Prádlo mi nevoní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
154
8.6.15 22:03

Tak to nevím, mě pomohlo to máchání a ždímání zvlášť, vodu máme taky hodně tvrdou. Tak jedině sušičku a ubrousky, nebo novou pračku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina789
9.6.15 08:36

Mám pračku ani né 2 roky úplně novou stála mě kolem 15 000 kč a nechci ji dávat pryč zkusím nějaký přípravky na vodu :zed:

• Citovat
  • Upravit
848
9.6.15 19:41

V případě tvrdé vody skutečně prádlo nemusí vonět, dokonce časem může i začít zapáchat, výměna pračky to skutečně nevyřeší. Zkuste změkčovač vody do pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina789
10.6.15 21:50

Dnes jsem koupila calgon dokonce jsem zašla i do elektra kde jsem pračku koupila a bylo mi řečeno že to vodou nebude tak fakt nevím :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
3491
14.7.19 16:28

Ahoj holky taky jsem zkoušela vyčistit pračku filtr vše a prádlo poslední dobou nevoní nevíte někdo co s tím děkuji už si nevím rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.22 09:34

Ahoj, chci se taky poradit. Pradlo mi nevoní když nedám aviváž a pouze prášek - jakýkoli. Je cítit jakoby odpadem nebo tak nějak… Pračku pravidelně čistím, smrad nejde h bubnu, ale jakoby zezadu ze stěny pračky :nevim:

Hadici jsem vyčistila, a stejně když přijdu do koupelny je to i cítit samo o sobě… Bydlíme v domě 7 let, přívod ze stěny je původní. Nic s tím nenadelame… A problém mám poslední rok :zed: :zed: teď dávám jen prášek, Ariel, Persil… Zkusila jsem třeba i jedno triko a prášek a efekt je stejný :nevim: :zed: :zed: už ne to nebaví.

Přitom buben je čistý, pravidelně čištěný, spodní odpad taky jak sítko, tak ta hadička. Topné těleso funguje… Už nevím. A nechci dávat pora djen aviváž

Jinak odpadní a přívodní roura je původní, koupelna s otáčkou. Ta je LG a+++, na 6 kg a 7 let stará

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max