Praha: parťačka na speed dating?

3
28.10.23 01:03

Praha: parťačka na speed dating?

Ahoj holky, našla by se tu nějaká fajn svobodná žena okolo 30, která by se mnou měla zájem zkusit se chodit seznamovat na speed dating? Já bych ráda zkusila tento způsob seznámení s nějakým fajn chlapem, jen nemám odvahu jít sama a možná to tu někdo máte podobně? :oops: ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20
28.10.23 01:58

Tak holka nejsem a na tenhle způsob rande by mě nikdo nedostal, ale můžeš potom písnout, jestli to skutečně vypadá tak, jako v těch filmech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.10.23 06:45

K cemu presne potrebujes cizi zenu, aby tam s tebou sla? Neni to dalsi „seznamovaci stres“.Stejne budete celou dobu kazda sedet u jineho stolku a nijak ti to nepomuze. Prijdes, usadi te, absolvujes to, odejdes, nic vic, nic min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
28.10.23 08:35

Ze zkušenosti ti řeknu, že je lepší jít sám. Přijde mi, že když nás bylo víc, tak se pak chlapi i zalekli nějakého dalšího pokecu třeba rovnou na místě. Taky záleží, jak by se ta druhá holka chovala a jak ti sedne. Jo a dost často tam chodí pořad ti samí chlapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.23 09:04

Byla jsem před lety a vyhozené prachy.
Střídala se mi u stolku skupina zoufalcu, už po 5 sekundách jsem věděla, že fakt ne. Většina žen byla docela k světu, muži ani nahodou.
A kamarádku k tomu nepotrebujes, přijdeš, zasedneš, 1.cast, pauza se záchodem a 2.cast a rychle pryč, aby se náhodou nějaký z tragédu na tebe nenalepil :)

• Citovat
  • Upravit
3
28.10.23 10:33

Rikala jsem si, ze by nebylo tak tezke a trapne tam jit a mam kolem sebe vsechny kamaradky vdane a az na jednu vsechny s detma, tak me napadlo, ze bych rada poznala i nekoho, kdo na tom bude stejne a budeme moct odchazet spolu a rikat si, jak to bylo hrooozny/skvely :D :D Ale mate pravdu, v tom co pisete…
Ja ten speed chci alespon 2× zkusit, ty sezmovaci appky mi zatim prijdou dost zoufale… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.10.23 10:36

@QuickNick urcite dam vedet, treba to bude skvely a jeste vas tady inspiruju :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
28.10.23 12:16

Když jsem tam byla já, přišly tam dokonce 4 kamarádky a bylo to docela trapný. S jedním mužem jsem se o tom pak bavila a řekl, že v pohodě byla jedna :mrgreen: taky bych se pak třeba bála, že se vám budou líbit ti stejní. Parťáka k tomu opravdu nepotřebuješ, jsi tam sama za sebe, navíc přijdeš a hned tě usadí samostatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11194
28.10.23 12:19
@Barburak píše:
Ahoj holky, našla by se tu nějaká fajn svobodná žena okolo 30, která by se mnou měla zájem zkusit se chodit seznamovat na speed dating? Já bych ráda zkusila tento způsob seznámení s nějakým fajn chlapem, jen nemám odvahu jít sama a možná to tu někdo máte podobně? :oops: ;) :hug:

Tahat si tam konkurenci? Co kdyz bude hezci a sympatictejsi nez ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová