Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky co je lepsi pouzivat? Praci prasek nebo gel a jaky je v tom rozdil?
@sasanka24 Já používám gel…prášek mi někdy zůstal v oblečení
Gel, ale dávám rovnou do bubnu.
Prášek mi zůstával v šuplíčku nerozpuštěný, na malou teplotu i na prádle, takže jsem prala znova ![]()
Syn má citlivou kůži se sklony ke kopřivkám, doktorka mi řekla, ať se vykašlu na prací prášky (a to i ty rádoby sensitive pro děti), používám jen gelové kapsle, prikapnu kapku octa a bude to lepší. No. Tak je to lepší.
@sasanka24 používám pouze gel. Mám alergii na prach a vůni praškovych pracích prášků.
Používám gel, nebo kapsle, prášek mi občas zůstal v oblečení nevymyty a víc mi zadělával ten zásobník na prášek v pračce.
Kupuju obyč gel z dmka, vychází na 75 korun na měsíc. Syn se mi po něm neosype a vyhovuje mi cena/výkon. Kapsle mi nevyhovovaly vůbec. Prášek jak který.
Obojí. Na bílé mám prášek, to peru na vyšší teploty. Prý se to má střídat, aby se pračka nezanášela gelem, říkal kdysi jakýsi opravář. Jak jsem koupila, tak prodávám.
@stín katedrál píše:
Obojí. Na bílé mám prášek, to peru na vyšší teploty. Prý se to má střídat, aby se pračka nezanášela gelem, říkal kdysi jakýsi opravář. Jak jsem koupila, tak prodávám.
Jj, taky to střídám ![]()
Používám gel, ale nedávno jsem dostala prášek a vše v pohodě, takže je to asi o zvyku. Dávám ho tedy přímo do bubnu.