Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Já řeším to samé, akorat malé bude 18 měsíců, mám hluboký i sportak, poridim skeny, manducu i šátek a uvidím jak to zkloubim.
Pro děti o rok od sebe bych pořídila sourozenecký kočárek. Roční dítě toho ještě dost naspí a v nosítku bys dvě neunesla. Něco na nošení je dobré mít i tak. Mám děti o rok a třičtvrtě, starší má skejtík a přesto mi někdy usíná ve stoje za kočárkem.
Já řeším to samé, akorat malé bude 18 měsíců, mám hluboký i sportak, poridim skeny, manducu i šátek a uvidím jak to zkloubim.
Sourozenecky kocar jsem nekupovala. Kdyz bylo mimco v hluboke korbe tak jsem na ni mela udelane sedatko aby mohla tehdy 15ti mesicni dcerka sedet. Jakmile mladsi syn sel do sportaku poridila jsem. stupatko.
A co něco takového: http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/…linsky-kraj/ nebo http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/…bidka-praha/ - kdybys měla ten phil&teds můžeš miminko mít vzadu, nebo ho na střídačku nosit v manduce a až by bylo miminko dost velké do sporťáku tak už ti nebude větší prcek chtít jezdit v kočárku
Příspěvek upraven 23.01.13 v 17:25
@Makinaa007 Muj 10 měsíční syn spí jen hodinu a pul za celý den ( v noci pak 12 h) takže toho moc nenaspí přes den, tudiž je pro mě zbytečnost kupovat sourozenecký kočár. A samozřejmě jsem nemyslela, že budu oba dva nosit v manduce, ale že tam budu nosit jednoho a druhý bude v kočárku…
@alli_li Moc dobrý nápad
díky
Já mám děti od sebe 2 roky a i přesto jsem koupila sourozenecký kočár a nelituju ![]()
PS: starší v kočáru nespí
Příspěvek upraven 23.01.13 v 17:27
14měsíců je dost málo…já sourozenecký nechtěla, jenže skoro dvouapůlletý sny mi odmítá chodit, takže jsem pořídila Phil and teds a super. Dá se z něj pak udělat i kočík pro jedno. Manduca a podobné to na mě není navíc mám ještě třetí a chodíme na náklupy a táhnou manducu, sporták a nákup a ještě hlídat nejstaršího to mi přijde zbytečně moc složité…a kord přes zimu.
Ja budu resit tak ze jedno bude v manduce a druhe v kocaru. kdyz pujdem s manzelem tak vezmem dva kocary… protoze mame jeste golfky…
Příspěvek upraven 23.01.13 v 17:28
@eevcca píše:
@Makinaa007 Muj 10 měsíční syn spí jen hodinu a pul za celý den ( v noci pak 12 h) takže toho moc nenaspí přes den, tudiž je pro mě zbytečnost kupovat sourozenecký kočár. A samozřejmě jsem nemyslela, že budu oba dva nosit v manduce, ale že tam budu nosit jednoho a druhý bude v kočárku…
@alli_li Moc dobrý nápaddíky
tak kočárek není jen na spaní…
Řešila jsem a nakonec koupila sourozenecký kočár, vyhozené peníze to u nás nebyly. moje děcko sice v roce chodilo, ale v roce a čtvrt, když se narodilo mimi, tak rozhodně ne tam, kde ja bych chtěla, jde pomalu, takže pokud se chci někam dostat, tak prostě nemůže vedle mě cupitat. na stupátku by se ještě neudrželo. starší dítko bych nechtěla denně nosit v manduce, přeci jen se pronese, záleží na tobě, miminko mi nechtělo ani šátkovat, natož manducovat, takže tahla varianta u nás odpadla úplně. pokud máš bytelný hluboký kočár, tak ti třeba starší bude chvíli sedět v nohách miminka, ale upřímně, není to moc řešení. nehledě na to, že v zimě se ti takhle bude blbě jezdit, sníh, zmrzky…
ze zkušeností musím hlasovat pro sourozenecký kočár, ideálně takový, ze kterého uděláš časem single, až bude větší samostatně „disciplinovaně“ chodit.
Příspěvek upraven 23.01.13 v 17:31
@prudusinka To přídavné sedátko je super nápad…ale chtěla jsem spíše vužít nějak jen jeden kočár a manducu když už ji mám, jen netuším jak nosit v zimě aby mimi neumrzlo a hlavne abych nemusela nosit bundu xxxxxl abych ho tam schovala a sama vyypadala jako hastroš
@eevcca Nevím, kolik toho s dětmi nachodíš, ale tlačit kočárek a ještě táhnout druhé dítě + s dalším dítětem narůstá množství krámů, které s sebou vlečeš. Rozmysli se dobře.
Ahoj holky, teď řeším takový dilema… v červenci se mi má narodit druhé dítě, synovi až se narodí bráška bude 14 měsíců, přemýšlím zda prodat sporťák co máme a koupit jen kombinaci (hluboká+sport.) a střídat dědi v manduce (jeden dopo, druhý odpo) a nebo si nechat dva kočárky, který stejně použijem jen když půjdeme na procházku s přítelem, sama dva neutáhnu… sourozenecký kočár mě přijde zbytečně vyhozený peníze.. řešil to někdo z Vás?? Jak v zimě nosit s mandukou, to bude staršímu 18 měsíců, bude nutně potřebovat kočárek??