Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
mam hodne aktivni babicky i mamku
a tak mam ted doma asi sest krabic plnych domaciho cukrovi (ja jsem nepekla nic
). No a resim, co s tim.
Ja to vsechno snist nezvladnu (a navic mi nedelaji pri kojeni dobre orisky, ktere jsou skoro ve vsem), pritel by mel drzet dietu
a prcka zajima jen mliko ![]()
Napadlo me jestli by to cukrovi nemohlo udelat radost nekomu jinemu… a darovat to nekam na charitu. Myslim, ze by nekomu mohlo udelat radost
ale nevim, jestli to neni blbost co me ted tak napada ![]()
Jedine co jsem byla schopna vygooglit ohledne darovani cukrovi byla nejaka akce pred 2 lety v Pisku
. Takze: nemate nejaky napad?
Chtelo by to, aby to bylo v Pardubiciich nebo Praze…
Sabi.M píše:
A co třeba nějaký Dětský domov nebo nemocnice?
Chtěla jsem navrhnout to samé. Děti v domově nebo v nemocnici by ho určitě ocenili.
![]()
my jsme ve škole nosili na LDN ted je to myslím ODN.....a byli vždy vděčný,dojatý.....myslím že to bude ten nejhezčí dárek jak pro ně tak i pro tebe ![]()
aha, ja myslela spis jestli nevite o nejake organizaci, ktera by to schranovala.
takze myslite, ze staci dojit treba do te nemocnice nebo domova duchodcu a dat to primo jim?
urcitě
domluv se tam s vrchní sestrou a dej osobně…jsi úžasná,že tě vůbec něco takovýho napadlo
![]()
Za mě domov důchodců a LDN.
Mám pocit, že dětský domov ani nemocnice by to nemohla přijmout.Mají dnes už nějaké předpisy ohledně hygieny, nemůžou přijmout nebalené potraviny. Záleží, jak by na Štědrý den byli lékaři a sestřičky v nemocnici případně tety v domově povolné. Taky záleží jak kde.
Jinak bych byla škrt a část bych zamrazila
Vydrží to v mrazáku i celý rok, když to vytáhneš, bude jak čerstvé, Velikonoce bys měla bez starostí.
Nebo taky azylové domy, armáda spásy. Tam se podává na Štědrý den většinou zdarma polévka. Domácí cukroví by udělalo radost.
Taja určitě je v Pcích Charita a taky na faře by třeba uvítali. Vím, že dělají večeři pro osamělé a tak. A nemocnice taky není špatný nápad.
VEtsina organizaci to NESMI prijmout, jelikoz to neni hygienicke,,, znama takhle nesla jidlo a nemeli ho prijmout
nám ho na té LDNce vzali a i do školky jsme nosili.....lepší bude zavolat a zeptat se
Jaruše píše:Sabi.M píše:Chtěla jsem navrhnout to samé. Děti v domově nebo v nemocnici by ho určitě ocenili.
A co třeba nějaký Dětský domov nebo nemocnice?![]()
V dětských domovech sicukroví pečou sami děti s vychovatelkami ![]()
A co takhle ty domy, co jsou pro bezdomovce? nevím jak se jmenujou, ale v Praze určitě něco takového je ![]()