Prasklinky mezi pysky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xnuf
15.1.12 19:45

v těhotenství

Ahoj, mám stejný problém jako zakladatelka, ale jsem v 21tt. Nikdy jsem na kvasinky ani nic jiného netrpěla, mýdlem se nemyji. Zkoušela jsem mazat Avirilem, ale moc to nepomohlo. Vzhledem k silnému těhu výtoku nosím pořád intimky, což situaci neulehčuje. Můžu namazat třeba tím Clotrimazolem nebo Canestenem? Nemáte zkušenost?

Děkuju a hezký večer :mavam:

• Citovat
  • Upravit
229
15.1.12 19:50

Ahoj, klidně namaž Canestenem nebo Clotrimazolem, je to totéž, můžeš i v těhu po 1. trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša Míša
21.2.12 10:26

Dobrý den, nevím jestli řeším stejný problém ale cca 3 tydný jsem se holila tam dole a pořezala se a asi jsem se pořezala i na okraji velkého stydkého pysku..........ted tam mám takový vodnatý puchýř normálně ho necítím ale když ho zmáčknu tak bolí může to být z toho říznutí jak dlouho se to bude hojit. jsem 26 tt a sex máme zakazaný od začátku takže nějaká přenosná choroba asi není možná.........mám doma kalciovou mast myslite že ji mužu na ten puchýř použít

• Citovat
  • Upravit
485
21.2.12 10:46
Anonymní píše:
Zmen intimni mydlo, ne kazde je opravdu tak nedrazdive jak slibuje reklama. Gynekolozka mi doporucila znacku Saphorelle (je to cela kosm.rada-chtit intimni gel!), neni to moc zname, da se sehnat v lekarne, cenove na stejne urovni jako jine znacky. Parfemace teda nic moc, ale je fakt, ze problemy si daly pohov, hlavne se mi osvedcil pri vecnych kvasinkach, kdy je podrazdena sliznice prave nachylna k praskani :zed: :zed: :zed: snad to nebude brano jako reklama, jen moje zkusenost

Mívala jsem stejné problémy jako zakladatelka, v době, kdy jsem se umývala normálním mýdlem a tzv. jsem to přeháněla s hygienou… Od doby, co používám Saphorelle, tak jsem v pohodě. Před tím jsem používala Lactacyd, ale ten mi tak nevyhovoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1369
21.2.12 10:47

S tímto zkušenost nemám, ale na doporučení kamarádky se umývám jen vodou a intim. gelem jen při MS nebo před a po sexu.. zkus taky jen vodu a pak máznout tu kalciovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
21.2.12 10:58

yadavatelko, já s tim měla strašné problémy když jsem brala jakoukoliv antikoncepci…nepomáhalo nic, maximálně chvilku kalciovka, chvilku bepanthen, ale pak si tělo zvyklo a zas nic, a kolikrát jsem po sexu nebo po stolici měla i dost velkou prasklinu na hrázi, pomohlo mi až vysazení antiko…ale jakmile jsem po roce zkusila nějakou, tak do týdne zase potrhaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
9.4.12 19:07

Ahoj holky, mám takový problém … Potřebovala bych vedět, jestli se dá řešit nějak situace s praslinkami okolo poševního vchodu. Můj problém trvá cca 4 roky, kdy po každém styku mám prasklinky, které trošku krvácí, horším problémem je nepříjemná štiplavá bolest. Někdy je to jen nepatrná praklina, která se hned zahojí, jindy jsou to pavočkové prasklinky, které léčím cca týden. Nejhorší je, že se teď snažíme o mimi a sexujeme pravidelně, takže možností na uzrdavení moc není :-( Není to nic, co by nešlo přežít, jen je to nepříjemné. Už jednou jsem to pomocí krémů s hormony úspěšně na nějakou dobu vyléčila, ale teď do sebe ani na sebe nic ládovat nechci. Je nějaký krémík, který by se mohl i třeba v těhotenství? Moc děkuji za odpověď …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
10.4.12 09:44

Ahoj. Já doporučuju přírodní Tea tree krém, sama ho používám když mám tam dole nějaký problém. A nejen tam. A jsem moc spokojená. Kdyby jsi měla zájem, není problém dodat, kdyžtak mi napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.15 20:06

Obnovuji diskuzi :kytka:
Mám podobný problém nevím co dělat…včera se mi nad poštěváčkem udělala prasklinka, hrozně to štípe :oops: nevím zda je to následkem výtoku který mám takřka nepřetržitě a který je vodový, bílé barvy, je řídký, svědí a hodně opravdu hodně vytéká(bohužel na gyndě mi doktor řekl, že je to normální :think: :nevim: ) :oops: ale bez intimky se neobejdu a je moc nepříjemné -moc se omlouvám za popis :oops:
Dále mám od porodu absenci menstruace kterou mi musí mudr.na gynekologii jednou za 3měsíce vyvolávat protože se mi tam nechce každý měsíc lítat(jsem lajdák vím :oops: )vyvolávat aby vůbec přišla a dále sem objevila před měsícem na prvém pysku takovou tvrdou nepohyblivou kuličku velikou jako hrášek, která je viditelná okem, je sice pod kůží ale z části části je vidět nad povrchem, přijde mi to jako by se to chtělo drát ven ale bohužel to vůbec vymáčknou nejde, je to tvrdé a při pokusu o vymáčknutí velice bolestivé…takže jedině naříznout a vyjmout na chirurgii? :nevim:
Připadám si jako hypochondr :oops: :oops: :(
Tak pokud někdo máte podobný problém, jak jste ho řešily?
Mudr. má 14 dní dovolenou, tak musím počkat až bude zase ordinovat…
Moc děkuji :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
473
22.1.16 09:44
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi :kytka:
Mám podobný problém nevím co dělat…včera se mi nad poštěváčkem udělala prasklinka, hrozně to štípe :oops: nevím zda je to následkem výtoku který mám takřka nepřetržitě a který je vodový, bílé barvy, je řídký, svědí a hodně opravdu hodně vytéká(bohužel na gyndě mi doktor řekl, že je to normální :think: :nevim: ) :oops: ale bez intimky se neobejdu a je moc nepříjemné -moc se omlouvám za popis :oops:
Dále mám od porodu absenci menstruace kterou mi musí mudr.na gynekologii jednou za 3měsíce vyvolávat protože se mi tam nechce každý měsíc lítat(jsem lajdák vím :oops: )vyvolávat aby vůbec přišla a dále sem objevila před měsícem na prvém pysku takovou tvrdou nepohyblivou kuličku velikou jako hrášek, která je viditelná okem, je sice pod kůží ale z části části je vidět nad povrchem, přijde mi to jako by se to chtělo drát ven ale bohužel to vůbec vymáčknou nejde, je to tvrdé a při pokusu o vymáčknutí velice bolestivé…takže jedině naříznout a vyjmout na chirurgii? :nevim:
Připadám si jako hypochondr :oops: :oops: :(
Tak pokud někdo máte podobný problém, jak jste ho řešily?
Mudr. má 14 dní dovolenou, tak musím počkat až bude zase ordinovat…
Moc děkuji :srdce: :kytka:

Ahoj, také už nevím co dělat a narazila jsem na tuto diskuzi tady. Praskliny mám zhruba rok, vůbec nevím kde se najednou vzaly, nikdy jsem na to netrpěla, hrozně špatně se to léčí. Byla jsem na gyn. a doktor mi napsal mast s kortikoidy a ta jediná mi přijde, že zabírá, ale to jen v nejakutnějším případě, nelze to používat pořád. Také jsem zjistila, že mám alergii na latex, po použití kondomu to bylo totiž mnohem horší. Nyní používáme bezlatexové kondomy a je to v pohodě, ale praskliny se objevují stejně, nezávisí to na sexu. A co se týče toho výtoku, tak to mám taky, nechápu co to je, je to vodnaté, bílé a třeba jen během dopoledne a pak nic a pak ty praskliny samozřejmě hrozně svědí a štípou. Chystám se ještě na gyn. jestli třeba přece jenom nemám nějaké kvasinky nebo tak něco, ale připadám si už jak blázen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí