Prasklý koutek stále dokola

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
141
24.11.23 18:52

Prasklý koutek stále dokola

Ahoj holky už se nevím kam obrátit a třeba má někdo podobný problém. Mám stále prasklý koutek na jedné straně a nedaří se mi ho vyléčit trvá to už půl roku. V lékárně jsem dostala nějaký krém od Dr. Max přímo na koutky a vitamín B mažu si to stále několikrát denně ale nezabírá to. Jsem už zoufalá jelikož to docela bolí a stále z toho teče krev. Buď je to prasklý koutek nebo se mi tam udělá taková boulicka ktera bolí :zed: Neporadil by mi někdo něco co by mohlo zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
24.11.23 18:55

Fungicidin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
24.11.23 18:55

Framykoin mast a B-komplex, maximálně za 2 dny je pokoj. Půl roku si neumím představit, zavolala bych praktikovi, ten Framykoin je myslím jen na předpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3193
24.11.23 18:56

Nebrat vitamin B. Dětská doktorka od mě kamarádky tvrdí, že je to plíseň. Doporučuje Neocid gel. Mají to v lékárně bez předpisu. Já teď mažu synovi obyčejnou kalciovou mast, která mi na to přijde nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1503
24.11.23 19:01

Asi bych skočila k doktoru, když je to v tyhle fázi. Na koutky je zázrak Hemagel. Když praskne koutek nanesu a druhej den je skoro zahojeno. Ale to je na začátku kdy je prostě jen prasklej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
24.11.23 19:10

Infadolan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64956
24.11.23 19:11
@Aneta009 píše:
Ahoj holky už se nevím kam obrátit a třeba má někdo podobný problém. Mám stále prasklý koutek na jedné straně a nedaří se mi ho vyléčit trvá to už půl roku. V lékárně jsem dostala nějaký krém od Dr. Max přímo na koutky a vitamín B mažu si to stále několikrát denně ale nezabírá to. Jsem už zoufalá jelikož to docela bolí a stále z toho teče krev. Buď je to prasklý koutek nebo se mi tam udělá taková boulicka ktera bolí :zed: Neporadil by mi někdo něco co by mohlo zabrat.

byla jsem s tím na kožním, udělali stěry a podle toho mi potom napsali mast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18549
24.11.23 19:32
@Aneta009 píše:

Manžel to taky řešil strašný roky… koupila jsem fungicidin a 16 let už koutek neměl. Je to kvasinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18549
24.11.23 19:35
@Katcha píše:
Framykoin mast a B-komplex, maximálně za 2 dny je pokoj. Půl roku si neumím představit, zavolala bych praktikovi, ten Framykoin je myslím jen na předpis.

Framykoin je antibiotikum a pokud tam není zánět - červené zduření daného místa a bolestivost, tak antibiotikum na bakterie nedává smysl. antibiotikama narusujes mikrofloru a prave podporujes růst kvasinek, takže se to jen zhoršuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18549
24.11.23 19:37
@Alice180 píše:
Asi bych skočila k doktoru, když je to v tyhle fázi. Na koutky je zázrak Hemagel. Když praskne koutek nanesu a druhej den je skoro zahojeno. Ale to je na začátku kdy je prostě jen prasklej.

Jo, je to desinfekce co likviduje viry, bakterie i ty kvasinky takže to muže zabírat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
24.11.23 19:48

Půl roku a neřešíš to? 8o zajdi k doktoru nebo k zubaři. Mě když praskne, tak to maznu fungicidem a mám do dvou dnů klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
24.11.23 20:52

@Aneta009 Vylezla jsem kvůli tomu z postele. :mrgreen: Taky jsem měla loni, vůbec se to nehojilo a našel se zázrak. Dexilip. :srdce: Do 3 dnů byl pryč. Vím, jak je to otravné, bolí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
24.11.23 21:56

Mně teda zabírá vždy B komplex forte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
24.11.23 22:03

Řešila jsem minulý rok, jedla b komplex forte a nic. Okamžitě mi pomohla Placenta z DM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí