Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chodila jsem tady,byla jsem moc spokojena,tak zkus cinknout,jestli ještě bere nové pacoše.
Nechodíte náhodou někdo k dr. Zdeňce Bártlové v Karlíně? Podle ohlasů na webu by měla být dobrá, dokonce přijímá nové pacienty, nemáte s ní někdo zkušenost?
Ahoj, obnovuji téma…nemáte někdo dobrou zkušenost s praktickým lékařem v Kobylisých a okolí?
Ahoj, já chodím k MUDr. Bendovi do polikliniky Mazurska v Bohnicích. V ordinaci se střídá se svojí manželkou a ta je taky dobrá, oba jsou moc pečliví. Najdi si je na znamylekar.cz mají dobré hodnocení. Jediná nevýhoda je opravdu dlouhá doba čekání v čekárně, ale stojí to za to.
Chodím k MUDr. Trybenekrovi v Čimicích. Moc milej, sympatickej doktor, kterej se snaží hledat příčinu problému, nejen bezhlavě „léčit“ následky
Jsem s ním fakt spokojená ![]()
@Pája52
díky za typ. asi ho zkusím. mám ho blízko! jen musím zjistit jestli bere nové pacienty..
@adell no není to tak dlouho, co jsem se tam nahlašovala (zhruba půl roku) a úplně v pohodě, tak snad Ti to klapne
Je fakt bezvadnej a třeba v čekárně to mají dobře zorganizovaný, oproti vedlejší MUDr. Vítový. Prostě se jde popořadě jak ty lidi přišli (u Vítový prostě jde dovnitř kdo zrovna zaklepe…že tam sedí hodinu dalších 10 lidí nezájem a ještě se tam vykecávaj se sestrou
) a maminky s dětma a těhule mají přednost ![]()
I já oživuji diskuzi.
Hledám pro nás nového praktického lékaře na Praze 8.
Takového, který když dá antibiotika, tak dá atb. 1. volby. Tj. na angínu penicilin a ne rovnou augumentin, na hnus, co dětští lékaři léčí klacidem (úspěšně) ho zkusí napřed také. U nás bohužel dostáváme hnedka specializovaná atb. bez dalšího vyšetření, která sice na chvilku zaberou, ale pak se stav zase zhorší.
![]()
Ahoj přistěhovala jsem se do Kobylis a hledám praktickou lékařku/lékaře pro dospělé. Nevíte o nějaké dobré duši?