ženský ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat na vaši zkušenost s prací v účtárně nebo s účetními ve vaší práci? Přijde vám, že ty ženy se někdy chovají jak (s prominutím) slepice? Myslím tím, že drbou, jedna donáší na druhou a přitom se chovají, jak největší kamarádky, dělají si za zády naschvál a podobně? Pracuji v účtárně už 8 let a někdy mám pocit, že se holky chovají hůř jak malé děti. prosím anonym kvůli práci děkuji.
Ne, tohle bude problém konkrétního pracoviště.
- Citovat
- Upravit
Jestli jsou kolegyně v jakémkoli oddělení slepice a drbny, to přece nezáleží na tom, jestli jsou v účtárně, na personálním, nebo v logistice, ne?
Já jsem účetní, teď teda na mateřské, a jo, prostě v účetních odděleních jsou drbny. Možná ti přijde, že jich je tam víc než jinde, protože účetní jsou často ženy, ale musím ti říct, že největší drbna, kterou jsem kdy zažila, byl manažer a chlap k tomu.
Nějak nechápu pointu příspěvku. Vadí ti to? Jdi do jiné firmy, to není chyba účetnictví, ale těch kolegyň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli ti vadi kolektiv v praci, muzes si najit neco lepsiho
nikdo te preci nenuti tam zustavat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuju na podobném místě a jo drbeme pořád
ale i se spolu kamarádime mimo praci, naschvály si neděláme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je o kolektivu, ne zaměstnání. Pracuji v převážně ženském kolektivu a slepici tam nemáme žádnou, drben několik. Myslím, že slepice by se mezi námi neuchytila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat na vaši zkušenost s prací v účtárně nebo s účetními ve vaší práci? Přijde vám, že ty ženy se někdy chovají jak (s prominutím) slepice? Myslím tím, že drbou, jedna donáší na druhou a přitom se chovají, jak největší kamarádky, dělají si za zády naschvál a podobně? Pracuji v účtárně už 8 let a někdy mám pocit, že se holky chovají hůř jak malé děti. prosím anonym kvůli práci děkuji.
Zdá se, že u vás minimálně jedna slepice je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neřekla bych, že to je specifikum účtárny. Ale je fakt, že se podobné typy nějak přitahují - asi si navzájem víc vyhovují, líp si rozumí, snesou se a tak. Kulturní spřízněnost
Takže jedno oddělení může být poměrně homogenní skupina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to spíš o kolektivu než o oddělení. V minulé práci jsme si nesedli a dost se pomlouvalo, ted máme v účtárně fakt dobrou atmosféru, občas drbnem, ale tak nějak v mezích slušnosti. O donášení nevím a ani vědět nechci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit