praha 4

2
23.1.08 10:45

praha 4

Ahojky nechodí tu někdo na gynekologii na polikliniku Budějovická??? Chtěla bych začít chodit na gynekologii, ale zatím nevím kam :( nejdřív bych chtěla chodit k nějaký hodný paní doktorce a tuhle polikliniku mám docela blízko, tak jsem si říkala, že bych mohla tam… Nebo nevíte někdo kde jsou hodný a jsou na praze 4?? Dík moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6149
23.1.08 11:40

www.gynekologie-porodnictvi.cz

jsou dobrý, jenom se zpravidla dlouho čeká v čekárně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
23.1.08 12:18

Tohle je kousek od budějovické směrem na pankrác.
http://www.gynekologie-praha.cz/
Bohužel moje milovaná úžasná doktorka Mazánková zemřela, ale ostatní jsou taky moc fajn. Čeká se minimálně, měli platby za nadstandardní služby, ale jak je to teď přesně nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
23.1.08 12:25

Ahoj,
já chodím na Pankrác do té malé polikliniky. Mají tam teď 2 nové doktorky, já chodím k Mudr. Kosové, je to mladá ženská a je moc fajn.
Jo a někdo tady posílal odkaz na Dr. Chlebečka. Tam jsem volala v listopadu, kdy jsem měla akutní problémy a bohužel mě mohli objednat až na konec února, dřív neměli volno. Tak tam to asi bude hodně o štěstí. Ale je vidět, že je asi dobrej :-)

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.1.08 11:15

děkuju

Ahojky, moc děkuju za odpovědi!!!!!!!!!!!!!! Já jsem si našla tu gynekologii, kde zemřela ta doktorka, ta se mi podle obrázků moc líbila, ale když jsem tam psala, tak mi odpověděly, že už neberou nový lidi :( tak právě sháním někoho jiného. Moc děkuju za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí