Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, my většinou používáme přání z netu - www.prej.cz Koukni, třeba se ti bude něco líbit ![]()
Ahoj, oživuji tému, holky nějaký vtipný přání k 50tým narozeninám pro mamku. Zítra má, takže to hoří a na netu jsem zatím nic nenašla :/,díky ![]()
Ahoj holky. Potřebuju radu od někoho s nápadem ![]()
Taťka bude mít oslavu 50tky. Ráda bych mu udělala blahopřání „ze sladkostí“ https://www.youtube.com/watch?… styl jako je na videu.
Bohužel mě vůbec nenapadá žádný text a k tomu dostupné sušenky atd…
Nemáte některá nějaký nápad, nebo odkaz na tento styl přání pro chlapa k narozeninám?? Zkoušela jsem samozřejmě hledat, ale nic jsem nenašla ![]()
Děkuji!!!
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Potřebuju radu od někoho s nápadem![]()
Taťka bude mít oslavu 50tky. Ráda bych mu udělala blahopřání „ze sladkostí“ https://www.youtube.com/watch?… styl jako je na videu.
Bohužel mě vůbec nenapadá žádný text a k tomu dostupné sušenky atd…
Nemáte některá nějaký nápad, nebo odkaz na tento styl přání pro chlapa k narozeninám?? Zkoušela jsem samozřejmě hledat, ale nic jsem nenašla
Děkuji!!!
Nejde mi otevřít ten odkaz, respektive jde, ale naskočí mi jen úvodní stránka youtube.com - žádné konkrétní video. ![]()
@Kotatko03 je to text na polepenem kartonu kde jsou nalepene sladkosti tak aby to sedelo textem treba Nase mila babicko a slovo mila je nahrazenou susenkou Mila ![]()
Nejsem na PC tak uz mi to nejde vlozit znovu…
@Princess-ka ja to taky videla na FCB ale je to uz dlouho takze nedohledam ![]()
@Anonymní píše:
@Kotatko03 je to text na polepenem kartonu kde jsou nalepene sladkosti tak aby to sedelo textem treba Nase mila babicko a slovo mila je nahrazenou susenkou Mila![]()
Nejsem na PC tak uz mi to nejde vlozit znovu…
@Princess-ka ja to taky videla na FCB ale je to uz dlouho takze nedohledam
jooooo už rozumím, hmmm zkusím něco vymyslet ![]()
@Kotatko03 dekuju jsi hodna. Ja s timto nemam vetsinou problem ale tentokrat jsem uplne bez napadu ![]()
Hmm tak uz nejsem anonym. Snad nikdo z rodiny nenakoukne ![]()
Ať i nadéle cestuješ rád ať už v suchu a nebo když je mráz.
Proto cestuj s nadšením ať už zem nebo na Mars…nebo něco v tomto smyslu, prostě ať jsou cesty vždy úspěšné a je jedno jestli josu do vedlejšího města nebo na Mars
pak bych určitě nějak využila Mysli na zdraví (od emca)
Me napadlo
Do dalsich let at je Tve ZLATE srdce stale FIT.
Vsechny starosti jsou Ti vzdalene jako MARS.
Tak znovu ![]()
Do dalsich let prejem at mas uz jen ZLATÉ časy.
Srdicko dela stale TIC TAC.
MYSLI na sve zdraví a vsechny starosti posli na MARS.
Ahoj všem, přišla jsem Vás požádat o radu a pomoc. Moje maminka bude brzy slavit padesát let. My jí chceme nechat zahrát v rádiu na přání, s tím, že tam přednesou i přání od nás. A to je ten problém. Nejsem básnické střevo, ani žádný velký pisálek, proto jsem vás chtěla poprosit o návrhy nějakého přání. A ráda bych, aby se maminka díky tomu přání dozvěděla, že čekáme miminko. Snad jsem to napsala zrozumitelně.
Pomůže mi někdo?? Předem děkuji.
anonym1