Praní podprsenky

433
16.7.21 13:04

Praní podprsenky

Vážené dámy 😀
Možná divná diskuze, vtipná a pro někoho naprosto nepochopitelná… Ale měla jsem rozhovor s mou kamarádkou, jak často pereme a měníme podprsenku, a musím říct, že to byla fakt vtipná diskuze 😂 Já ji nosím poměrně dlouho (samozřejmě pokud je čistá, měnim dle barvy oblečení, podle toho jak se potim apod. ale mám jen asi 2 nebo 3 co mi opravdu sedí, takže třeba několik dní ji nosím) 😀 a kamarádka si ji mění každý den. Zajímalo by mě, jak to tedy vlastně ženy mate vy? Udelala ze mě špindíru, až jsem svým očím nevěřila 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1243
16.7.21 13:08

Mám to asi stejně jak ty, až na to že ji nosím fakt svátečně, jen pod trička kde musím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
16.7.21 13:08

Já to mám stejně jako ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
16.7.21 13:10

No když sem chodila do prace, tak sem ji měnila denně, když jsem doma, tak jsem 90% času bez ní, obléknu ji jen když jdu někam ven (v zimě kolikrát ani to ne) a nebo když má přijít návštěva, takže to ji taky použiju kolikrát víckrát, než abych ji po půl hodině házela do pračky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11817
16.7.21 13:17

Když sem chodila do práce tak jsem měnila tak ob den…teď v tehotenstvi jsem doma a tak podprsenku skoro nenosim, jen třeba do krámu apod. Takže ji používám víc dní třeba tři čtyři pokud není spinava, nehledě na to že mám jen 3 které mi celkem sedí a nedráždí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
16.7.21 13:19

Já dle pocitu, když je vedro, klidně vyměním denně, pokud je zima a mám pocit, že se vůbec nepotím, vyměním až za několik dnů.

• Citovat
  • Upravit
383
16.7.21 13:20

Taky to mám stejně jako ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.7.21 13:26

Tak záleží. Já mám velká prsa a teď v létě se mi logicky potí podprsí, takže většinou mám podprdu jen na ten jeden den. V chladných měsících nebo když se válim doma, klidně týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
16.7.21 13:31

Jak správně prát podprsenku

Aby nezesedla? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16189
16.7.21 13:41
@cecetka píše:
Aby nezesedla? :nevim:

K bílým záclonám nebo k bílému prádlu přidávám do praní jedlou sodu a místo aviváže ocet, a vždycky je to bílé, tak můžeš zkusit.
Já jinak bílé podprsenky nemám, buď tělové nebo tmavé, takže vyloženě na podprdě to vyzkoušené nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5968
16.7.21 13:46

No já mám asi 15 kousků a ty různě střídám, takže jednu nenosím déle jak 2 dny…
Peru ji podle vzhledu, nebo když se v ní zpotím…
Nedokážu říct jakou mám frekvenci.
Cca po 5ti užití?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4868
16.7.21 13:52

Taky podle pocitu, ale přijde mi, že zrovna podprsenka je část oděvu, co se prakticky nezasviní :mrgreen: navíc mám prsa malá, takže pocení pod prsy atd., neznám. Takže ji měním spíš méně často, řekla bych průměrně tak po 4-5 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21576
16.7.21 14:25

V létě si beru každý den čistou, jinak co dva dny. Mě by se nošení podprsenky 5 dní teda dost eklovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
16.7.21 14:54

Většinou dle potřeby - pokud se zpotim nebo je špinavá. V létě je to třeba 2× denně, jindy třeba týden (poznamenám že ji nosím spíš jen mimo domov, ne celý den, a taky nosím jinou do práce nebo do společnosti a „na ven“) :nevim:
Ale připomnělo mi to jak se tenkrát kluci divili že mám spoďáry na každý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.8.21 11:27
@Jaaanča píše:
Většinou dle potřeby - pokud se zpotim nebo je špinavá. V létě je to třeba 2× denně, jindy třeba týden (poznamenám že ji nosím spíš jen mimo domov, ne celý den, a taky nosím jinou do práce nebo do společnosti a „na ven“) :nevim:
Ale připomnělo mi to jak se tenkrát kluci divili že mám spoďáry na každý den :lol: [/citace
Kluci jsou prasata :D Pracuji v uniforme, a kolegove se mi divi, ze si kosili menim kazdy den. Byli i taci co nosili kosili 7 dni v kuse, a to se mi fakt navalovalo. To je hnus. Jinak si menim spodni pradlo kazdy den.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová