Praní prádla - prach
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Praní prádla - prach
Zdravím, takhle vytaháváˇe prádlo z pračky - od chlupů/prachu.
Pereme oblečení zvlášť, pračku čistíme a už nevíme co s tím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Deje se mi to taky. Ale po cisteni pracky se to vetsinou zlepsi. Jeste bych znova prohlidla i filtr. A opravdu susicka pomuze, co nejde, tak musim valeckovat. Nejhorsi to je treba kdyz nekdo necha v kapse kapesnik, to pak je kolik prani. Takze to musi byt necistotami v pracce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řešila jsem 2 roky. Vyzkoušela úplně všechno možné. Různé prací prášky, změkčovače vody, aviváže, papírky, přírodní prostředky, dokonce i opraváře jsem měla doma na pračku. Koupila jsem čističku vzduchu. Luxovala každý den. Brala oblečení válečkem a vše klepala než jsem dala prát. Dala jsem méně prádla nebo víc.. Nic.. Koupila jsem nové ručníky a staré věci jsem vyhodila. Probrečela oči zoufalstvím. Nakonec pomohla až sušička. Teď si pískám a lituji, že jsem ji nekoupila dřív. Už nejsem otrokem prádla a úklidu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sušička je samozřejmě řešení.
Taky jsme jednou měli smůlu na špatnou pračku. Prostě jsme se jí zbavili a koupili jinou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale tak Suška sice pomůže, ale to prádlo ničí. Je „vyfoukané“ dřív než bez použití sušičky a taky tam nemůže všechno…
Asi spíš než sušičku bych vyměnila pračku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magical-eyes píše: Více
No, zas bych to neviděla tak tragicky, ano, povedlo se mi ulovit jeste genialni odvetravaci susicku, ale tedy krom pogumovanych prosteradel tam hazim naprosto všechno a spoustu obleceni mam uz tech 15 let, co tu sušičku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KristynaSie píše: Více
Zkusil bych přidat máchání, pokud to pračka umožňuje.
Samozřejmě vyčistit filtr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit