Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Adela802 píše:
Už zase mě trápí žaludek včera krásna chuť k jídlu dnes opět nechutenství a tlak mezi zebry v tom trojúhelníku a divná chuť v puse… pořád si čistím zuby ale asi je to zase zaludek co sním mi tam překáží v tom trojúhelníku… a tlačí v zádech já už fakt nemůžu fakt asi zavítáme znovu na gastro…prosím hlavně nepište že psychika
Psychika.
I kdybys založila tisíc dalších diskusí, stejně se nic jiného nedozvíš.
@boball zlucnik je v pohodě podle sono a neboli mě to na právo ale ve prostred mezi zebry a záda
Je to už směšné všechno házet na psychiku… psychika dokáže hodně ale tam už je prostě určitě nějaký problém díky nervum zanet nebo vřed není možný abych měla takové problémy od zaludku jen z psychiky aniž by tam nic nebylo to sorry
Navíc takové problémy sem neměla nikdy ani v dobé nejtěžších úzkostí
@Anonymní píše:
@boball zlucnik je v pohodě podle sono a neboli mě to na právo ale ve prostred mezi zebry a záda
Mě to taky bolelo uprostřed pod prsama a mám žlučníkový kameny. Je ta bolest náhlá a přejde, nebo celý den?
Tak začni jíst Helicid ráno půl hoďky před jídlem. Nic jiného dělat fakt nejde.
@pikola píše:
Mě to taky bolelo uprostřed pod prsama a mám žlučníkový kameny. Je ta bolest náhlá a přejde, nebo celý den?
Já mám žlučník plný kamenů a bolí mne občas pod lopatkou
![]()
A bolest je tupá…přímé uprostřed hrudníku jak konci hrudní kost a zada
Zkus Hylak, jestli doma máš (jinak není k sehnání, před 2 týdny jsem měla střevní chřipku a stále nedostupný
), ten mi vždy dá dokupy.
Už zase mě trápí žaludek včera krásna chuť k jídlu dnes opět nechutenství a tlak mezi zebry v tom trojúhelníku a divná chuť v puse… pořád si čistím zuby ale asi je to zase zaludek co sním mi tam překáží v tom trojúhelníku… a tlačí v zádech já už fakt nemůžu fakt asi zavítáme znovu na gastro…prosím hlavně nepište že psychika