Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, zkušené maminky
Dočetla jsem se, že se vyplatí koupit pratelné přebalovací podložky. Ale zajímalo by mě, jestli se z nich opravdu dají vyprat případné fleky? Mate s tím někdo zkušenost? Nezničí se podložka při první větší nehodě?
Myslíš anavi? Měla jsme jich sedm, vlastně ještě mám ve skříni
a nezničily se nikdy.
A to myslíš tu přebalovací podložku co nosíš sebou v kočáru nebo na doma? na doma mám látkové podložky na přebalováku a nikdy se mi nestala nehoda ani u jedné holky, peru to prostě jen tak ze zvyku že už to tam leží déle. u těch podložek co se nosí sebou bych neřekla že se to vyplatí, mám koupený balík podložek za pár korun z albertaholka má půl roku, před nedávnem jsem vyhazovala tu jednu co jsme nosili pár měsíců ale byla furt čistá a te%d jsem si dala do kočáru novou čistou. ale možná jsou děti které neustále dělají nehody při přebalování, mě se to nestalo ani u jednoho děcka
Já mám pocit, že jak je to látkové, tak tam zůstanou fleky třeba od kakání. Ale asi to má nějakou speciální úpravu že?
mam.josu uzasne, me jednorazove staly balik…vyprav se daji bez problemu:) doporucim majab
ja teda nepouzivam jen na prebalovani, ale mala vetra zadek skoro cely den, tak at nepocura vse kolem…
Jsem se musela podívat, co to vlastně je. Nějak se mi to do výbavičky nedostalo
Naprosto souhlasím s martulkasloník. Doma mám na přebalováku klasickou látkovou. V tašce u kočáru obyč jednorázovou. Tu mám jen k lékaři a pak jí vždy vyhodím. A venku přebaluju v kočáru. Takže já bych jí ani nevyužila.
@Gepardice jj přesně, já měla u první holky tu přebalovací podložku z ikei, byl to styl žába nebo co, a vlastně jsem to vůbec nepoužila:-)) když není vysloveně zes… ale jen počůraná tak šup šup, kolikrát pod ní nic ani nedám, to je dvě vteřiny než vytáhnu špinavou plínu a dám pod ní čistou. u doktora chtějí plínu abychom měli pod dítětem na váze i na tom stole
Holky a co davate pod mimina kdyz je nechavate nahate „vetrat“? necham se inspirovat…ja teda zatim porad ty podlozky (jako latkove) asi by mi jeste nejake bodly…tak treba poradite neco lepsiho ![]()
@alchien píše:
Holky a co davate pod mimina kdyz je nechavate nahate „vetrat“? necham se inspirovat…ja teda zatim porad ty podlozky (jako latkove) asi by mi jeste nejake bodly…tak treba poradite neco lepsiho
Teď už nic, protože se naučila lézt a vždycky se mi při přebalování otočí a zdrhá
Ale když byla malinká, tak jsem dávala ty jednorázové podložky.
Mám na přebalováku starší ručník, ten stejně pravidelně měním a v případě nehody jednoduše vyperu, peru hned, fleky nemá žádný, větrat jsem nechávala miminko na něm. Na ven a k doktorce mám látkovou přebalovací podložku, z jedné strany je froté s PUL zátěrem (nepropustí), z druhé strany je vzorovaná bavlna. Peru taky pravidelně, žádné fleky na ní nikdy nezůstaly. Je od Bamboolik.
Já mám 3 a je to perfektní, dají se vyprat a nejsou tam fleky. Mám myslím od bambolíku.
Když byla malá tak jsem prostě rozepnula plínu, ale to stejně není na dlouho. moje holka má 6 měsíčů a už leze, proleze celý byt a umí si sednout takže nehrozí že bych jí někde položila a větrala. ono to stejně není potřeba, opruzeniny nikdy neměla.
@martulkasloník tak ja to nedela skrz potrebu, opruzena neni, spsi ze se ji libi byt nahatice…
Měla jsem pratelné odložky bílé, takže jsem používala stejný bělicí prášek na bázi kyslíku jako na pleny. Podložky měly vevnitř nepromokavou vrstvu a dodnes je vozíme na spaní mimo domov - kvůli případné nehodě dáváme dětem do postele.