Prasklé žilky na varlatech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.7.20 20:01

Prasklé žilky na varlatech

Dobrý den,
partnerovi se nedávno objevily maličké fialové tečky na varlatech. Jsou mírně vystouplé, nebolí ani nesvědí. Vypadají jako prasklé žilky, ale jejich množství je docela velké, tak mě to zaráží. Nemáte někdo zkušenost s tím, zda jsou to opravdu žilky, jakým způsobem vznikají a jestli se s tím dá něco dělat?
Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9733
6.7.20 12:31

Určitě to nebudou „tečky“ na varlatech, nýbrž na kůži šourku. Upřímně si to nějak nedokážu představit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.20 19:21
@Doctus píše:
Určitě to nebudou „tečky“ na varlatech, nýbrž na kůži šourku. Upřímně si to nějak nedokážu představit…

Ano, pravda, na kůži šourku. Chtěla jsem lépe vyjádřit kde se nacházejí. Nevím jak lépe to popsat, opravdu malé červeno fialové tečky, mírně vystouplé jakoby u žilek. Našla jsem že by na to snad mohl pomáhat Ascorutin, pokud jsou to opravdu prasklé žilky, ale tím si nejsem jistá.
Na netu jsem našla trochu se blížící obrázek, ale tečky jsou trošku menší a fialovější:
https://www.google.com/search?…+tecky+na+sourku&tbm=isch&ved=2ahUKEwi0ssqHj7nqAhVIyKQKHfv7Bj8Q2-cCegQIABAC&oq=Fialové+tecky+na+sourku&gs_lcp=ChJtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1pbWcQAzoGCAAQBxAeOgQIHhAKUL-oH1icyh9grdMfaABwAHgAgAHPAYgBmA-SAQY0LjEyLjGYAQCgAQE&sclient=mobile-gws-wiz-img&ei=2FoDX7TmIMiQkwX795v4Aw&bih=654&biw=360&client=ms-android-huawei-rev1&prmd=isvn#imgrc=fdohReVKdQnN3M&imgdii=6Eyu8sEut44×HM

Není na to inkriminovanem místě, tak s ad to nikoho nepobouří. Ani nevím, koho se zeptat, urologa, nebo gynekoložky?? :(

• Citovat
  • Upravit
9733
6.7.20 20:06

Asi bych zašel na místě partnera k urologovi, následně by bylo vhodné vyšetřit parametry krevního srážení. S vysokým krevním tlakem se neléčí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.20 20:21
@Doctus píše:
Asi bych zašel na místě partnera k urologovi, následně by bylo vhodné vyšetřit parametry krevního srážení. S vysokým krevním tlakem se neléčí?

Neléčí a na urologii by se taky musel zaregistrovat. Nevím, jestli z toho nedělám zbytečnou vědu :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.7.20 20:21

Zní to jako varikokela

• Citovat
  • Upravit
9733
6.7.20 20:36
@Anonymní píše:
Neléčí a na urologii by se taky musel zaregistrovat. Nevím, jestli z toho nedělám zbytečnou vědu :think:

Klidně můžete poslat soukromou zprávu i s fotkou, mně už posílali takové „delikatesy“, že přežiju vše.

@Anonymní píše:
Zní to jako varikokela

To bych si nemyslel, ta se popisuje třeba jako „klubko žížal“ apod. Povrchové žíly na šourku neovlivňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.20 20:45
@Anonymní píše:
Zní to jako varikokela

Na tu jsem se koukala a neodpovídá to.

• Citovat
  • Upravit
2
20.6.24 07:55
@Anonymní píše: Více

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat zda se vám podařilo problém vyřešit. Popřípadě jak. Předem vám moc děkuji za odpověď 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí