Prášky v jídle

Anonymní
10.3.22 12:32

Prášky v jídle

Ahoj, přítel bere antidepresiva a v hlavě si řekl že je přestane brát a říká že je mu fajn ale přitom opak je pravdou.
Prášky užívá dlouhodobě a brát bude až do konce života.
Chtěla jsem se zeptat když mu je budu dávat do jídla bude to mít účinnost?
Komenty typu jak to můžu udělat atd si nechte já s tím člověk žiju dlouho a vím co je pro něj dobrý je to člověk co se bez nich neobejde. Při vysazení začíná mít velice špatně stavy.!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
147
10.3.22 12:43

A nebude jednodušší, účinnější a bezpečnější, když situaci proberete s psychiatrem?
Každý vysazení takových léků MUSÍ být pod dohledem lékaře.
Navíc to v jídle pozná. Neříkej mi, že nezaznamená hořkou pachuť. A navíc může být ovlivněno vstřebávání účinné látky - na to se ani nemusíš přece ptát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35966
10.3.22 12:45

Účinek to mít bude, ale je otázka do čeho mu je chceš dávat tak aby to nepoznal a snědl to. Ale sorry to mi přijde totálně detinske.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.3.22 12:49

Chápu, že v zoufalé situaci myslí a dělá člověk i zoufalé věci. Ale tyhle myšlenky o lécích v jídle. Tak to bych okamžitě zadupala do země. A opravdu to řešit s lékařem, psychiatrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
10.3.22 12:52
@Anonymní píše:
Ahoj, přítel bere antidepresiva a v hlavě si řekl že je přestane brát a říká že je mu fajn ale přitom opak je pravdou.
Komenty typu jak to můžu udělat atd si nechte já s tím člověk žiju dlouho a vím co je pro něj dobrý je to člověk co se bez nich neobejde. Při vysazení začíná mít velice špatně stavy.!!!

A jak ty prášky pro něj na předpis budeš získávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3689
10.3.22 12:52

Prosím Vás, je tu někdo, kdo NEBERE AD??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22060
10.3.22 12:54
@Anonymní píše:

Záleží, co je na příbalovém letáku o způsobu užívání, ale pravděpodobně by to účinnost snížit nemělo.

Nicméně udělat něco podobného je sviňárna, kterou třeba já bych od svého partnera nesnesla a tomu svému nikdy neudělala. Je to dospělý člověk, ty nejsi jeho opatrovník a NIC tě neopravňuje k takovému chování - to je naprostá absence jakéhokoli respektu a porušení všech osobních hranic. Dej si pozor, aby to tvoje „žiju s ním dlouho“ neskončilo dřív, než se naděješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.3.22 12:57
@Fee-bee píše:
Prosím Vás, je tu někdo, kdo NEBERE AD??? :nevim:

Já a ani nikdo v rodině je nebere. Spousta lidí je nebere. Proč by jo? To nejsou lentilky nebo gumoví medvídci. V okolí vím pouze o jedné osobě, která krátce AD brala. Už zas nebere a soused je schizofrenik. Jestli něco bere. To nevím. Vidím ho pravidelně, že si nese košík piv domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3689
10.3.22 13:00

@Kelsey Já jen, že o nich čtu v každém druhém příspěvku tady a bere se to jako houska na krámě. Já také nikoho neznám, kdo by je bral. Proto se ptám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.3.22 13:02

Víš o tom, že se jedná o trestný čin?

• Citovat
  • Upravit
74217
10.3.22 13:05
@Fee-bee píše:
@Kelsey Já jen, že o nich čtu v každém druhém příspěvku tady a bere se to jako houska na krámě. Já také nikoho neznám, kdo by je bral. Proto se ptám…

Tady je malá koncentrace lidí, než je v reálném životě a v určité sociální bublině. Proto se zdá, že tady hodně lidí bere. Když se rozptýlí v reálném životě, tak si nemyslím, že jich tolik bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.22 13:13

Já bych to nedělala, můžeš způsobit i zdravotní potíže.

Já mám třeba antidepresiva s postupným uvolňováním a ty se nesmí drtit protože pak účinkují celé hned a může to být průser. Takže ne každý lék se dá drtit.

• Citovat
  • Upravit
10888
10.3.22 13:14
@Anonymní píše:
Já bych to nedělala, můžeš způsobit i zdravotní potíže.Já mám třeba antidepresiva s postupným uvolňováním a ty se nesmí drtit protože pak účinkují celé hned a může to být průser. Takže ne každý lék se dá drtit.

Taky pritel muze jen tak kecat a brat je dal a ty mu das v jidle dalsi davku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42551
10.3.22 13:20
@Janli píše:
Víš o tom, že se jedná o trestný čin?

Přesně. A vůbec, jak to může někoho napadnout??
Pominu fakt, že on je nechce brát… A pak si to třeba rozmyslí a vezme si je, ale pricinliva dáma, co to s ním přece myslí dobře, už se o dávku postarala.
8o Zakladatelko, jestli je tvůj partner dospělý a svéprávný, tak se do toho ne. ser.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
10.3.22 13:23
@Anonymní píše:

Ja vim, ze zoufali lide delaji zoufale veci, ale on je dospely clovek, aby si o svem zdravi rozhodoval sam. U me bys skoncila, kdybys mi zkousela na tajnaka sypat prasky do jidla, kdyz vis, ze jsem se rozhodla je prestat brat. A ver tomu, ze to pozna.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky