Pohovor v KFC
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Je nejnižší nezaměstnanost od roku 1957. Co asi v KFC mohou chtít? Tři vysoké školy a deset let praxe? ![]()
Běžně tuhle práci dělají studenti jako brigádu, takže požadavky asi budou jen to, aby člověk byl schopen přijít včas, zvládnul jednoduchou manuální práci a měl minimální hygienické návyky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janmimi ja jsem pracovala v kfc jako teenager pri skole. Co te zajima konkretne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřímně, už ani nemusím umět česky
máme plno Bulharů, Ukrajinců, Angličanů, Turků apod.
Ale čím větší znalosti, schopnost myslet a aktivitu projevis, tím větší máš šanci nedělat tu špinavou práci ale být na kase jde je to fajn ![]()
Povýšit můžeš v podstatě za účast, otázka je jestli ti to za těch par korun navíc stoji? ![]()
Upřímně, být mladá a časově nezávislá, nejdu tam. Já tam jsem kvůli možnosti mít směny jak mám dítě ve školce a toleranci OCR a nemocenských. Jinak je to dřina za málo peněz ![]()
- Citovat
- Upravit
@Janmimi tak neni to pohovor do jaderne elektrarny. Klasika jak muzu casove, jestli jsem ochotna na prescasy, rekli mi mzdu a bylo to za 5 minut hotove.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elzaaa že tam psali délka pohovoru 30 minut a jaká je tam mzda a potom pohovoru vám řeknou jestli vás vezmou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janmimi to je jen orientacni ta delka. Jo me rekli ze me berou hned. Nebo kdyz je lidi vice se rozhodnou a daj ti pak vedet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janmimi byla to brigada pri skole a je to dost let uz. Plat od te doby sel nahoru. A taky zalezi kolik smen udelas v mesici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elzaaa a když vám řeknou že jdete do druhého přijímacího kola tak myslíte že vás vemou??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kfc pohovor
Ahoj, byla jsem na pohovoru v kfc a řekli mi, že se mi do pondělí ozvou. Bojím se, že to znamená, že mě nevzali a že se neozvou. Nemáte s tím někdo zkušenost nebo stalo se to někomu z vás? Fakt jsem z toho smutná a naštvaná, protože nutně potřebuju brigádu ![]()
- Citovat
- Upravit