Prášky na zeslabení menstruace

155
6.6.12 19:20

Prášky na zeslabení menstruace

Jen tak mě napadlo používáte na zeslabení menstruace nějaké prášky např.paralen,aulin nebo valetol ;) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
713
6.6.12 19:27

to jsou snad prášky na bolest a ne na zeslabení menstruace ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
6.6.12 19:29

@JaSa Nene pralen je i na zeslabení ;) takhle mi to řekla i doktorka a je to celkem pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
6.6.12 19:30

Tak že třeba paralen zeslabuje menstruaci jsem nikdy neslyšela :nevim: Já si někdy vezmu Ibalgin,ale jen když je nejhůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
6.6.12 19:33

Ahoj,nepoužívám, nikdy jsem neslyšelo o tom, že by zrovna tyhle léky zeslabovaly :nevim: Aulin bych řekla, že spíše dokonce naopak :think: Ale dost by se mi to hodilo, ale neodvažuju se používat ani vitamin C, protože mi doktorka řekla, že by se to ve mne mohlo „zaseknout“ a dělat to neplechu…to radši ať to tedy odteče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
6.6.12 19:36

@Liduš88 Ibalgin? Mě ředí krev, takže je většinou pak ještě hůř. :roll: Ale o tom paralenu to teda nevim. Jediný, co mi jí zeslabuje je HA. Kolikrát menstruaci v podstatě nemám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
6.6.12 19:40

na zeslabení MS pomáhá citron a tob fakt.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
6.6.12 19:49

Když jsem měla jít na operaci a měla jsem ve stejném termínu dostat menzes, nedala se kvůli hrozící trombóze menstruace oodálit hormony. Místo toho mi dr. předepsal Pambu, to je opravdu lék na zmírnění krvácení a fungovalo to dobře. Ale je to jedině na předpis. O Paralenu nic nevím, přijde mi to jako blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
6.6.12 20:10

mě se to zdá jako blbost s tím paralenem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
6.6.12 20:19

Me kdysi dr. dal na zeslabeni MS Ascorutin. Mela jsem toho jist tu max.povolenou denni davku, uz si to nepamatuju, ale snad 6 tablet denne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
6.6.12 20:23

Mě se MS zeslabila až po bylinkovém femigardu, žádné léky mi na to nepomohly (jen tedy chvíli proti bolesti). Teď mám MS normální a hlavně kratší, ale měla jsem s tím dost problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.12 08:37

Kdysi jsem brala brufen na bolesti, ale teď raději piju kontryhelový čaj, břicho mě nebolí vůbec a menstruace je o hodně slabší.

• Citovat
  • Upravit
1816
7.6.12 13:13

já si dát na zmírnění několikrát denně paralen,tak ze mě asi ms vyjde potem,jak by jsem se potila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.7.12 19:11

Přesně tak, na zeslabení menstruace pomáhá CITRÓN :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
4.7.12 20:17

@Olesja no na mě to teda vůbec nepůsobí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí