Praní a chystání výbavičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
31.1.13 14:56

Já mám i na osusce z bambusoveho vlákna napsané na 40 a peru na 90 a nic se nestalo. Výrobce se tím chrání. Na 40 se nikdy nevyperou bakterie a pod, fuj:) a takové pokakane body a dupacky nebo fleky od jídla ti na 40 nepustí ani kdyby se to pralo v ambrozii:)) bavlnu bílou peru vždy na 90, barevné bavlny, pokud vím, že jsou kvalitní, tak také. Pozor už teď dávám jen na ty parádní obrázky, tam 40-60 stačí, nejí v tom:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
31.1.13 14:59

A ještě se zeptám kdy můžu z Lovely přejít na kapsle od Arielu nebo Persilu a třeba kapku silanu bílé aviváže…lovela mi totiž nevoní :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24798
31.1.13 15:00

Fobii z bakterií nemám, peru na 40, osušky plíny a spol. na 60 občas hlavně v zimě na vyvářku, jak to pomaleji schne…
Možná miminčí bavlněné věci jsem taky občas dala na 60 :think: na fleky mám Amway a asi hlavně měkkou vodu, takže pouští v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.13 15:22

Já se teda bakterií fakt nebojím!! na 60 jsou pryč i sporulující mikroby navíc silně pochybuju o tom, že doma něco takového máme… klasické bakterie se ti na vypráni na 60 zničí, i na 40, navíc když to pak přejedeš žehličkou a párou, není co řešit!!! Bakteriální mikroflóra nemocnic (ARO, JIP - tam jsou bakterie odolné, protože se používají různé dezinfekce a často jsou ty bakterie pak vůči nim imunní) se doma běžně nevyskytuje!! :mrgreen: A jelikož nebudu „látkovat“, problém s pokaděnýma plenama mít nebudu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
31.1.13 15:41

@Pipet Pesne,ty jsi muj clovek, my na vse pouzivame L. O.C na podlahu, na prani pradla, koupeme se v nem a umyty vlasy L. O.Cckem jsou nadherny, nemastej se a nemusim pouzivat ani zehlicku, a nici vsechny bakterie…takze nejaky Lovelo neboco me vubec nezajima natoz Persil nebo jiny chemky… :potlesk: :palec: ja teda budu chystat tak od 6.mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
6.2.13 13:27

V 8 měsíci. Kdybych náhodou porodila dřív, tak by se postarala tchyně. Sice bych nebyla nadšená, že by to nebylo podle mě…ale předělat to můžu vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
6.2.13 13:34
@kacenkab píše:
Ahoj maminky, :hug:
chtěla jsem se zeptat, kdy jste začali chystat výbavičku pro mimi a tašku do porodnice… myslím tím prát, žehlit, plnit poličky, chystat postylku, doplnky, shromažďovat věcičky pro mimi a tak. :think: :think:
Termín máme v polovině dubna a už se na to pomale chystám, ale nevím, jestli není moc brzy, aby to třeba neleželo dlouho v komodě, ale zase se moc těším a chtěla bych to mít nachystané,,kdyby něco,, a porod třeba přišel dříve ;) ;) tak děkuji za názory a rady :mavam:

U prvního dítěte jsem začla nakupovat hned, jak jsem měla potvrzené těhotenství
:mrgreen: Cca ve 20tt jsem měla komplet celou výbavičku včetně kočárku. Prát a žehlit věcičky jsem začla ve 35tt, u druhého poučena z předchozí zkušenosti že ve 35tt stát 3h u žehlícího prkna není moc fajn, jsem prala a žehlila už ve 30tt :mrgreen: Tašku jsem měla nabalenou taky od cca 30tt, já mám radši všechno radši dřív než později :mrgreen:
Nové oblečky nebo neušpiněné peru na 40, špinavější na 60. Prala jsem v Persilu senzitive a aviváž Lenor nebo Silan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ajinka000
8.9.13 11:13

Praní

Chci se zeptat, když jste prala výbavičku, prali jste už všechny velikost. Mám oblečení cca do velikosti 74 a nevím zda vyprat všechno nebo třeba jen do velikosti 68.

• Citovat
  • Upravit
2383
8.9.13 11:17

Já si nejdříve chystala velikosti 56. A až za pochodu s prckem jsem pomalu chystala další! Nevešlo by se mi to všechno do skříně :D Jinak jsem magořila už cca od 20 týdne možná i dřív :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
8.9.13 11:19

Vyprala jsem všechno. Do skříně jsem dávala velikosti do 68, ostatní jsem schovala do dolního šuplíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
8.9.13 11:39

@triada Ahoj, já vyprala do velikosti 68 a do skříně jsem si dala jen 56 a 62 a 68 mám zatím schovanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.9.13 11:47

Ahojda, ja mam vyprano do 68 a mam to i ve skrinich vyzehlene, ale je pravda, ze to mam kde mit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
8.9.13 14:25

Tak ja prala vse i zehlila a kominkovala vse.ale samozrejme zalezi kolik mas mista, a vubec co je pro tebe pohodlnejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
8.9.13 14:30

Ten kdo tvrdi ze se baktarie znici az pri prani na 90 tak by me zajimalo v jak teple vode se koupe a sprchuje, to pak pole te logiky musi mit telo samou bakterii kdyz to je nizsi teplota ne?:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
9.9.13 08:10

Já budu prát jen ty nejmenší velikosti, tu 50 + 56 a později další, až bude prcek na světě, aby to bylo pak voňavoučké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí