Praní prádla - prach

21.9.25 20:52

Praní prádla - prach

Zdravím, takhle vytaháváˇe prádlo z pračky - od chlupů/prachu.
Pereme oblečení zvlášť, pračku čistíme a už nevíme co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2058
21.9.25 20:58

Sušička tě toho zbaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4152
21.9.25 21:30

Deje se mi to taky. Ale po cisteni pracky se to vetsinou zlepsi. Jeste bych znova prohlidla i filtr. A opravdu susicka pomuze, co nejde, tak musim valeckovat. Nejhorsi to je treba kdyz nekdo necha v kapse kapesnik, to pak je kolik prani. Takze to musi byt necistotami v pracce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
21.9.25 22:46

Řešila jsem 2 roky. Vyzkoušela úplně všechno možné. Různé prací prášky, změkčovače vody, aviváže, papírky, přírodní prostředky, dokonce i opraváře jsem měla doma na pračku. Koupila jsem čističku vzduchu. Luxovala každý den. Brala oblečení válečkem a vše klepala než jsem dala prát. Dala jsem méně prádla nebo víc.. Nic.. Koupila jsem nové ručníky a staré věci jsem vyhodila. Probrečela oči zoufalstvím. Nakonec pomohla až sušička. Teď si pískám a lituji, že jsem ji nekoupila dřív. Už nejsem otrokem prádla a úklidu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26858
22.9.25 05:13

Sušička je samozřejmě řešení.
Taky jsme jednou měli smůlu na špatnou pračku. Prostě jsme se jí zbavili a koupili jinou. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13184
22.9.25 05:53

Ale tak Suška sice pomůže, ale to prádlo ničí. Je „vyfoukané“ dřív než bez použití sušičky a taky tam nemůže všechno…
Asi spíš než sušičku bych vyměnila pračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
22.9.25 07:07
@Magical-eyes píše: Více

No, zas bych to neviděla tak tragicky, ano, povedlo se mi ulovit jeste genialni odvetravaci susicku, ale tedy krom pogumovanych prosteradel tam hazim naprosto všechno a spoustu obleceni mam uz tech 15 let, co tu sušičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
22.9.25 08:09
@KristynaSie píše: Více

Zkusil bych přidat máchání, pokud to pračka umožňuje.
Samozřejmě vyčistit filtr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1