Prasklá cysta v těhotenství?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
384
11.11.08 15:36

Prasklá cysta v těhotenství?

Ahoj holky,

chtěla bych poprosit o radu, zda je možné, aby mi praskla cysta teď v 19.týdnu? Dnes ráno jsem se probudila v hrozných bolestech podbřišku, začal bolestivý průjem :oops: a k tomu jsem trochu zvracela. A dnes mě celý den od toho okamžiku bolí nepříjemně v podbřišku. Není to jako při menstruaci, ale takové intenzivní křeče (které se ovšem dají vydržet, ale přesto jsou dost nepříjemné). Už v minulosti se mi cysty dělaly dost pravidelně a vždy samovolně praskly, takže poznám, že je to stejná bolest. Doktorku jsem už dnes nezastihla, ale bojím se, abych něco nepodcenila. Může být prasklá cysta v těhotenství nebezpečná?

Moc prosím o názory, nemůžu na to přestat myslet. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1026
11.11.08 16:42

Zelvoon,
já bych na Tvém místě raději zašla k doktorovi, třeba i na pohotovost. Nemusí to nic být, ale v těhotenství asi není dobré nic podcenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
11.11.08 18:58

Ahojky,
já bych taky raději šla na pohotovost, aspoň budeš vědět jestli je všechno v pořádku. Myslím, že tím nic nezkazíš.
Pohodové těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
12.11.08 11:10

Ahojky,

tak jsem si raději v noci zajela na pohotovost, strach mi nedovolil spát. Na ultrazvuku nebyl žádný gynekologický nález, miminko v pořádku, tak fakt nevím, co to mohlo (může) být. Stále mě totiž pobolívá, ale už je to lepší. Ptala jsem se i na možnost prasknutí cysty a prý se cysty většinou vytratí do třetího,příp.čtvrtého měsíce (že už to stejně není vidět na UZKu při tak zvětšené děloze). Jo a kdyby opravdu praskla, tak by neměla ohrožovat těhotenství…to jen pro ty, kterým by se něco podobného přihodilo. Snad tomu tak je, neboť člověk někdy těm doktorům nechce ani věřit, když se cítí pod psa.

Díky za podporu a mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.11.08 13:07

cista

Já začátkem těhotenství měla cistu a teď nevím jestli tam je. :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek