Práce a miminko do 6 měsíců
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Taky bych nesla. Ten cas tak strasne rychle utika a to miminko tu mamu potrebuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, ja bych nesla. Sla jsem, kdyz mel syn 18M, obcas me mrzi, ze ma syn lepsi vztah s tatou, ale co…nemusi byt vzdy matka ten nej rodic ![]()
Ja bych na tvem miste volila rodicak v podobne vyssi jako PPM a pak bych sla do prace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A na jak dlouho a casto? Ja si vyzkousela vsechny mozne variace a ta, ze zmizim jen obcas na par hodin, byla vlastne ta nejlepsi.
Pokud je hlidani v ramci rodiny, je to luxus. Neboj, pokud nejsi pryc od rana do vecera vetsinu dnu, budes pro mrne tou nejdulezitejsi osobou. Pokud to prospeje i rodinne pohode, protoze finance tohle umi, proc ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám vytoužené miminko a věnuji mu všechnu lásku i čas. Žádná práce, peníze a vlastně nic by mi nestálo za to, abych neviděla jeho první krůčky a slyšela první slovo. A vlastně nechápu, jak může někdo chtít dítě a v jeho pár měsících přemýšlet o práci. Kvůli autu?? No to snad ne ![]()
- Citovat
- Upravit
Hele v zahraničí je to běžný, mají mateřskou max pár měsíců - jestli tu práci potřebuješ, tak běž
já šla na fulltime v 11 měsících a to byla úplná pohodička už ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal Obě práce jsou po-pá od 6 do 11. To je právě ono, dokud jsme v podnájmu, tak to auto prostě potřebujeme, spojení na barák a k babičkám je žalostné
A nové fakt nepořídíme, i kdyby bylo levnější, než oprava stávajicího.
@Anonymní píše:
Mám vytoužené miminko a věnuji mu všechnu lásku i čas. Žádná práce, peníze a vlastně nic by mi nestálo za to, abych neviděla jeho první krůčky a slyšela první slovo. A vlastně nechápu, jak může někdo chtít dítě a v jeho pár měsících přemýšlet o práci. Kvůli autu?? No to snad ne
Aha, takže byste byla radši na ulici, ale hlavně že uvidíte první krůček? To nemůžete myslet vážně.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iPodPrd Tak pokud muze mama prijit k vam domu, mimco se necha s muzem vyspavat, mama si ho prebere jak manzel bude potrebovat…neprijde mi to nerealne.
Detaily se daji vyladit vzdycky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek Protože tohle je v perfektním stavu a skoro nové, šli bychom hodně dolů kvalitou a nahoru se spotřebou. Jen ty zas**** bomby jsou prostě drahé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily Evans píše:
Hele v zahraničí je to běžný, mají mateřskou max pár měsíců - jestli tu práci potřebuješ, tak běžjá šla na fulltime v 11 měsících a to byla úplná pohodička už
Presne tak. Kolem nas ma vetsina deti nekde po sousedkach, rodinach, klidne od jednoho mesice. Na detech fakt rozdil nevidim. Je to spis drsne pro matky. O tom zadna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Že mě nepozná, bych se nebála… Tak odejdeš po pátý, ve 12 jsi doma, dítko třeba vzhůru 4 hodiny, které stráví s babičkou. Nepřijde mi to tak hrozný, když peníze potřebujete no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka_Hal Šlo by o hlídání ob týden, chlap dělá ranní a odpolední směny a práce (moje) je o dvě ulice dál, takže každý druhý týden by hlídala těch pár hodin jedna z babiček. Jenže obě do mě valí, že je ještě brzo, Jako jo, je brzo, mohla bych si najít jen něco na víkendy, ldyž je chlap doma, ale to zas nebude nikdo dělat na baráku a vše se prodlouží (stavíme sami) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mám vytoužené miminko a věnuji mu všechnu lásku i čas. Žádná práce, peníze a vlastně nic by mi nestálo za to, abych neviděla jeho první krůčky a slyšela první slovo. A vlastně nechápu, jak může někdo chtít dítě a v jeho pár měsících přemýšlet o práci. Kvůli autu?? No to snad ne
Presne, nepochopim takovy lidi. A kdyz nemam dost penez(na auto, barak a to mimco) tak si prece neporidim dite abych ho pak ve 4 mesicich nechala babickam
chudak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alenkaa.96 píše:
Presne, nepochopim takovy lidi. A kdyz nemam dost penez(na auto, barak a to mimco) tak si prece neporidim dite abych ho pak ve 4 mesicich nechala babickamchudak
Ale prosím tě. Já zakladatelku chápu v tom, že potřebuje orazit. A navíc chce vydělat peníze.
Já bych teda spíš hledala cestu, jak se dostat mezi lidi i s miminkem a nebo chodila cvičit, malovat aj. A prcka nechala na hlídání. Nemusela by to nutně být brigáda. Ale prostě čas sama pro sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit