Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jen tak mě napadlo používáte na zeslabení menstruace nějaké prášky např.paralen,aulin nebo valetol
?
to jsou snad prášky na bolest a ne na zeslabení menstruace ne?
@JaSa Nene pralen je i na zeslabení
takhle mi to řekla i doktorka a je to celkem pravda
Tak že třeba paralen zeslabuje menstruaci jsem nikdy neslyšela
Já si někdy vezmu Ibalgin,ale jen když je nejhůř.
Ahoj,nepoužívám, nikdy jsem neslyšelo o tom, že by zrovna tyhle léky zeslabovaly
Aulin bych řekla, že spíše dokonce naopak
Ale dost by se mi to hodilo, ale neodvažuju se používat ani vitamin C, protože mi doktorka řekla, že by se to ve mne mohlo „zaseknout“ a dělat to neplechu…to radši ať to tedy odteče…
@Liduš88 Ibalgin? Mě ředí krev, takže je většinou pak ještě hůř.
Ale o tom paralenu to teda nevim. Jediný, co mi jí zeslabuje je HA. Kolikrát menstruaci v podstatě nemám. ![]()
Když jsem měla jít na operaci a měla jsem ve stejném termínu dostat menzes, nedala se kvůli hrozící trombóze menstruace oodálit hormony. Místo toho mi dr. předepsal Pambu, to je opravdu lék na zmírnění krvácení a fungovalo to dobře. Ale je to jedině na předpis. O Paralenu nic nevím, přijde mi to jako blbost.
Me kdysi dr. dal na zeslabeni MS Ascorutin. Mela jsem toho jist tu max.povolenou denni davku, uz si to nepamatuju, ale snad 6 tablet denne?
Mě se MS zeslabila až po bylinkovém femigardu, žádné léky mi na to nepomohly (jen tedy chvíli proti bolesti). Teď mám MS normální a hlavně kratší, ale měla jsem s tím dost problémy
Kdysi jsem brala brufen na bolesti, ale teď raději piju kontryhelový čaj, břicho mě nebolí vůbec a menstruace je o hodně slabší.
já si dát na zmírnění několikrát denně paralen,tak ze mě asi ms vyjde potem,jak by jsem se potila
![]()