Pratelná přebalovací podložka

1166
12.9.14 11:34

Pratelná přebalovací podložka

Ahoj holky, zkušené maminky :mavam: Dočetla jsem se, že se vyplatí koupit pratelné přebalovací podložky. Ale zajímalo by mě, jestli se z nich opravdu dají vyprat případné fleky? Mate s tím někdo zkušenost? Nezničí se podložka při první větší nehodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
12.9.14 11:38

Myslíš anavi? Měla jsme jich sedm, vlastně ještě mám ve skříni :mrgreen: a nezničily se nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
12.9.14 11:40

A to myslíš tu přebalovací podložku co nosíš sebou v kočáru nebo na doma? na doma mám látkové podložky na přebalováku a nikdy se mi nestala nehoda ani u jedné holky, peru to prostě jen tak ze zvyku že už to tam leží déle. u těch podložek co se nosí sebou bych neřekla že se to vyplatí, mám koupený balík podložek za pár korun z albertaholka má půl roku, před nedávnem jsem vyhazovala tu jednu co jsme nosili pár měsíců ale byla furt čistá a te%d jsem si dala do kočáru novou čistou. ale možná jsou děti které neustále dělají nehody při přebalování, mě se to nestalo ani u jednoho děcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
12.9.14 11:43

Já mám pocit, že jak je to látkové, tak tam zůstanou fleky třeba od kakání. Ale asi to má nějakou speciální úpravu že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
12.9.14 11:45

mam.josu uzasne, me jednorazove staly balik…vyprav se daji bez problemu:) doporucim majab :)ja teda nepouzivam jen na prebalovani, ale mala vetra zadek skoro cely den, tak at nepocura vse kolem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
12.9.14 11:51

Tak to jste mě potěšily, jsou tak krásné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
12.9.14 11:55

Jsem se musela podívat, co to vlastně je. Nějak se mi to do výbavičky nedostalo :) Naprosto souhlasím s martulkasloník. Doma mám na přebalováku klasickou látkovou. V tašce u kočáru obyč jednorázovou. Tu mám jen k lékaři a pak jí vždy vyhodím. A venku přebaluju v kočáru. Takže já bych jí ani nevyužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
12.9.14 12:03

@Gepardice jj přesně, já měla u první holky tu přebalovací podložku z ikei, byl to styl žába nebo co, a vlastně jsem to vůbec nepoužila:-)) když není vysloveně zes… ale jen počůraná tak šup šup, kolikrát pod ní nic ani nedám, to je dvě vteřiny než vytáhnu špinavou plínu a dám pod ní čistou. u doktora chtějí plínu abychom měli pod dítětem na váze i na tom stole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
12.9.14 12:05

Holky a co davate pod mimina kdyz je nechavate nahate „vetrat“? necham se inspirovat…ja teda zatim porad ty podlozky (jako latkove) asi by mi jeste nejake bodly…tak treba poradite neco lepsiho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
12.9.14 12:42
@alchien píše:
Holky a co davate pod mimina kdyz je nechavate nahate „vetrat“? necham se inspirovat…ja teda zatim porad ty podlozky (jako latkove) asi by mi jeste nejake bodly…tak treba poradite neco lepsiho :)

Teď už nic, protože se naučila lézt a vždycky se mi při přebalování otočí a zdrhá :D Ale když byla malinká, tak jsem dávala ty jednorázové podložky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
12.9.14 12:50

Mám na přebalováku starší ručník, ten stejně pravidelně měním a v případě nehody jednoduše vyperu, peru hned, fleky nemá žádný, větrat jsem nechávala miminko na něm. Na ven a k doktorce mám látkovou přebalovací podložku, z jedné strany je froté s PUL zátěrem (nepropustí), z druhé strany je vzorovaná bavlna. Peru taky pravidelně, žádné fleky na ní nikdy nezůstaly. Je od Bamboolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
12.9.14 12:58

Já mám 3 a je to perfektní, dají se vyprat a nejsou tam fleky. Mám myslím od bambolíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
12.9.14 13:39

Když byla malá tak jsem prostě rozepnula plínu, ale to stejně není na dlouho. moje holka má 6 měsíčů a už leze, proleze celý byt a umí si sednout takže nehrozí že bych jí někde položila a větrala. ono to stejně není potřeba, opruzeniny nikdy neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
12.9.14 13:51

@martulkasloník tak ja to nedela skrz potrebu, opruzena neni, spsi ze se ji libi byt nahatice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
12.9.14 14:46

Měla jsem pratelné odložky bílé, takže jsem používala stejný bělicí prášek na bázi kyslíku jako na pleny. Podložky měly vevnitř nepromokavou vrstvu a dodnes je vozíme na spaní mimo domov - kvůli případné nehodě dáváme dětem do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí