Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky já jsem měnila za tři měsíce troje a rovnou na další i teď mám vysadit taky a jít na jiný mám taky strach co bude musíme to vydrzet ![]()
Ahojky můžu se zeptat co vysazujes za ad já vysazuji arketis hned a najizdim na brintellix, takže taky se bojím a moc že nastane peklo že začátku nájezd musíš vydržet bude lépe uvidíš zkus si koupit lekavat je to na bázi levandule trošku tě to může uklidnit držím pesticky ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky můžu se zeptat co vysazujes za ad já vysazuji arketis hned a najizdim na brintellix, takže taky se bojím a moc že nastane peklo že začátku nájezd musíš vydržet bude lépe uvidíš zkus si koupit lekavat je to na bázi levandule trošku tě to může uklidnit držím pesticky
Ja Eliciu, ale po troškách, no motáky mám pořádny a hrozne mi tepe srdce ![]()
A proč ti ji mění na asentru jestli se můžu zeptat. Já dnes jen půlka Arketisu a zítra nový ad tak jsem zvědavá co nastane doufám že se mi ty úzkosti nerozjedou moc mám taky strach drž jsme všichni na jedné lodi můžu doporučit jen kraniosakrální terapii a ječmen a ten lekavan pak ještě Magnesolov jsou to nejspíš vedlejší příznaky s vysazovanim jestli si na ni byla dlouho já vysadila arketis že dne na den brala jsem ji 2roky ale za 3mesice zpět úzkosti a teď se v tom placam od ledna někdy mi je dobře někdy, ale teď ty úzkosti jsem měla skoro pořád tak proto změna.
drž se
@Anonymní píše:
Prosim menil.jste nekdo AD, jak dlouho to trvalo, kdy vam zabrala nova Ad a meli jste syndrom z vysazeni starych, u mne uz to trva mesic co snizuji stare a zvysuji Asentru ale zatim to moc nevypada na zlepseni
@Anonymní píše:
A proč ti ji mění na asentru jestli se můžu zeptat. Já dnes jen půlka Arketisu a zítra nový ad tak jsem zvědavá co nastane doufám že se mi ty úzkosti nerozjedou moc mám taky strach drž jsme všichni na jedné lodi můžu doporučit jen kraniosakrální terapii a ječmen a ten lekavan pak ještě Magnesolov jsou to nejspíš vedlejší příznaky s vysazovanim jestli si na ni byla dlouho já vysadila arketis že dne na den brala jsem ji 2roky ale za 3mesice zpět úzkosti a teď se v tom placam od ledna někdy mi je dobře někdy, ale teď ty úzkosti jsem měla skoro pořád tak proto změna.drž se
Ahoj tak jak vám je? Já dneska brala ráno poslední půlku apo-paroxu a od zítra ráno mám nasadit asentru tak se docela bojím co mám očekávat. Apo parox mi vysadila paní doktorka kvůli nežádoucím účinkům, brala jsem ji měsíc
Ahojky já byla 10dni super a teď zas propad a to jsem na chatě mezi lidma nechapu to mám 21dni brintellix a navysuji na 10mg.chci být zas v pohodě doufám že to pomůže jinak mi bylo hodně zle od žaludku. Měj se krásně a napiš
Prosim menil.jste nekdo AD, jak dlouho to trvalo, kdy vam zabrala nova Ad a meli jste syndrom z vysazeni starych, u mne uz to trva mesic co snizuji stare a zvysuji Asentru ale zatim to moc nevypada na zlepseni