Udělala jsme chybu? Nemůžu sehnat práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.4.19 10:06

udělala jsme chybu?

Ahoj,

žiji v zahraničí, mám tu problém sehnat práci - problém školka, je jen na pár hodin zatím. byla sjem na 2 pohovorech, jeden mi domluvila jedna známá tady, druhý já sama. Chtěla jsme tu první práci, je celoroční, ale byl tam problém, že byla nad hodiny ¨, kdy je dcera ve školce, tak jsme hledala dál. Našla sjme jinou, domluvila se, že nástup v květnu a že kdyby něco, dám jim vědět, že třeba nenastoupím, o té první práci jsme se nezminovala, byla pro mě už pase.

Na pohovoru jsme byla v pondělí, včera mi volali z té prvné, že se paní zná s ředitelkou a domluvila mi tam místo pro dceru i po obědě a že pokud chci, mohu u nich nastoupit, jdu tam dnes..tak jsme řekla, že ano a chystám se tam, jsme nadšená, pre je to práce na stálo, nejen na sezonu - do konce září, ale nemám nic podepsané, nevím ani za jaký plat..

No a dnes mi volali z té práce jak jsme byla v pondělí a ta známá, co mi tam domluvila schůzku a ječeli na mě, že jsme nespolehlivá a co si to dovoluji nastoupit jina, paní naštvaná, že ani nedám vědět, tak říkám, že bych dala, ale že na tamtu práci teprve jdu se zeptat na podmínky a pak volala ta známá, co si to dovoluji, že mi to zařídila, tak snad mám právo se rozhodnout, co je pro mě lepší, když vyšla ta celoroční a nebudu od října zas bez práce a poku i nabídnou víc..dala bych jim vědět hned odpo, že tam nakonec nenstsoupim, nemám tam nic podepsané, domluvili jsme se, že pčíští týden přinesu dokumenty a že kdyby se něco změnilo..tak jsme jim hned nevzala telefon a že se skrývím mi řekla paní, já byla nakoupit, co jsme odvedla dceru do školky aa neslyšela v kabelce telefon, byl ztišený, volala sjem hned jak jsme přišla domů a tohle na mě spustili, pak volala i ta známá..

je to normální? jako jsme z toho ve stresu, pre nesnáším, když se někdo takto chová, nepřijde mi, že bych udělala něco špatně..nevim, jak se o tom dozvěděli, jsme na menší vesnici, tady se všichni znají..ach jo..ted jdu na tu chůzku a mám nervy, zda tam taky neco, že jsme hledala jinde, ale tak, když jsme myslela, že to nevyjde, tak jsme se pohlížela, nenapadlo mě,. že mi zařídí školku, nezmínila se o tom..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66800
11.4.19 10:12

Jak se v té druhé práci dozvěděli informace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
11.4.19 10:13

Nic špatně jsi neudělala, buď v klidu :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.19 10:13

@matkabagristy to netuším, ty dvě se znají, vlastně všechny 3, tady se fakt zná každý s každým i s tou ředitelkou školky, netuším.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
4749
11.4.19 10:16

Hele, řid se tím, co je pro tebe nejlepší, nikde jsi nic nepodepsala, teprve tam jdeš..tohle je od nich sprostý..jestli po tobě tak touží, at zlepší podmínky, plat apod..a že ti někdo domluvil pohovor, neznamená, že tam musíš nastoupit, kdybys nastoupila a práce ti nevyhovovala, taky odejdeš ve zkušebce a že to je přes známou, tak kvůli tomu tam nebudeš trpět, ne? poděkovala bych, že ti to domluvila, ale že přijmeš celoroční práci, která je pro tebe výhodnější..

a nějaké řvaní, bych je..jako mají to bůh ví odkud, tys ještě ani nebyla na té schůzce a už tohle? řekla bych jim, že tam teprve jdeš, ale když už ti nedali šanci si vybrat, že volíš tu druhou práci a že žel bys jim napsala po té schůzce, ale že tě předběhly..a bud ráda, to je ejdnání, bůh ví, jak by se k tobě chovali v té práci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
11.4.19 12:17

Wtf?! Normální to není a buď strašně ráda, žes tam nenastoupila. i jestli se jedná o práci kopáčů kanálu, tak tahle scénka je opravdu přes čáru. Jinak hledat i jinde je snad úplně normální. Vysmála bych se jim.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
11.4.19 14:16

Buď ráda, že si nastoupila do firmy, kde ti vyšli vstříc a ne do firmy, kde na tebe ječí. Udělala si velmi, velmi dobře,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat