Darování cukroví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2970
23.12.10 17:19

Darovani cukrovi

Ahoj,

mam hodne aktivni babicky i mamku :-D a tak mam ted doma asi sest krabic plnych domaciho cukrovi (ja jsem nepekla nic 8-) ). No a resim, co s tim.
Ja to vsechno snist nezvladnu (a navic mi nedelaji pri kojeni dobre orisky, ktere jsou skoro ve vsem), pritel by mel drzet dietu :-P a prcka zajima jen mliko :lol:

Napadlo me jestli by to cukrovi nemohlo udelat radost nekomu jinemu… a darovat to nekam na charitu. Myslim, ze by nekomu mohlo udelat radost :nevim: ale nevim, jestli to neni blbost co me ted tak napada :nevim:

Jedine co jsem byla schopna vygooglit ohledne darovani cukrovi byla nejaka akce pred 2 lety v Pisku :lol: . Takze: nemate nejaky napad?
Chtelo by to, aby to bylo v Pardubiciich nebo Praze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1072
23.12.10 17:25

A co třeba nějaký Dětský domov nebo nemocnice? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
23.12.10 17:33
Sabi.M píše:

Chtěla jsem navrhnout to samé. Děti v domově nebo v nemocnici by ho určitě ocenili. :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
23.12.10 17:40

my jsme ve škole nosili na LDN ted je to myslím ODN.....a byli vždy vděčný,dojatý.....myslím že to bude ten nejhezčí dárek jak pro ně tak i pro tebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
23.12.10 17:47

nebo domov důchodců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2970
23.12.10 17:50

aha, ja myslela spis jestli nevite o nejake organizaci, ktera by to schranovala.
takze myslite, ze staci dojit treba do te nemocnice nebo domova duchodcu a dat to primo jim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
23.12.10 17:53

ahoj ja bych dala asi do domova duchodcu a na LDN!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
23.12.10 17:55

urcitě :palec: domluv se tam s vrchní sestrou a dej osobně…jsi úžasná,že tě vůbec něco takovýho napadlo :potlesk: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
23.12.10 17:58

Za mě domov důchodců a LDN.
Mám pocit, že dětský domov ani nemocnice by to nemohla přijmout.Mají dnes už nějaké předpisy ohledně hygieny, nemůžou přijmout nebalené potraviny. Záleží, jak by na Štědrý den byli lékaři a sestřičky v nemocnici případně tety v domově povolné. Taky záleží jak kde.

Jinak bych byla škrt a část bych zamrazila :mrgreen: Vydrží to v mrazáku i celý rok, když to vytáhneš, bude jak čerstvé, Velikonoce bys měla bez starostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
23.12.10 18:00

Nebo taky azylové domy, armáda spásy. Tam se podává na Štědrý den většinou zdarma polévka. Domácí cukroví by udělalo radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
23.12.10 19:06

Taja určitě je v Pcích Charita a taky na faře by třeba uvítali. Vím, že dělají večeři pro osamělé a tak. A nemocnice taky není špatný nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
23.12.10 19:37

VEtsina organizaci to NESMI prijmout, jelikoz to neni hygienicke,,, znama takhle nesla jidlo a nemeli ho prijmout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
23.12.10 19:42

nám ho na té LDNce vzali a i do školky jsme nosili.....lepší bude zavolat a zeptat se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
23.12.10 20:59
Jaruše píše:
Sabi.M píše:
Chtěla jsem navrhnout to samé. Děti v domově nebo v nemocnici by ho určitě ocenili. :srdce: :andel:

V dětských domovech sicukroví pečou sami děti s vychovatelkami :-)

• Citovat
  • Upravit
5986
23.12.10 23:00

A co takhle ty domy, co jsou pro bezdomovce? nevím jak se jmenujou, ale v Praze určitě něco takového je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová