Prasklá cysta - zvýšení HCG

Anonymní
8.3.16 20:00

prasklá cysta - zvýšení HCG

Ahoj, četla jsem, že cysta může způsobit lehké zvýšení HCG. Kdy ale to HCG zvyšuje? Po dobu svého „růstu“, při prasknutí nebo i potom?

Jde mi o to, že v pátek/sobotu mi praskla 4,5 cm cysta, kdy ze mě šlo skutečně hodně krve. Teprve až dnes přestávám krvácet. Ale těhotenské testy mi ukazují pidi duchy (včera a dnes), přestože v neděli byl test sněhobílý… Myslíte, že je to důsledek té prasklé cysty nebo těhotenství?

Test si samozřejmě budu dělat až po zmeškání MS (má přijít zítra/pozítří), ale zajímalo by mě jak dlouho může cysta ovlivňovat to HCG.

PS: test sem si dělala proto, jelikož v nemocnici měli podezření na těhotenství, něco viděl doktor v děloze ale nebyl si jistý kvůli té krvi v děloze. Vzali mi krev a HCG bylo 1,8 v neděli, tedy negativní ale dle doktora by to mohlo být i ranné těhu… nahlodalo mě to, protože se o mimi snažíme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
369
9.3.16 10:47

Ahoj,
poprvé v životě mi praskla cysta na konci prosince, tři dny předtím jsem si zjistila pozitivní těhu test. Takže jsem pelášila k doktorovi, že mám pozitivní těhu test a že jsem měla nepopsatelnou bolest v podbřišku, tak radši ať na mě mrkne.
Na UTZ nebylo ještě vzhledem ke krátké době těhu nic vidět, ale měla jsem tekutinu v břiše, předpokládala se prasklá cysta, o které jsem nevěděla :nevim:. Brali mi HCG každé tři dny a rostlo jako u normálního těhu, doktor mi říkal, že cysta na HCG nemá vliv, tak netuším :nevim:.
Hodnota 1,8 může znamenat asi cokoliv, ale pokud si přeješ těhu, tak držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí