PRAKTICKÝ LÉKAŘ V KLADNĚ

914
14.7.06 20:12

PRAKTICKÝ LÉKAŘ V KLADNĚ

Prosím mohl by jste mi někdo poradit dobrého praktického lékaře v Kladně?
Chodím k „lékaři“,který se jmenuje Dankwart Böhm a něco tak děsnýho jsem nezažila. :roll: Všechno včetně předoperačního vyšetření čmárá na nějaké staré, stoleté ,zažloutlé papíry,do kterých výsledky jen vpisuje rukou,takže to většina nemocnic nemůže akceptovat a vše se u nich odehrává znovu!
A spousta dalšího… :evil:
Do Kladna jsem se přestěhovala už asi před 5 lety,ale pořád tady nějak nikoho neznám.
Tak moc prosím poraďte
 KIRA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
14.7.06 20:53

Kiro, já myslím, že na Kladně si moc nevybereš praktického doktora. Alespoň co jsem se doslechla, ale třeba ti někdo poradí. Já mám MUDr. Korce (sídlí ve vilce na Pražské křižovatce) a také nejsem spokojená. Čeká se tam strašně dlouho, v zime jsem tam chodila ráno i hodinu před ordinační hodinou a už tam byli třeba 3 lidé. A pak nakonec jel doktor ještě k případu. Stalo se mi to několikrát. Má strašně lidí, hlavně samé důchodce. Když jsem chtěla od něj doporučení na endokrinologii kvůli štítné žláze (dříve jsem se léčila), tak mi ho odmítl napsat.
Nebydlím tu na Kladně dlouho, takže nevím, jen z doslechu samé stížnosti. Ale ještě se zkusím pozeptat.
A kam chodíte k dětskému lékaři? Jsi spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
14.7.06 21:00

Ahoj Lendulko!

K dětskému chodíme k dr.Plavkové,je náladová ,ale tak nějak to ujde.Teď nám sice nechce psát mast a olej na AE.Vždy to napíše jen když to má malá rozjeté :cry:
Ale nějak moc si nestěžuju.Jak říkám,jde to.Naštěstí nechodíme moc často.
Díky moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.7.06 21:02

Ahoj holky,

mám praktického v Kladně, i když už tam pár let nebydlím, ale nemám to až tak daleko… Je to MUDr.Chodounský na PPklinice (pod autobusovým nádražím) a kromě toho čekání nemám co vytknout. A to jsem zdravotník :D Navíc na klinice je řada dalších oborů, takže nemá problém poslat na odborné vyšetření… (Na druhou stranu musím říct, že k němu chodím dost málo, poslední 3roky jen pro razítka do těhotenské průkazky :D :D :D) Ale je u něj celá rodina a nikdo si nestěžuje.

Dětskou mám MUDr.Květovou, chodila jsem k ní jako dítě a je fajn.

Kontakty můžu případně poslat SZ.

Veronika a Anežka (23m) a 14tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
14.7.06 22:20

Zagy moc děkuju za tip. :P Já už nad výměnou dr.uvažuju dlouho,ale pořád jsem se nemohla rozhoupat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
15.7.06 09:16

ahojky Kiro jestli můžu doporučit od Boma urychleně a co nejdříve pryč.Znám ho dlouhá léte jěště když dělal podnikového mudr v Masokombinátě.Na bolesti žaludku mi doporučil kyselé zelí.Mojí mamince opakovaně léčil přiušnice,které jak všicni víme jsou jen jedenkrát v životě,pak jsem jí odvezla do Prahy kde jí zjistili nádor.Já měla bolesti prsa z námahy a rtg vyšlo negativně on mi na to řekl škoda rakovina to neni.Já jezdím až do Slanýho Mudr.Chotěborské je to špičková doktorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
15.7.06 10:24

Ahoj Stellino!

Ano,ano takovéto a jiné perly jsou slyšet od Dr.Böhma.Já mám právě laryngitidu.Popisovala jsem mu jak mám už asi 14 dní suchý,dráždivý kašel ze kterého i zvracím.Že to začalo v noci štěkavým kašlem,teplotama,chrapotem…No „pan doktor“ mi předepsal AMBROXOL AL 75 retard :twisted:
Jsou to tablety na podporu vykašlávání hlenu a jeho naředění(žádný hleny nemám-je to prostě suchý, vysilující kašel)
Po třech dnech jsem byla už tak ztrhaná od kašle ,v noci jsem k vůli tomu nespala,že jsem milé tablety přestala užívat. :(
A je mi o hodně líp.
Taky moc díky za tip. :P

Přeju pohodové vylodění miminka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty