Prádlo mi nevoní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A nalíváš to do správnýho kastlíku? Já tam mám takovou kytičku..Protože odtud to vyteče do bubnu až ke konci praní, aby se ta vůně nenaředila a nevypláchla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem na to u své předešlé pračky nepřišla a koupila novou, nemělo to jiné řešení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prádlo mi smrdí až po určité době
Dobrý den, já mám problém s tím, že když prádlo vytáhnu z pračky tak voní a není žádný problém. Jenže po nějaké době prádlo ve skříni začne charakteristicky páchnout a nedá se s tím nic dělat, jedině nechat vyčuchnout. Zajímavé je, že prádlo smrdí ve všech skříních v bytě i v nově koupené vestavěné skříni, takže prostory, kde prádlo uchovávám to není. Smrdí i půl roku neprané věci tím stejným zápachem, vubec nevím co s tím, nestalo se někomu něco podobného? Prosím o radu! ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky jsem s tím mívala problém a to jsem pračku měla čistou. Od té doby, co peru v domácím pracím prášku, tak je to v pořádku. Prádlo sice nevoní, protože ten prášek není voňavý a místo aviváže dávám octovou vodu. Ale to prádlo je krásně čisté, i ta pračka. A nesmrdí vůbec nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to dělaly ručníky…prostě nevoněly, ba až smrděly. Pračka několikrát „vyvařená“, zkoušela jsem všemožné programy..pak jsem si udělala domácí prací gel/prášek z jelena a sody s trochou silice a ručníky bez zápachu.
Sice jak říká @Baby86, prádlo nevoní jako po klasické aviváži, ale ani nesmrdí, je to takový neutral a může být ve skříni i půl roku.
Pokud chci, aby vonělo, tak si naředím pár kapek vonného olejíčku s vodou a rozprašovačem popráším, jak doschne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, já mám problém s tím, že když prádlo vytáhnu z pračky tak voní a není žádný problém. Jenže po nějaké době prádlo ve skříni začne charakteristicky páchnout a nedá se s tím nic dělat, jedině nechat vyčuchnout. Zajímavé je, že prádlo smrdí ve všech skříních v bytě i v nově koupené vestavěné skříni, takže prostory, kde prádlo uchovávám to není. Smrdí i půl roku neprané věci tím stejným zápachem, vubec nevím co s tím, nestalo se někomu něco podobného? Prosím o radu!
Taky mám stejný problém a nevím co stím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aviváž nalévám tam kam patří prádlo mi ani nesmrdí ani nevoní
ale chci aby mi vonělo ta švýcarská aviváž tak nádherně voní a známé krásně voní to prádlo provoní ji to i celej byt ale mě prostě nic
a to mám pračku od LG dávali jsme za ní kolem 15 000 kč a nemáme ji ani 2 roky nikdy mi prádlo nevonělo nevím proč
![]()
- Citovat
- Upravit
Já teď tu samou várku prádla prala čtyřikrát, cítila jsem z něj zvratky
ale nikdo u nás zrovna nezvracel, tak nevím, čím to je..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tvrdou vodu tady máme dost to je pravda myslíte že by to mohlo být vodou?
opřípadě de nějak změkčit nebo co mám udělat?
- Citovat
- Upravit
My máme taky LG a prádlo nevoní, myslím, že si aviváž vezme hned při prvním napouštění. Zkuste praní bez ždímání a po skončení programu nalít aviváž a program rins and spin. My máme sušičku, tak k provonění dávám ubrousky. Taky mě to štve, už bych LG nechtěla! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem zkoušela všechno
ale nic štve mě to ale je fakt že tu máme dost tvrdou vodu tak jestli to nemůže být tím ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, prosím o radu vyperu prádlo pak dám zvlášt program na máchání přidám tam aviváž ale prádlo mi nevoní a ani nikdy nevonilo vyzkoušela jsem už všechno vyčistit pračku dražší prášky nebo aviváže ale bez výsledku známé voní prádlo krásně poprosila jsem ji zda by mi mohla ze švýcarska přivézt taky tu aviváž jako má ona vyprala jsem ale opět prádlo nevoní ale proč??