Maminky z Prahy 1

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
zdenka_v
27.1.10 13:37

Praha 1

Najde se nějaká mamina z Prahy 1 nebo okolí? Mám 6ti měsíční holčičku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.1.10 14:28

ahoj, bydlím na Praze 1 a mám skoro 5 měsíční holčičku. můžeme někdy zajet na procházku, až se počasí umoudří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
29.1.10 13:14

tak to by bylo skvělé. A jak se jmenuje holčička? Naše je Anička. Jinak, kam tak chodíš tady v centru na procházky?

• Citovat
  • Upravit
29.1.10 14:15

čauky, dcera se jmenuje verunka. omluv, že píšu vše malým, ale spí mi v náruči :-) anička je hezké jméno, bylo jedním z našich favoritů, ale vyhrála verunka. zatím to tady nemám moc prošmejděné, ale jezdím kolem divadla, po nábřeží, do frant. zahrady a na karláku. moc to tady na procházky není, se mi zdá :-( až bude hezčí počasí a verunka větší, tak zkusím jet po nábřeží směrem do modřan.kde jezdíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
29.1.10 15:28

bydlím kousek od Staroměstského náměstí, takže tak různě…taky po nábřeží, kolem Národní třídy, pak taky někdy Karlák :)
Už se těšim, až bude lepší počasí, protože tohle je děs.
Jinak já se jmenuju Zdenka a je 29. Jiné děti zatím nemám.

• Citovat
  • Upravit
29.1.10 19:42

Jo jo, tohle počasí je otřesné. Ale Verunka přes den spí skoro jen v kočárku, takže musím vyrážet ven každý den, pokud teda není -15C. My bydlíme u Národního divadla. Jmenuji se Denisa a je mi taky 29 let a taky mám jedno dítě. A myslím, že na dlouho zůstane jedináček. Trpí refluxem, pořád blinká, takže je to náročné. Už se těším, až bude sedět a jíst tuhou stravu, to prý blinkání přejde :dance:
Nevíš, jestli můžu do knihovny na Staroměstskou s kočárkem? Musím vrátit knížku a nevybavuji si, že bych tam viděla bezbariérový vchod a jestli se to vůbec hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5922
31.1.10 15:38

Ahoj holky, bydlim na Praze 1 a mam 6 mesicniho chlapecka Honzicka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.2.10 15:47

Nazdárek, tady Háje, ale určitě někdy přijedeme do centra. Eskalátory už máme natrénovaný, jen to dítě kdyby pořád neřvalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová