Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, zatím ještě není nic jisté a nikdo z blízkých o tom neví, proto raději anonym![]()
Brzy se snad budeme stěhovat do Petrovic v Praze, a tak by mě zajímalo, je tu někdo, kdo tam bydlí? Jak se vám tam líbí?
Momentálně bydlíme na druhém konci Prahy, takže to v Petrovicích vůbec neznáme…
Ahojky, mi jsme v Petrovicich, teda v Hor. Mecholupech
klidne napiste ![]()
Ahoj, uz…hm, 3? roky bydlim Petrovice/H. Mecholupy ted, takze klidne napis. Jinak za me - skvely bydleni. Docela klid a hlavne kousicek do prirody! (udoli Botice smerem na Kreslice, Hostivarsky lesopark a prehrada, Milicak…) MHD dostupnost je pro me uplne v pohode. Co je trochu slabsi je obchod - primo v Petrovicich neni nic (Vietnamec), na hranici Mecholup a Petrovic je Albert velmi nevalne kvality. Ale busem dojezdna je Billa, Norma, Lidl. A samozrejme skvela hospoda/pivovar Hostivar, vrele doporucuju. ![]()
Ahojky, já tedy bydlím v Hostivaři, ale do Petrovic to mám 4 minuty autobusem, moc se nám tu líbí a je to tu skvělé
Strašně se mi líbí, že je blízko příroda a zároveň centrum… ![]()
@sakota Jéé a to jsem si říkala, že budeme bydlet kousek od Albertu, že to bude fajn, tak ted se toho trošku děsím ![]()
@Jitus.Slavickova Já ani nevím, co konkrétně mě zajímá
![]()
Anonymko: ja osobne Alberty nesnasim, neznam snad zadny, ktery by kloudne fungoval. Proste klasika - sileny fronty u pokladen, neprijemni a neschopni zamestnanci (nerikam, ze to je jejich chyba, tam musi byt neco fakt spatne s managementem..) Ale je tam fajn reznictvi a cukrarna! ![]()
@sakota
achjo, tak jsem na to zvědavá
Jsem ráda, že tu zatím nikdo nenapsal nic hrozného..
Pokud vše vyjde, tak nejdéle v listopadu tam budeme bydlet, ale zatím je to vše nejisté
Každopádně doufám, že to vyjde…
Teď bydlíme na Proseku (máme pronajatý byt v novostavbě), ale okolo je hodně bezdomovců… sice jsou fajn v tom smyslu, že si člověka ani nevšimnou… ale i tak je tam potkávám nerada
Tak doufám, že v Petrovicích to takové v tomto nebude…
Hele, nevybavuju si, ze bych nekdy nejak vic potkavala bezdomovce… vlastne nekde u byvaly prehrady v polich, ale to uz je podle me taky poresene… a kde byste bydleli?
Ale to je asi dost osobni uz, tak nemusis odpovidat…ja bydlela v tom separovanem sidlisti u zastavky Sidliste Petrovice, tedka bydlim u prekladiste u Uhrinevse, ale kamoska bydli primo u Alberta a taky je vlastne spokojena.
Ten Hostivarak je proste terno!
@sakota Jakmile budeme mít klíče od bytu, tak se ti ozvu klidně do zpráv (sem veřejně bych asi nikdy nepsala, kde přesněji bydlím
)… Pokud se do Vánoc do zpráv neozvu, tak něco nevyšlo :-/ ![]()
My bydlíme v Praze od září.. jinak jsme „vesnický burani“
a téměř celou dobu hledáme vlastní byt.. ale je to fakt oříšek… celou dobu jsem chtěla být co nejblíže k centru a u metra… ale pak se mi zalíbil jeden byt a byla to láska na první pohled
ale k nastěhování bude nejspíš v říjnu (máme počítat max. listopad)… takže budeme muset stejně ještě řešit jiný pronájem, protože tady nám končí v srpnu a od září nemáme kde být
![]()
Mi bydlime na Veronskem namesti tak Albert mam minutu a chodim tam denne uz 3 roky jsem spokojena, ted nam na Hornomecholupske stavi Kaufland..jsem tu rada a spokojena
@kolik Pravda, ale to pro me neni az tak dulezite krietrium, me to mesto moc nebere.
Ale je to mile, ze doprava vsude je v pohode… @Jitus.Slavickova ty jo, tak to se divim. Ja fakt kdykoliv jen trochu muzu beru auto nebo bus a jedu nakoupit jinam, s timhle Albertem mam fakt problem… ale mozna je to ve mne.
Na ten Kauf jsem zvedava, bude to pro me alternativa v pesi vzdalenosti k Albertu, tak se na to tesim, zajimalo by me, kdy to planujou otevrit, kdyz uz ted tam maji reklamu a na netu spoustu inzeratu s nabudkou prace…
@sakota S chlapem jsme se shodli ze otviracka cca zari pocitame..jinak mi tady jsme vetsinou flexibilni pesmo max mhd jelikoz auto neni ani ridicak..ale jezdim z prazdnym kocarem na Skalku do Tesca na velky nakupy..a je to super ![]()
Ahoj, zatím ještě není nic jisté a nikdo z blízkých o tom neví, proto raději anonym
Brzy se snad budeme stěhovat do Petrovic v Praze, a tak by mě zajímalo, je tu někdo, kdo tam bydlí? Jak se vám tam líbí?
Momentálně bydlíme na druhém konci Prahy, takže to v Petrovicích vůbec neznáme…