Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vážené dámy 😀
Možná divná diskuze, vtipná a pro někoho naprosto nepochopitelná… Ale měla jsem rozhovor s mou kamarádkou, jak často pereme a měníme podprsenku, a musím říct, že to byla fakt vtipná diskuze 😂 Já ji nosím poměrně dlouho (samozřejmě pokud je čistá, měnim dle barvy oblečení, podle toho jak se potim apod. ale mám jen asi 2 nebo 3 co mi opravdu sedí, takže třeba několik dní ji nosím) 😀 a kamarádka si ji mění každý den. Zajímalo by mě, jak to tedy vlastně ženy mate vy? Udelala ze mě špindíru, až jsem svým očím nevěřila 😂
Mám to asi stejně jak ty, až na to že ji nosím fakt svátečně, jen pod trička kde musím ![]()
No když sem chodila do prace, tak sem ji měnila denně, když jsem doma, tak jsem 90% času bez ní, obléknu ji jen když jdu někam ven (v zimě kolikrát ani to ne) a nebo když má přijít návštěva, takže to ji taky použiju kolikrát víckrát, než abych ji po půl hodině házela do pračky ![]()
Když sem chodila do práce tak jsem měnila tak ob den…teď v tehotenstvi jsem doma a tak podprsenku skoro nenosim, jen třeba do krámu apod. Takže ji používám víc dní třeba tři čtyři pokud není spinava, nehledě na to že mám jen 3 které mi celkem sedí a nedráždí ![]()
Já dle pocitu, když je vedro, klidně vyměním denně, pokud je zima a mám pocit, že se vůbec nepotím, vyměním až za několik dnů.
Tak záleží. Já mám velká prsa a teď v létě se mi logicky potí podprsí, takže většinou mám podprdu jen na ten jeden den. V chladných měsících nebo když se válim doma, klidně týden.
@cecetka píše:
Aby nezesedla?
K bílým záclonám nebo k bílému prádlu přidávám do praní jedlou sodu a místo aviváže ocet, a vždycky je to bílé, tak můžeš zkusit.
Já jinak bílé podprsenky nemám, buď tělové nebo tmavé, takže vyloženě na podprdě to vyzkoušené nemám.
No já mám asi 15 kousků a ty různě střídám, takže jednu nenosím déle jak 2 dny…
Peru ji podle vzhledu, nebo když se v ní zpotím…
Nedokážu říct jakou mám frekvenci.
Cca po 5ti užití?? ![]()
Taky podle pocitu, ale přijde mi, že zrovna podprsenka je část oděvu, co se prakticky nezasviní
navíc mám prsa malá, takže pocení pod prsy atd., neznám. Takže ji měním spíš méně často, řekla bych průměrně tak po 4-5 dnech.
V létě si beru každý den čistou, jinak co dva dny. Mě by se nošení podprsenky 5 dní teda dost eklovalo…
Většinou dle potřeby - pokud se zpotim nebo je špinavá. V létě je to třeba 2× denně, jindy třeba týden (poznamenám že ji nosím spíš jen mimo domov, ne celý den, a taky nosím jinou do práce nebo do společnosti a „na ven“) ![]()
Ale připomnělo mi to jak se tenkrát kluci divili že mám spoďáry na každý den ![]()
@Jaaanča píše:
Většinou dle potřeby - pokud se zpotim nebo je špinavá. V létě je to třeba 2× denně, jindy třeba týden (poznamenám že ji nosím spíš jen mimo domov, ne celý den, a taky nosím jinou do práce nebo do společnosti a „na ven“)
Ale připomnělo mi to jak se tenkrát kluci divili že mám spoďáry na každý den[/citace
Kluci jsou prasataPracuji v uniforme, a kolegove se mi divi, ze si kosili menim kazdy den. Byli i taci co nosili kosili 7 dni v kuse, a to se mi fakt navalovalo. To je hnus. Jinak si menim spodni pradlo kazdy den.