Prasklý prezervativ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
15.7.13 11:44
@Anonymní píše:
Ještě jeden dotaz myslíte, že má význam si už udělat test když je to 10 dní?

s testem počkej až do očekávané ms, dřív je to fakt zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.13 11:45

@martina.se děkuju moc za rady :) vím jak to někdy na těchto diskuzích chodí takže si toho opravdu vážím :)

• Citovat
  • Upravit
72725
15.7.13 11:47
@Anonymní píše:
@martina.se děkuju moc za rady :) vím jak to někdy na těchto diskuzích chodí takže si toho opravdu vážím :)
:mrgreen: to mě těší ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
15.7.13 11:47
@Anonymní píše:
Ještě jeden dotaz myslíte, že má význam si už udělat test když je to 10 dní?

ještě pár dní počkej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
15.7.13 11:53
@Anonymní píše:
ty ses dobre neprijemna. Mas kramy? Nebo si lecis komplexy? Kazdej zrat prasky a rvat do sebe hormony nechce… Cuus…

Předpokládám, že tohle je jiný anonym, než kterýmu sem odpověděla a i poradila, takže milá a odvážná anonymko: Krámy už víc jak rok nemám, takže těma to není. Je to tím, že kvůli AE dcerky sem se už několik dní pořádně nenažrala ;) :mrgreen: Čuus :*

Příspěvek upraven 23.02.14 v 19:42

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.13 20:35

Ahoj holky, před hodinou nám práskl kondom - prostě díra a vše šlo do mě. Včera mi skončila MS, ale byla to první „přírodní“ po skončení antikoncepce takze vubec netusim jak budu mit ted cyklus. Vim ze je vzdycky moznost ze se muze otehotnet, ale den po skonceni MS? no..asi chci spíš jen uklidnit ale vim co mi napisete.. tak jsem se aspon vypsala.

• Citovat
  • Upravit
14090
1.9.13 20:37

No den po skončení MS si nemyslím, že by se zadařilo těhotenství, ale samozřejmě to není nemožné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
1.9.13 20:40

Pokud jsi přestala brát antikoncepci, tak je první cyklus absolutně ve hvězdách…jak dlouho si menstruovala? Pokud např. 5 dní, plus den, plus spermie vydrží až pět dalších dní. To je cca 11DC - to bys ovulaci trefit neměla…
nicméně, po té antiko je fakt vše nejisté, takže popravdě, pokud fakt otěhotnět nechceš, zašla bych si pro tabletku po. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
1.9.13 20:43
@Anonymní píše:
Ahoj holky, před hodinou nám práskl kondom - prostě díra a vše šlo do mě. Včera mi skončila MS, ale byla to první „přírodní“ po skončení antikoncepce takze vubec netusim jak budu mit ted cyklus. Vim ze je vzdycky moznost ze se muze otehotnet, ale den po skonceni MS? no..asi chci spíš jen uklidnit ale vim co mi napisete.. tak jsem se aspon vypsala.

bych si pro jistotu skočila ráno pro postinor no ne,? lepší jak být v nejistotě! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.13 20:47

Pro posinor se fakt nedostanu, jsem z vesnice a ráno mažu do práce a přijedu az vecer.. Manželovi je to fuk, už si ze me dela srandu jak se pry citim jako nastavajíci mamina :jazyk: srandista.. bych ho chtěla videt kdyby se zadařilo. na potrat bych nesla, to víme. Tak bud a nebo no.. :think: sakys :zed:

• Citovat
  • Upravit
5502
1.9.13 20:48

Pokud těhotná být 100% nechceš, jdi pro postinor, dá se koupit bez receptu tuším na občanku :) jistotu nemáš nikdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
1.9.13 20:49

Jeden nas doktor na prednaskach rikal, ze otehotnet se da i pri menstruaci, ze jejich syn je toho dukazem. 8) Ja bych jela pro postinor hned ted na pohotovost do porodnice. Zitra uz to bude na nejakou silnejsi metodu, postinor se muze pouzit jen par hodin „po“, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
1.9.13 20:49

Jestli případné těhotenství by bylo problém, tak zítra rychle pro postinor ;)

• Citovat
  • Upravit
Bauli
1.9.13 20:50

@Levandule121 až 72h po

• Citovat
  • Upravit
14856
1.9.13 20:52

Pokud se nepletu na postinor je snad 72 hodin, ale cim driv ho snis, tim lip. Do zitrka by to melo pockat (stahni si pribalovy letak) a bud se uvolni v praci, nebo o prestavce nebo vecer skoc do lekarny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí