Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty kokso. To je zas příspěvek, ze kterého nevím ani hlavu, ani patu…
Takže… Kámoš ho má malýho? A ty chceš nějaký prášky, aby ho měl většího, nebo co?
Nebo něco na erekci? Nebo něco na růst svalové hmoty při posilování? Jako stereoidy?
Pokud nevíš název, tak asi těžko zjistíme, jestli mají vliv na sperma ![]()
Anabolika? Tak ty ovlivňují nejen pohlavní systém. Ať se na to hned vybodne. Pokud potřebuje svaly, tak ať pije gainery a dává si štěpené aminokyseliny. To je bezpečné.
@Svistice no jelikož se snažíme tedka v lednu to bude rok tak se pravé bojím aby to neovlivnovalo pravé sperma :/ děkuji moc já se ho zeptam co to je přesně za prášky.
@Anonymní píše:
@Svistice no jelikož se snažíme tedka v lednu to bude rok tak se pravé bojím aby to neovlivnovalo pravé sperma :/ děkuji moc já se ho zeptam co to je přesně za prášky.
No já bych hlavně pro své dítě chtěla vyzrálého, duševně vyrovnaného a zdravého tatínka, který nemá potřebu zobat nějaké pilulky pofiderního původu. ![]()
@Svistice píše:
No já bych hlavně pro své dítě chtěla vyzrálého, duševně vyrovnaného a zdravého tatínka, který nemá potřebu zobat nějaké pilulky pofiderního původu.
Souhlas ![]()
Nepořizovala bych si dítě s někým, kdo si nahání svaly pilulemi.
@neumisa píše:
Nepořizovala bych si dítě s někým, kdo si nahání svaly pilulemi.
Já to taky nechápu…přeci z toho pak nemůžou mít ani ten dobrý pocit, že to zvládli vlastní pílí a vůlí. Na co navenek namakané tělo, když je to všechno umělé?
Já zase nechápu to odsuzování, snad je to jejich věc, ne? ![]()
Ne všechno, co berou kulturisti, jsou nebezpečná anabolika ![]()
@terulína píše:
Já zase nechápu to odsuzování, snad je to jejich věc, ne?
Ne všechno, co berou kulturisti, jsou nebezpečná anabolika
já nikoho neodsuzuji - jen říkám, že bych si nepořídila děti se zobačem. Od otce mých dětí očekávám jiné priority než rambosvaly.
@terulína píše:
Já zase nechápu to odsuzování, snad je to jejich věc, ne?
Ne všechno, co berou kulturisti, jsou nebezpečná anabolika
Taktéž jak píše neumisa, podivování se a nechápání přeci neznamená odsuzování ![]()
Ahoj holky chci se zeptat nevím zda to budete vědět ale. přítel začal posilovat a jeho kamos ma malý. prášky na růst svalu nevím jaký jsou značky to nerikal ale berou je cca 30minut před snazenim. A Nevis jestli ovlivnujoj nejako sperma??