Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak myslim, ze mozne to je, MS trva par dni, par dni tam ta spermie muze pekne cihat a ovulaci muzes mit driv…nic neni nemozne. Ja treba tehotnim pozdeji…
Ahoj,
tak já jsem na 99% otěhotněla s prvním dítětem den po MS. Ale my jsme se snažili 7 měsíců. Takže nevím, jak je to po dobrání hormonálky.
No, řekla bych, že je to 50 na 50.
Kam mažeš do práce? ve větších městech bývají lékárny 24H, takže by si to mohla stihnout ještě před nástupem.
Pokud se fakt bojíš otěhotnění, tak bych riskla i pozdní příchod do práce ![]()
Jinak čím dřív postinor sníš, tím vyšší má účinnost, takže nečekat zbytečně dlouho.
Ty jo, vesnice nevesnice, sedla bych do auta (nebo ho nemáte??) a jela bych do nejbližšího okresního města ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Kam mažeš do práce? ve větších městech bývají lékárny 24H, takže by si to mohla stihnout ještě před nástupem.
Pokud se fakt bojíš otěhotnění, tak bych riskla i pozdní příchod do práce
Jinak čím dřív postinor sníš, tím vyšší má účinnost, takže nečekat zbytečně dlouho.
Ty jo, vesnice nevesnice, sedla bych do auta (nebo ho nemáte??) a jela bych do nejbližšího okresního města
zítra nasupuju poprvé do nové práce po rodičáku, jedu uz v pět ráno ale hlavně nedělam ve měste ale ve fabrice u dálnice..široko daleko žádná lékárna.. ![]()
@Anonymní píše:
zítra nasupuju poprvé do nové práce po rodičáku, jedu uz v pět ráno ale hlavně nedělam ve měste ale ve fabrice u dálnice..široko daleko žádná lékárna..
tak ještě dnes jestli máte auto nebo ať ti koupí chlap…
Jako treba ja te nepotesim, mam nejak souplou ovulaci a ten 5-6 den po zacatku menstruace celkem jiste tehotnim (tehotna jsem byla 5×, tak to vim). Ale fakt je, ze jsem spis rarita.
Pravdepodobnost otehotneni v teto fazi cyklu a jeste po vysazeni antikoncepce, je podle me miziva, ale jistotu nemas. Takze at ti kdo chce napise co chce, skutecnost zjistis nejdriv za dva tydny.
@Anonymní píše:
zítra nasupuju poprvé do nové práce po rodičáku, jedu uz v pět ráno ale hlavně nedělam ve měste ale ve fabrice u dálnice..široko daleko žádná lékárna..
chjo…prekérní situace. Tak jak tak, jela bych hned teď večer, bych obětovala i poslední naftu. Pokud to poslední, co chceš, je další dítko, tak bych to fakt neriskovala…
A co si udelat ovulační test - pokud bys ho náhodou měla? Kdyby byl negativní dnes, zítra i v úterý, je podle mě pravděpodobnost hodně malá.
Kamarádka otěhotněla den po skončení menstruace. Neplánovaně. Nám praskl kondom přesně jako tobě před 2 týdny. Dvě děti máme, třetí nechceme, ale nechali jsme to osudu. Uvidíme, co z toho bude
Nebo nebude.. ![]()
Mojí kámošce se to podařilo již 2× ihned po skončení menstruace… budu držet palce ať to dopadne, jak si přeješ ![]()