Praskání v koleni

5.10.17 22:26

Praskani v koleni

Ahoj. Nevim jestli to jsem patri, ale snad se mohu poradit pokud ma nekdo stejny problem.
Asi od cervence mi neprijemne krupe/praska v pravem koleni. Ale dela to jen pri drepu nebo kdyz vyvinu nejakou zatez na koleno. Zatim to teda neboli ale je to dost neprijemne. Rada cvicim a tohle je mi celkem neprijemne. Pri behani mi to nedela. Nevim zda jit k lekari. Nechci tam chodit s kazdou blbosti. Poradite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46
5.10.17 22:32

Určitě si zajděte k ortopedovi. Možná kolínka moc namáhate. Může jít i o projev artrozy např…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
5.10.17 22:46

Asi bych si zkontroloval úrazové pojištění, a až pak vyrazil za tím ortopedem a hlásil podvrtnuti na schodech nebo tak něco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
5.10.17 22:51

Mně to dělá už asi 5 let, přesně jak popisuješ. Ale zatím jsem nikde nebyla. Nesnáším chodit po doktorech. Když to nebolí, tak mě to nenutí tam jít. Ale je fakt, že to rupká čím dál víc, tak asi bych měla. Ale není mi ani 40, že by tak brzy artróza? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
5.10.17 23:41

Mně to dělají obě kolena snad už od patnácti let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.10.17 16:39
@zelená7 píše:
Mně to dělá už asi 5 let, přesně jak popisuješ. Ale zatím jsem nikde nebyla. Nesnáším chodit po doktorech. Když to nebolí, tak mě to nenutí tam jít. Ale je fakt, že to rupká čím dál víc, tak asi bych měla. Ale není mi ani 40, že by tak brzy artróza? :think:

Může být i před 40 proč by ne. Artroza ze začátku bolet nemusí, ale kloub se stále poškozuje. Právě to lupání či praskání co jde slyšet může znamenat ze je něco špatně. Ortoped může doporučit nějaký přípravek(kloubní výživu). Přípravky na klouby je neopravují. Ty už nejdou opravit ničím leda operativně nahradou nebo vyplachem rozdrcených částí kloubu. Přípravky kloub jakoby obalují a tím je chrání před dalším poškozováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
8.10.17 18:26

@mamonek Děkuji. Radši toho lékaře navštívím. Ono to nestojí za to. Čím to bude horší, tím se to bude hůř léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
8.10.17 22:17
@mamonek píše:
Může být i před 40 proč by ne. Artroza ze začátku bolet nemusí, ale kloub se stále poškozuje. Právě to lupání či praskání co jde slyšet může znamenat ze je něco špatně. Ortoped může doporučit nějaký přípravek(kloubní výživu). Přípravky na klouby je neopravují. Ty už nejdou opravit ničím leda operativně nahradou nebo vyplachem rozdrcených částí kloubu. Přípravky kloub jakoby obalují a tím je chrání před dalším poškozováním.

Jj - Nejkvalitnější přípravky na klouby jsou ty určené pro koně :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí