Praní ponožek spojených k sobě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
566
9.2.14 15:32
@Terina89 píše:
Můj dělá to samý :cert: Pokaždé, když jdu prát, tak si to chlapec spraví. :nevim: Nebudu se v těch jeho ponožkách hrabat, ještě by mě slezly nehty :zed: :mrgreen:

Já mu to začala nechávat vedle a řekla, ze když si to neotoci, tak at si s tim dělá co chce :) Pak se začali ponožky rozdělovat, takže to jde : D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
9.2.14 15:38

Naše pračka je dobračka, ta ponožky nežere. Ale dítě je zanáší, rovnou po párech. Netuším kam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
9.2.14 15:39

Odjakživa normálně, ale manžel je prase, neotáčí je, tak se pak zbytečně vztekám u věšení prádla. Nechápu, v čem je problém.. 8o Asi v těch chlapech. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
9.2.14 15:47

Mne mamka ucila, ze nez hidim ponozky do pradla, musim vrchni gumu jakoby prehnout a pak drzi pohromade.. Nevim jak lip ti vysvetlit :-D delam to do ted.. Muj hazel ponozky do pradla naruby.. Asi si myslel, ze je budu prevracet.. Koliktat tam taky bylo prekvapeni, proste hnus. Takze jsem mu jednoho dne oznamila, ze jak mi ponozky do pradla hodi, tak je ve skrini najde :) no holky funguje to velice ucinne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
9.2.14 16:00

Ja teda chlapa a ted uz i deti ucim, aby ponozky do pradla rolovali do sebe, nez je dam do pracky, tak je zase rozdelam, nedela mi to problem, apson mam jistotu, ze vyperu obe
ztraci se obcas jen ty, co nebyly srolovane, tzn. manzelovy :)

• Citovat
  • Upravit
7354
9.2.14 21:15
@neumisa píše:
A ještě k lichým ponožkám - pokud jich zůstane dost (sem tam se třeba objeví dírka nebo tak), tak je nevyhazuju, ale šiju z nich skutům míčky na tábor. Oni jsou nadšeni a já mám dobrý pocit z recyklace. :pankac:

Jsi mě inspirovala už kdysi ve fly lady ale nevím, jak to sešíváš? My lichouny tedy zatím jen motáme do koulí cca velikosti tenisáku, občas ještě rozmotávám protože najdu do páru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
9.2.14 22:10

@madlicka

smotám 2- 3 ponožky (tak akorát do dlaně) do klubíčka, přetáhnu vrchní gumou jedné z nich a přišiju. Nic náročného, páč na šití jsem levá. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
10.2.14 00:45

@neumisa jo tak to je stejné. Já řešila že jsou šišatý.-) Ale dětem to zjevně nevadí. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.2.14 15:14

Já vyhlásila toleranční patent. Proč by měly být v páru obě ponožky stejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
13.2.14 12:29

Vkládám odkaz na diskusi s nápady pro ty, které mají doma nespárované fusekle :pankac: https://www.emimino.cz/…ozek-180666/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný