Praha - Petrovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.5.16 13:12

Praha - Petrovice

Ahoj, zatím ještě není nic jisté a nikdo z blízkých o tom neví, proto raději anonym :)

Brzy se snad budeme stěhovat do Petrovic v Praze, a tak by mě zajímalo, je tu někdo, kdo tam bydlí? Jak se vám tam líbí? :)

Momentálně bydlíme na druhém konci Prahy, takže to v Petrovicích vůbec neznáme… :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5239
13.5.16 13:16
@Anonymní píše:
Ahoj, zatím ještě není nic jisté a nikdo z blízkých o tom neví, proto raději anonym :)

Brzy se snad budeme stěhovat do Petrovic v Praze, a tak by mě zajímalo, je tu někdo, kdo tam bydlí? Jak se vám tam líbí? :)

Momentálně bydlíme na druhém konci Prahy, takže to v Petrovicích vůbec neznáme… :)

Ahojky, mi jsme v Petrovicich, teda v Hor. Mecholupech :) klidne napiste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
13.5.16 13:29

Ahoj, uz…hm, 3? roky bydlim Petrovice/H. Mecholupy ted, takze klidne napis. Jinak za me - skvely bydleni. Docela klid a hlavne kousicek do prirody! (udoli Botice smerem na Kreslice, Hostivarsky lesopark a prehrada, Milicak…) MHD dostupnost je pro me uplne v pohode. Co je trochu slabsi je obchod - primo v Petrovicich neni nic (Vietnamec), na hranici Mecholup a Petrovic je Albert velmi nevalne kvality. Ale busem dojezdna je Billa, Norma, Lidl. A samozrejme skvela hospoda/pivovar Hostivar, vrele doporucuju. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
13.5.16 13:32

:mavam: Ahojky, já tedy bydlím v Hostivaři, ale do Petrovic to mám 4 minuty autobusem, moc se nám tu líbí a je to tu skvělé :mavam: Strašně se mi líbí, že je blízko příroda a zároveň centrum… :))

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.5.16 13:34

@sakota Jéé a to jsem si říkala, že budeme bydlet kousek od Albertu, že to bude fajn, tak ted se toho trošku děsím :D

@Jitus.Slavickova Já ani nevím, co konkrétně mě zajímá :D :)

• Citovat
  • Upravit
10425
13.5.16 13:39

Anonymko: ja osobne Alberty nesnasim, neznam snad zadny, ktery by kloudne fungoval. Proste klasika - sileny fronty u pokladen, neprijemni a neschopni zamestnanci (nerikam, ze to je jejich chyba, tam musi byt neco fakt spatne s managementem..) Ale je tam fajn reznictvi a cukrarna! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.16 13:46

@sakota :nevim: achjo, tak jsem na to zvědavá :D Jsem ráda, že tu zatím nikdo nenapsal nic hrozného.. :D :) Pokud vše vyjde, tak nejdéle v listopadu tam budeme bydlet, ale zatím je to vše nejisté :zed: Každopádně doufám, že to vyjde…

Teď bydlíme na Proseku (máme pronajatý byt v novostavbě), ale okolo je hodně bezdomovců… sice jsou fajn v tom smyslu, že si člověka ani nevšimnou… ale i tak je tam potkávám nerada :roll: Tak doufám, že v Petrovicích to takové v tomto nebude…

• Citovat
  • Upravit
10425
13.5.16 13:51

Hele, nevybavuju si, ze bych nekdy nejak vic potkavala bezdomovce… vlastne nekde u byvaly prehrady v polich, ale to uz je podle me taky poresene… a kde byste bydleli? :) Ale to je asi dost osobni uz, tak nemusis odpovidat…ja bydlela v tom separovanem sidlisti u zastavky Sidliste Petrovice, tedka bydlim u prekladiste u Uhrinevse, ale kamoska bydli primo u Alberta a taky je vlastne spokojena. ;) Ten Hostivarak je proste terno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.16 13:56

@sakota Jakmile budeme mít klíče od bytu, tak se ti ozvu klidně do zpráv (sem veřejně bych asi nikdy nepsala, kde přesněji bydlím :D)… Pokud se do Vánoc do zpráv neozvu, tak něco nevyšlo :-/ :D

My bydlíme v Praze od září.. jinak jsme „vesnický burani“ :D a téměř celou dobu hledáme vlastní byt.. ale je to fakt oříšek… celou dobu jsem chtěla být co nejblíže k centru a u metra… ale pak se mi zalíbil jeden byt a byla to láska na první pohled :srdce: :D ale k nastěhování bude nejspíš v říjnu (máme počítat max. listopad)… takže budeme muset stejně ještě řešit jiný pronájem, protože tady nám končí v srpnu a od září nemáme kde být :nevim: :roll:

• Citovat
  • Upravit
5239
13.5.16 14:16

Mi bydlime na Veronskem namesti tak Albert mam minutu a chodim tam denne uz 3 roky jsem spokojena, ted nam na Hornomecholupske stavi Kaufland..jsem tu rada a spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
13.5.16 14:27

@kolik Pravda, ale to pro me neni az tak dulezite krietrium, me to mesto moc nebere. :D Ale je to mile, ze doprava vsude je v pohode… @Jitus.Slavickova ty jo, tak to se divim. Ja fakt kdykoliv jen trochu muzu beru auto nebo bus a jedu nakoupit jinam, s timhle Albertem mam fakt problem… ale mozna je to ve mne. ;) Na ten Kauf jsem zvedava, bude to pro me alternativa v pesi vzdalenosti k Albertu, tak se na to tesim, zajimalo by me, kdy to planujou otevrit, kdyz uz ted tam maji reklamu a na netu spoustu inzeratu s nabudkou prace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
13.5.16 16:20

@sakota S chlapem jsme se shodli ze otviracka cca zari pocitame..jinak mi tady jsme vetsinou flexibilni pesmo max mhd jelikoz auto neni ani ridicak..ale jezdim z prazdnym kocarem na Skalku do Tesca na velky nakupy..a je to super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová