HA Pramino - máte zkušenosti?

234
10.5.07 17:01

pramino - máte zkušenosti?

nemá někdo zkušenosti s antikoncepcí pramino?dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ED
65
10.5.07 17:30

Ahojky,

kdysi dávno jsem jí brávala a žádné špatné zkušenosti jsem s ním
neměla. Myslím že je to dobrá značka.

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
10.5.07 17:55

Já jsem s ní jako s antikoncepcí začínala a naprosto mi vyhovovala. Brala jsem ji cca 2roky a na jinou jsem přešla jen kvůli její ceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
10.5.07 17:56

Ahoj,
já jsem ji brala asi 8 let a naprostá spokojenost, po vysazení jsem otěhotněla hned první měsíc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.5.07 19:43

cauky,

ja ji brala 7let a zadne nagativa,myslim,ze snad i lepsi nez co mam ted drahou jednofazovou.

Otehotnela jsem mesic po vysazeni,byla jsem fakt spokojena uzivatelka :lol:

Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
10.5.07 20:01

Ahoj.
Beru ji už x let. Žádný problém (pravidelné nebolestivé krvácení), nepřibírám, prý lepší i pleť. :D Brala jsem ji před prvním i druhým těhotenstvím (pokaždé se zadařilo 3 měsíce po vysazení). Kvůli kojení jsem měla Cerazette… jen špinění a kila nahoře. Nechala jsem si znovu Pramino předepsat (za půl roku jdu do Mireny).
Za sebe můžu jen doporučit.

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
10.5.07 20:08

díky moc.Doufám že nebudu první s negativní zkušeností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
13.5.07 13:54

Ahojky nevím, jestli je to ještě aktuální dotaz, ale já jako svojí první antikoncepci brala Cilest, asi po roce mi paní doktorka nabídla Pramino28 vzhledem k mým problémům s pletí. Výhodný je, že se bere 28 dní a prostě se nezapomene vzít tabletka z nového balení (těch posledních 7 je jen placebo). MS boleti jsem toršku měla, to je podle mě hodně individuální, pleť se mi upravila a dokonce jsem s ní zhubla i nějaké to kilo. Asi v léte 2005 jsem jí poprvé vy:,–(ila, ale pak v listopadu mě chytnul slepák a po něm jsem věděla, že mimiminko musíme odložit nejmíň do doby, než pojedu do lázní, takže někdy v březnu 2006 jsem zase antikoncepci začala brát, v září jela do lázní a na začátku prosince opět vy:,–(ila. Teď už zase beru druhý měsíc. Jsem s ní naprosto spokojená, protože, co jsem jí vy:,–(ila, tak jsem přibrala a teď už zase pomalu vše jde dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.07 23:50

S Praminem jsem byla spokojená, naopak, když jsem měla jednofázovku, tak ne. Nyní po druhém dítěti jsem opět na:,–(ila Pramino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wendy69
30.6.10 07:02

Negativa

Já Pramino brala asi rok a můžu říct, že mi příliš nevyhovovala. Jednak proto, že mi po ní bývalo dost často špatně, že jsem ani nemohla spát, přibrala jsem cca deset kilo za tři měsíce… Teď jsem ji vysadila a jsem naprosto ok. Už jsem dokonce stačila i shodit a špatně mi nebývá vůbec… :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tereza z Hradce
23.11.10 13:41

pramino po 10 let

Ahoj Yuko!
Doufám, že budeš s užíváním pramina spokojená jako já. Beru ho deset let a teď jsem ho vysadila a chceme malé. Podle indivindy snášenlivosti je to jeden z nejlepších preparátů. A šetří Ti jatýrka :dance:
Zbyly mi 3 plata, chtěla by jsi je? kontakt je na bazárku. Teri
:-D

• Citovat
  • Upravit
1
29.11.10 20:55

Já bych měla o Pramino zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.11 20:50

PRAMINO 28

ANTIKONCEPCE PRAMINO 28
DOKTOR MI ZMĚNIL ANTIKONCEPCI A JÁ JSEM SI ZAKOUPILA DOPŘEDU 1 VELKÉ BALENÍ NA 3 MĚSÍCE. NEMĚL BY NĚKDO ZÁJEM ???
sleva tak 150,– pošta zdarma!
hodnocení na mimibazaru id 177929
Martina Slabihoudová :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
antia
18.12.11 15:35

Ačkoliv je to tu diskuse stará už léta, třeba se k ní někdo dostane náhodou jako já i později :)
Brala jsem Pramino 5 let coby mou první antikoncepci, začala jsem v 17. Samozřejmě jsem přibrala, ale tak nenápadně, byla jsem celá taková nateklá a nafouklá. Po ne moc dlouhém čase se mé libido dostalo pod bod mrazu, takže snad i antikoncepce přestala dávat smysl. Mé nálady se střídaly pravidelně jako fáze menstruačního cyklu, od výborné nálady až po téměř depresivní stavy.
Jakmile jsem vysadila, váha šla dolů, chuť na sex se mi vrátila, naopak jsem si ho začala opravdu užívat, výkyvy nálad byly taky tatam.
Za mě nedoporučuju. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Lenisek80
28.2.12 08:33

Ahoj, já přešla na Pramino z Lindy Nette - přestala jsem mít úplně chuť na sex. Takže mi doktor nasadil více hormonů, apetit se zvýšil. Ovšem se za první měsíc užívání zvýšila i váha a to o 6 kilo. A to fakt víc nejím, naopak jsem do jídelníčku přidala spousty syrové zeleniny a cvičení i pětkrát týdně (protože jsem se nárůstu váhy bála). Jenže i při tom cvičení mám problémy, natékají mi nohy a jsem nateklá tak nějak celá. Potím se s prominutím jako prase. Teď po prvním menzesu mám ukrutné bolesti v podbřišku a pořád je mi na zvracení. Pleť mám lepší, to je pravda, ale jinak u mě také KATASTROFA. Co berete teď?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

Těhotenský test 2v1