Práce a miminko do 6 měsíců
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@blumen Tam pak bude zas problém se zvýšením splátky, ve smlouvě máme kolaudaci do ledna 2020, což se vloni v únoru zdálo jako brnkačka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie Pytlik No právě, všude vidím ty supermatky co v šestinedělí pracují 8 hodin denně, k tomu co hodinu kojí, cvičí, těší manžela, vaří, uklízí,…já právě doufám, že nebudu, neni to náročná práce. Kamarádka šla na brigádu v roce a půl dcerky a asi týden se učila znovu mluvit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iPodPrd pracovat bys začala kdy přesně (v kolika měsících)? A pracovala bys každý den od 6 do 11? (mimo víkendy). Pokud máš hlídání na týden od tatínka a na týden od babičky tak bych do toho šla. Já vždy u našeho podobně starého dítěte vidím, že potřebuje i jiné lidi než mě. Vždy když hlídá tatínek, tak se dítko naučí něco nového (aspoň mi to tak přijde) a já jsem na něj pak víc natěšená, než když dřepím doma 24 hodin. Ano dítě matku potřebuje, ale potřebuje především spokojenou matku. A pokud Tě práce a vydělané peníze hodí více do klidu, tak do toho za uvedených podmínek klidně jdi. Ale po návratu z práce bych se dítěti opravdu věnovala na 100% (žádný FB apod.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iPodPrd píše:
@Lenka_Hal Obě práce jsou po-pá od 6 do 11. To je právě ono, dokud jsme v podnájmu, tak to auto prostě potřebujeme, spojení na barák a k babičkám je žalostnéA nové fakt nepořídíme, i kdyby bylo levnější, než oprava stávajicího.Aha, takže byste byla radši na ulici, ale hlavně že uvidíte první krůček? To nemůžete myslet vážně..
Proč bych měla být na ulici? Trošku to prekrucuješ ne? Pokud bez tvého příjmu (jaký to asi bude balík) vám hrozí, že budete na ulici, tak jste asi měli se založením rodiny počkat ![]()
Když založíš diskusi, nebude ti každý kývat, někdo má i jiný názor, na to jsi se asi ptala, ne
- Citovat
- Upravit
@iPodPrd za podmínek, jaké máte a všechno okolo, prostě do té práce běž, nevím, proč tady tolik lidí reaguje tak hystericky, jde o 5 dopolední, kdy dítě hlídají členové rodiny, to se dá v pohodě zvládnout, tak aby všichni i dítě, byli spokojení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se vracela v 5m.syna, muž dlouhodobe onemocnel, meli jsme závazky a i pres úspory to nestačilo. No, mela jsem kombinaci home office a 1× do kanceláře, bylo to hodně o logistice, ale mam dojem, ze na malem to nasledky nenechali…nyni ma 3r. a je to supr partak…musis ty si byt jista svým rozhodnutim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit