Prasklý prezervativ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
1.9.13 20:53

Jinak myslim, ze mozne to je, MS trva par dni, par dni tam ta spermie muze pekne cihat a ovulaci muzes mit driv…nic neni nemozne. Ja treba tehotnim pozdeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
1.9.13 20:54

Ahoj,
tak já jsem na 99% otěhotněla s prvním dítětem den po MS. Ale my jsme se snažili 7 měsíců. Takže nevím, jak je to po dobrání hormonálky. :think: No, řekla bych, že je to 50 na 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
1.9.13 20:56

Kam mažeš do práce? ve větších městech bývají lékárny 24H, takže by si to mohla stihnout ještě před nástupem.
Pokud se fakt bojíš otěhotnění, tak bych riskla i pozdní příchod do práce :think:
Jinak čím dřív postinor sníš, tím vyšší má účinnost, takže nečekat zbytečně dlouho.
Ty jo, vesnice nevesnice, sedla bych do auta (nebo ho nemáte??) a jela bych do nejbližšího okresního města 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.13 21:00
@Mar__tanka1983 píše:
Kam mažeš do práce? ve větších městech bývají lékárny 24H, takže by si to mohla stihnout ještě před nástupem.
Pokud se fakt bojíš otěhotnění, tak bych riskla i pozdní příchod do práce :think:
Jinak čím dřív postinor sníš, tím vyšší má účinnost, takže nečekat zbytečně dlouho.
Ty jo, vesnice nevesnice, sedla bych do auta (nebo ho nemáte??) a jela bych do nejbližšího okresního města 8)

zítra nasupuju poprvé do nové práce po rodičáku, jedu uz v pět ráno ale hlavně nedělam ve měste ale ve fabrice u dálnice..široko daleko žádná lékárna.. :think:

• Citovat
  • Upravit
5502
1.9.13 21:03
@Anonymní píše:
zítra nasupuju poprvé do nové práce po rodičáku, jedu uz v pět ráno ale hlavně nedělam ve měste ale ve fabrice u dálnice..široko daleko žádná lékárna.. :think:

tak ještě dnes jestli máte auto nebo ať ti koupí chlap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
1.9.13 21:06

Jako treba ja te nepotesim, mam nejak souplou ovulaci a ten 5-6 den po zacatku menstruace celkem jiste tehotnim (tehotna jsem byla 5×, tak to vim). Ale fakt je, ze jsem spis rarita.
Pravdepodobnost otehotneni v teto fazi cyklu a jeste po vysazeni antikoncepce, je podle me miziva, ale jistotu nemas. Takze at ti kdo chce napise co chce, skutecnost zjistis nejdriv za dva tydny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
1.9.13 21:08
@Anonymní píše:
zítra nasupuju poprvé do nové práce po rodičáku, jedu uz v pět ráno ale hlavně nedělam ve měste ale ve fabrice u dálnice..široko daleko žádná lékárna.. :think:

chjo…prekérní situace. Tak jak tak, jela bych hned teď večer, bych obětovala i poslední naftu. Pokud to poslední, co chceš, je další dítko, tak bych to fakt neriskovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
1.9.13 21:14

A co si udelat ovulační test - pokud bys ho náhodou měla? Kdyby byl negativní dnes, zítra i v úterý, je podle mě pravděpodobnost hodně malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.13 21:15

Kamarádka otěhotněla den po skončení menstruace. Neplánovaně. Nám praskl kondom přesně jako tobě před 2 týdny. Dvě děti máme, třetí nechceme, ale nechali jsme to osudu. Uvidíme, co z toho bude :) Nebo nebude.. :)

• Citovat
  • Upravit
948
1.9.13 21:22

Mojí kámošce se to podařilo již 2× ihned po skončení menstruace… budu držet palce ať to dopadne, jak si přeješ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
1.9.13 22:08
@Bauli píše:
@Levandule121 až 72h po

Aha. Dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek