Praní kojeneckého polštáře

5473
23.12.10 23:04

Praní kojeneckého polštáře

Ahoj, chtěla bych poprosit o radu ohledně takové banality- přestala jsem kojit a chtěla bych uložit kojící polštář, který je od prcka prozvracený skrz na skrz :poblion: , povlak jsem samozřejmě x-krát prala, ale nevím, zda je možné vyprat i ten vnitřek včetně kuliček, nerada bych ho zničila, nebyl zrovna za babku. Máte někdo vyzkoušeno? Samozřejmě nepředpokládám, že by šel naládovat do pračky, ale aspoň vyprání v ruce… hlavně aby se nezdeformoval, nezasmrádl apod. Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
24.12.10 00:03

Já mám na samotným polštáři zip, který když rozepnu, tak jsou tam už jenom kuličky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
24.12.10 07:26

Já bych do pračky dala - mám program na hodně citlivé praní, pere to pomalinku a neždímá. Od zvratek to asi jinak nevyčistíš. No a …je to jen spotřební zboží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
24.12.10 09:16

zkusila bych to taky dát do pračky na jemné praní. a kdyby to náhodou nepřežil, tak se dají koupit náhradní kuličky. ale jinak na tom polštáři je přece cedulka s informacemi o údržbě, ne? já ji tam teda mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
24.12.10 10:39

kulickove polstare narmalne peru, zvol citlivejsi kratky program, malo stupnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
24.12.10 22:45

Dík za rady, zkusim. Cedulku ohledně praní tam nemám (to bych se neptala :wink: ) a původní obal už jsem vyhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová