Pohovor v KFC
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Spousta studentů chodí do fastfoodů na brigadu a opravdu se neboj, je to spíše formalita, prý berou každého ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Víš, kolik je na you tube videi o pohovorech? Stovky. Zkus to tam. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ty jsi nervózní z pohovoru v kfc?
nemáš se čeho bát, berou všechny a nečekají že tam přijde nějaký rozený manager na pohovor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím na co se mě budou ptát z toho jsem nervózní a opravdu potřebuji získat tu brigádu nemyslím si, že berou každého ale jestli se mi to povede budu jen ráda. Někde jsem četla, že vyplňují nějaké dotazníky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Tak vítej, víš jak se používá koště?
- Já mám dokončenou VŠ!
- Aha, tak já ti to ukážu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Noční můra123 píše:
Dobrý den, mám pohovor v neděli v kfc Pardubicích Masarykovo náměstí.
Je to můj první pohovor vůbec netuším na co se me bude ptát a jsem z toho docela nervozní. Má někdo nějaké zkušenosti? ????
Jdeš dělat do managementu? Jinak si nedokážu představit, že by někdo chtěl na pohovoru víc, než si okouknout jestli ten zájemce není nějaká troska. Máme nezaměstnanost 3% a volných nějakých 300 tisíc míst - v KFC musí být rádi za úplně každého kdo u nich bude chtít pracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prof. Farnsworth : vidíš a sestru nevzali, protože když se ptali, kde se vidí za 10 let tak řekla, že chce být učitelka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PupuP píše:
@Prof. Farnsworth : vidíš a sestru nevzali, protože když se ptali, kde se vidí za 10 let tak řekla, že chce být učitelka.
Měla odpovědět „Na tvým místě ty kr.vo“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Otázka
@Noční můra123 jak ti teda dopadl ten pohovor a co se tě tam ptali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkušenost nemám, ale když vidím, co tam dělá, tak snad nemusíš umět ani číst a psát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janmimi píše:
A byl/a jste tam na pohovoru?
Psal jsem: „Zkušenost nemám“. Patříte tedy do kategorie „neumím číst“ - máte velkou šanci to tam dotáhnout až na šéfa směny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Psal jsem: „Zkušenost nemám“. Patříte tedy do kategorie „neumím číst“ - máte velkou šanci to tam dotáhnout až na šéfa směny.
Hodně hnusný, ale smát se musím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Otázka
Má tu někdo zkušenosti na pohovoru do KFC a ne jak někdo kdo mluví jen do vzduchu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je nejnižší nezaměstnanost od roku 1957. Co asi v KFC mohou chtít? Tři vysoké školy a deset let praxe? ![]()
Běžně tuhle práci dělají studenti jako brigádu, takže požadavky asi budou jen to, aby člověk byl schopen přijít včas, zvládnul jednoduchou manuální práci a měl minimální hygienické návyky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit